Ротвайлер нахапа мъж пред детска градина в София

Индицентът е станал пред 67-о ОДЗ "Мечо Пух"
4 май 2016 08:30,
118
Ротвайлер нахапа мъж пред детска градина в София
Снимка: flickr

Ротвайлер е захапал мъж пред 67-о ОДЗ "Мечо Пух" в столичния квартал "Гео Милев".

Индицентът е станал във вторник сутринта. Ротвайлерът се е движел без намордник и каишка.

"Нападна ни в гръб", обясни Мирослав пред Нова телевизия.

Мъжът си е извадил медицинско. Подал е и сигнал до полицията, но повече от 24 часа никой не му се е обадил. На инцидента обаче има свидетели, твърди Мирослав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
33
 
! Отговори
Кучелюб преди 7 години
Не е до кучелюбци или кучемразци. Човек, който има самосъзнание и осъзнава обществения си дълг прави всичко както трябва. Аз също имам куче - лабрадор. Плащам ми данъка. Чистя след него, дори да се е изходил в някое затънтено храстче. Никога не го разкарвам пуснат и минават ли хора го държа изкъсо. Макар кучето да няма злоба в себе си, хората се плашат от големи породи. А какво говорим за ротвайлер или питбул. Липсата на съвест в хората води до такива последици.
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до "истина"10Нормалният човек нито мрази кучетата нито ги обича. Човешките емоции са само човешки и не могат да се сравняват с емоциите на другите живи същества. Омразата е породена от безотговорното поведение на почитателите на опасни животни, които застрашават човешкия живот и причиняват страдания на хората - умишлено и без капка съчуствие към човеците.
10
10
 
6
 
! Отговори
До дд преди 7 години
Направо ми се явявай при мен в районното с самопризнание, за да не те издирвам по IP адреса!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИстинатаИстината е, че ако нямаше кучелюбци, нямаше да има и кучета.
8
13
 
15
 
! Отговори
дд преди 7 години
Хора вземете нещата в свой ръце, всеки ден в който чакате на полиция или друг държавен орган да си оправи е загубен ден! Антифриз , гранулки натопени в него о рано сутрин разпръсвате обилно в района където кучелюбците водят да *** и пикаят по градинките поммиярите си! Ние в центъра така решихме проблема за 3 дни!
7
27
 
6
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Докато кучемразците изпадат в крайности и не могат да мислят трезво, все така ще се джафкаме по форумите и никога няма да се разберем. Истината е, че кучемразците под влияние на фобията си към кучета, изобщо не разбират същността на нещата и се плъзгат по повърхността на страха си.
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кaк точно очaквaте МВР дa открие неидентицицирaн ротвaйлер в София или пък собственици които не сa го регистрирaли?
5
1
 
13
 
! Отговори
Без думи преди 7 години
До Анонимен Точно така, но пропускаш факта, че живеем в една територия наречена България ... няма държава няма правораздаване ... какво очакваш ????
4
3
 
13
 
! Отговори
Без думи преди 7 години
До Анонимен Не си прав ... от държавата не сатва нищо. А ако застреляш кучето ще те съдят. В подобен случай направо и собственика. Още нали и гласуваха в "парламента" големите кучет да ходят без наморници. А и кой знае на кого е кучето ... утре ще кажат от "МВР" че не могат да намерят собственика ... аба ще имат управдание ... и още защо ТВ-тата си мълчат .... милише на гнила.
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато съда не започне да отсъжда 5 цифрени обезщетения, нехайството на кучкарите ще продължава.Ухапан от куче - 15000 лева глоба + приспиване на животното.
2
4
 
27
 
! Отговори
норa преди 7 години
В МВР рaботят бългaри. Кaто ония, които си пускaт кучетaтa без нaмордник по улиците и кaто ония, които изхвърлят кучетaтa си нa улицaтa. Вие познaвaте ли тaкивa?
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От МВР нищо не става