Нов пътен ад: Тежко ПТП на Околовръстното в София

Загинал е човек, други двама са пострадали
Обновена: 12 окт 2015 23:46 | 12 окт 2015 22:47,
40
Нов пътен ад: Тежко ПТП на Околовръстното в София
Снимка: Архив Булфото

Тежка катастрофа е станала тази вечер на Околовръстния път на София, съобщиха от "Пътна полиция" пред Нова тв.

Автомобил е излязъл от пътя и се е преобърнал в близкото дере.

При инцидента е загинал човек на около 40 години. Той се е возил на задната седалка. Шофьорът на автомобила е тежко ранен, а третият пътуващ в колата е с по-леки наранявания.

Водачът е карал с висока скорост и не е успял да овладее колата, което е довело и до трагичния инцидент.

Отрицателна е пробата за алкохол на шофьора на автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 8 години
Защо така не можеш да мислиш? Никога не си можел или си забравил как се мисли!?Повече от очевидно е, че като се закрие КАТ, някой друг или други ще поемат функциите на сегашният КАТ. Разликата е, че ще са работещи, а не спящи като КАТ.Това е толкова близко до ума, че повече не може, освен ако умът липсва.
23
4
 
7
 
! Отговори
СФ преди 8 години
До СЕЛЯНИНЕми опитваме се да живеем нормално, но твоите съселяни докато не им въведем визи за влизане в София няма оправия....
22
4
 
5
 
! Отговори
до хх преди 8 години
Целият свят се глобализира и човек може да живее в цяла Европа, а все още има *** (не селяни, защото те не са лоши хора), които милеят за гражданство, за да могат да се правят на велики. Който си е *** ***, гражданството няма да го промени. Аз като съм роден в Чикаго мога ли да наричам всички софиянци селяни, защото идвам от по-голям град?
21
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Връщане към планова икономика от 1989 г., рязко намаляване броя на колите и забрана на ТИР, увеличаване на вагоните на БДЖ. Магистралите на ГЕРБ са ненужни и много скъпи.
20
2
 
14
 
! Отговори
хх преди 8 години
Малко off topic но да се знае. Откатко Ж.Желев махна жителството такова понятие "софиянец" вече няма смисъл. "Кореняците софянци" никога няма да тръгнат да парадират с това, а "новософянците" са тези, които избиват комплексите си. Защо града по праниците се изпразва? Защото новософиянците си отиват по родните места. И какво от това, че дядо ми си е построил къща тук реди 60 години? Нищо не се променя.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съдете така повърхностно. КАТ при всяко ПТП излизат с дежурното, като в случаят. Ами ако шофьорът е загубил контрол над автомобила при опит да избегне сблъсък с изпреварващ автомобил или при опит да освободи място да бъде изпреварен от ТИР или лека автомобил? Човекът катастрофира а др. автомобили си продължават и.......Спомнете си клипа по ТВ където тирът натисна една кола, а пред нея имаше каруца, просто се разминаха на косъм хората.
18
1
 
18
 
! Отговори
! преди 8 години
*** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!
17
7
 
18
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 8 години
Поредното доказателство, че КАТ трябва да се закрие, защото не си върши работата. Коментариите също го потвърждават. Разбира се, че и катастрофиралият, а и другите шофьори, които споменавате, щяха да спазват правилата, ако КАТ си беше на мястото. За мен най-големият виновник за нарушенията и катастрофите е КАТ, а поведението на шофьорите е пряко следствие от бездействието на КАТ.
16
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам няколко софиянеца, уж обикновени хора, а върли почитатели на BMW. Това е достатъчно какво са случва в главите им! НЕЩАСТНИЦИ!
15
19
 
15
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 8 години
Ей, софиянците!!! Наглото и безпардонно държание върви плътно с прилагателното "СОФИЯНЕЦ"! Как пък все провинцията ви пречи на *** глави! Живейте си в смрадливата клоака, пълна с наркомани и мутри и не обвинявайте за всичко провинцията!
14
6
 
27
 
! Отговори
До 19 преди 8 години
Не съм съгласен, че тези които са дошли от село са проблема. Аз съм дошъл от село да живея и работя в София. От 5 години карам и нямам нито един инцидент, не защото съм голям шофьор, а защото съм предпазлив. Не е до това откъде си дошъл и къде караш, а какво възпитание имаш. Като ти чета коментара ми става ясно, че живееш в заблуда. Щом съм от София другите са по-нисши от мен и нищо не знаят за живота !!!
13
3
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
И какво ще стане като се окаже, че шофьора е бил кореняк софиянец трето поколение. Пряк наследник на онези 60 000, които е наброявало градчето преди да стане столица. Жалко за хората в колата. Жалко и за всеки, който избива комплекси по форумите и на пътя. Даже и сирийците смятат, че БГ не е тяхното място ...
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-вероятно е имало разлята нафта на пътя.
11
2
 
18
 
! Отговори
Долф преди 8 години
Планетата на маймуните.
10
6
 
19
 
! Отговори
бг преди 8 години
Абе не е вярно това за скоростта, имало е нещо разлято на пътя.
9
3
 
27
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
А защо ли "простия" германец повтаря непрекъснато : --СКОРОСТТА УБИВА ! ??
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ное пътен ад" :))).. пази боже. Ама все пак .. Който не кара внимателно така се получава - пътен ад ;-)..
7
44
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен11Гледаш всеки ден как се кара но дали ти можеш да караш?А дали провинциалистите домъкнали се в София и правейки трафика ОТВРАТИТЕЛЕН могат да карат?НЕ! Не можете.И не скоростта или времето е виновно а вашата НЕКАДЪРНОСТ.А тези катастрофиралите 99% са ***.
6
3
 
24
 
! Отговори
Физик преди 8 години
Колани трябва да слагат и тези на задната седалка.
5
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за загиналия човек. Не обичам да говоря лошо, когато са станали карастрофи, не се знае каква е била причината и т.н., но през ден карам по околовръстното и виждам как се кара на зиг заг между колите, как се кара с над 120 по сред бял ден. Не може така, има и други хора на пътя, возите други хора в колите си, трябва да има малко самосъзнание и контрол.