Катастрофа в тунела на "Люлин" – сблъсък на три коли

Няма данни за пострадали, но има огромно задръстване
12 окт 2015 09:30,
22
Катастрофа в тунела на "Люлин" – сблъсък на три коли
Снимка: архив, Булфото

Най-малко 3 автомобила са се ударили около 8:30 часа тази сутрин в тунела на ж.к. "Люлин" в столицата, съобщи bTV.

На този етап няма информация за жертви и ранени.

Още по темата

Движението в района е изключително затруднено. Тунелът всяка сутрин се използва от хиляди столичани, които пътуват към работните си места.

Само за седмица това е втори тежък пътен инцидент в тунел. В четвъртък над 50 автомобила се удариха в тунела на Витиня на автомигастрала "Хемус".

При инцидента загинаха трима души, а десетки бяха ранени. Все още полицията разследва причините за верижния сблъсък.

Голяма част от водачите твърдяха, че на пътя е имало разлято гориво, докато от МВР настояват, че причината е несъобразена скорост в дъжда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Radoslav преди 8 години
И със зимни гуми да си по релсите е хлъзгаво. Ако си по агресивен с волана и спирачките, ставаш пумпал ;)
17
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 8 години
Проблема на хората е, че ги е страх от дъжда и си използват колите вместо чадъри.Това + тоталната липса на знания и умения за шофирането в натоварен трафик и лоша климатична обстановка води до катастрофи.А точно там, както споменават пишещите надолу, това е нормално, там се мъдрят други животински видове, странни, различни, бързи, яростни, агресивни и с комплекси :)
16
0
 
5
 
! Отговори
дедо Мраз преди 8 години
До вали дъЖабсолютно прав си. метрото тази сутрин беше доста празно. Липсваха преди всичко селските моми, които явно се бяха натоварили на коли, с цел да задръстват улиците, да създават ситуации за ПТП и най-вече да демонстрират новия си статус извън селото. Въпрос на селска чест е да си возиш дамската чанта и хартиената торбичка Гучи в кола.
15
1
 
0
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Тунел ли? Тях кой ги ремонтира. Да пратят Боко да реже лентички там. Само, че ак оса сабави ще раздава черни лентички.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не бе, нищо не знаете - гонки са си правили...и дрифтове.... с несъобразена скорост. Свалете им номерата и им кофискувайте колите!
13
3
 
5
 
! Отговори
rally vida преди 8 години
До 15Аз съм с ВИДА СПОРТ,грапат якооооооо...................
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да заградят релсите, защото всяка сутрин в 8 часа голям полицейски шеф, явно живеещ в люлин с едно пежо 607 нагло се престроява на светофара и отпрашва по релсите, за да защитава и служи ;) А иначе той ускорителя на елементарните частици е ясен като излезе човек от него по посока люлин и попада в друго измерение сред други същества с друг начин на живуркане и разсъждения необясними за обикновения човек.
11
1
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Поне 6 коли бяха,минах оттам 5 минути след катастрофата.Там карат като откачени по релсите и често стават ПТП-та.Отделно от това,след дъжд стават едни малки морета в които като ти влезе колата,почти спира,респективно и този зад теб.
10
1
 
32
 
! Отговори
Тунел преди 8 години
Не напразно на този тунмел му викат "Ускорител на елементарни чатици".Не знам защо, но елементарната частица като види тунел и..... ръчка яко.Не знам за конкретния случай, но ако всички се движат с 50, каквото е ограничението, няма да има такива "странични ефекти".
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами карат по релсите щото никой не хваща да ги загради с бетонни блокчета като по надолу по Тодор Александров!!! Вижда се че е ефективно анти *** средство що не хванат да го приложат до край?
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми то в люлинския ускорител на елементарни частици, така и не спряха да карат по релсите.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тунелчето под НДК направо си вали дъжд не знам дали от скоро ремонтираните фонтани отгоре или теч от някъде другаде.Да очакваме ли новина и от там вв скоро време!
6
5
 
11
 
! Отговори
Не гледайте градусит преди 8 години
Летни галошки-есенни проблеми.
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето почти човеци в държавата не осъзнават колко е опасна комбинацията прахоляк+мастни отлагания+дъждовна водица.Това чудо е по-хлъзгаво от лед, щото създава много тънък и хлъзгав филм между повърхностите.Тъз комбинация много лесно се постига в тунелите, щото няма какво да ги измии, а още по-малко държавата.Като прибавим към тъз смеска - самонадеяност, безразсъдство, ниска интекегентност и високо самочувствие се стига до трагични инциденти.Те тва е
4
1
 
20
 
! Отговори
вали дъЖ преди 8 години
Тази сутрин в метрото имаше необичайно малко хора,а се качвам по едно и също време както друг път!?Иначе за катастрофата,напоследък стана модерно да се люскаме по тунелите.
3
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 8 години
Една кола се беше ударила челно в идващия трамвай. Отделно имаше поне още 3 ударени коли.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой ще обясни ли как и кога вали дъжд в тунел ,та да причини катастрофа.Тия май ни взимат за много прости.
1
22
 
10
 
! Отговори
гонкист от столицата преди 8 години
Най-вероятно са карали с летни гуми, затова и стават такива инциденти. Време е да се слгат зимните гуми, времето стана вече студено и мокро, а летните гуми съответно вече не държат.