Два акта за неправилно паркиране пред барове

Акцията в София е по сигнали
Обновена: 13 фев 2016 22:30 | 13 фев 2016 21:41, Веселина Йорданова
25
Два акта за неправилно паркиране пред барове
Снимка: архив, БулФото

Два акта и 18 фиша съставиха пътните полицаи при специализирана операция срещу неправилното паркиране пред нощни заведения.

Тя бе проведена за времето от 22 часа вчера до 4 часа тази сутрин на територията на София. В хода на операцията са проверени 108 моторни превозни средства и самоличността на 96 човека, съобщи МВР.

Униформените служители са взели алкохолни проби от водачите на превозните средства, които са били отрицателни. При извършените полицейски действия за спазване на реда и режима за паркиране принудително са репатрирани два автомобила.

В съвместната акция участваха служители от „Пътна полиция“, ДАИ – София и Центъра за градска мобилност.

Предприетите действия са в отговор на получени сигнали, че водачите на моторни превозни средства нарушават правилата за паркиране в районите около увеселителните заведения.

Реализирането на подобни специализирани акции за спазване на реда и режима за паркиране в град София ще продължи по утвърден план.


25
Още по темата: паркиране
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
hahaha преди 10 месеца
108 моторни превозни средства и самоличността на 96 човека
Значи 12 водача не са проверени :)
или тези са си платили ;)
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
WOW какъв напредък!!!!!!!!!!!!!!!!!! София - европейска столица!!!!!!!!!!!!!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Снощи към 23'00 часа булеварда пред японския хотел беше запушен от стотици спрели по средата на платното коли (посетителите са от провинцията и това обяснява безумните паркирания) а тези написали КОЛОСАНОТО количество от ....2 акта.
Да се смееш ли или да плачеш.
12
0
 
12
 
! Отговори
Корупция Софиийска о преди 10 месеца
Общински купени мижитурки, само замазвате положението за ден два, а иначе сте на хранилка от мутрите пред парк бара и бившия Кемпински, жалки корумпирани плазмодии
11
0
 
13
 
! Отговори
КорумпСофия преди 10 месеца
Дааа, много наши хора е имало и случайно са ги пропуснали. Едно виждаме а друго ни казват органите. Срамота.
10
0
 
13
 
! Отговори
Марги преди 10 месеца
Каква потресаваща новина!
9
16
 
4
 
! Отговори
CLA 250 преди 10 месеца
Ей за кво топите само ?? Били се обадили е за кво? Искате самонарочно дан и натопите тцтц...много сте велики евала най големите...тцтц..типични българи...гледат да прават мръсно и се радват на сеира...НА КОЕ СЕ ПРЕЧИ КАТО СЪМ ПАРКИРАЛ?!
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
чак до хотел маринела не стигнаха. бяха заседнали под моста на влюбените и правеха алкохолни проверки на ТАКСИДЖИИ, които нямаше как да са пили, защото бяха на работа. по-интересното е, че не хванаха нито един шофирал без колан. и изобщо, тези акции дават гласност най-вече на очакваното от всички тъпоумие в държавните органи. още един ден без изненади и без дори минимален ефект от някаква си там симулация на дейност.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
2 акта и 18 фиша?! абсурдно е да има само 2 репатрирани автомобила при акция, която се е провела на толкова обширна територия. свършеното за цяла нощ е проформа, финансирана от данъкоплатците, и би следвало да сте гузни. само един малък жокер: в малките часове на петък срещу събота автомобилите изобщо не са в центъра. можехте да го направите в четвъртък или сряда по обяд.
6
2
 
17
 
! Отговори
e-e-e, преди 10 месеца
пак по татовски, всичкото пара в свирката. Голям шум, голямо кудкудякане, дандания само за два акта, сигурно за някой бараки-кочини
5
6
 
16
 
! Отговори
Шуробаджанак преди 10 месеца
До Лозенец

Ами плати си паркомясто, купи си гараж или се премести да живееш на село .... улицата е обществено място и е на разположение на всички !
4
7
 
15
 
! Отговори
Лозенец преди 10 месеца
До Шуробаджанак

Искам да си паркирам нормално и свободно пред домът си които е в близост и най вече да успея да си достигна до него.
3
10
 
13
 
! Отговори
Шуробаджанак преди 10 месеца
До Лозенец

....."не може да се паркира от скъпи возила"
Ти какво искаш, да вдигнат тях че да паркираш ти ли?
Всеки иска само ДРУГИТЕ да спазват правилата!
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За да правиш каквото си поискаш в центъра на София, се плаща такса спокойствие, на стресираните торби. Отчиташ ли се на корумпираната шуробадженакорушветчийска ***, нямаш никакви проблеми,даже корумпетата те пазят и предупреждават. Тези глобените явно не са в играта.
1
2
 
28
 
! Отговори
Лозенец преди 10 месеца
Защо не дойдоха да видят и да вдигнат пред хотел Маринела в Лозенец, дори след като се обаждах??? там е АД и не може да се паркира от скъпи возила, явно са си платили на КАТ да не ги закачат.