Цвети Стоянова остава в тежко състояние, претърпя операция

По информация на БНТ гимнастичката имала страхова невроза
Обновена: 14 юни 2016 21:00 | 14 юни 2016 19:10, Красимир Ангелов
64
Цвети Стоянова остава в тежко състояние, претърпя операция
Цветелина Стоянова(последната в дясно). Снимка: Facebook

Приключи операцията на 21-годишната гимнастичка от националния ансамбъл Цветелина Стоянова, съобщиха от “Пирогов” за “Фокус.

Още по темата
Въпреки намесата на лекарите състоянието на Цвети остава много тежко и тя е с опасност за живота.

В противошокова зала на „Пирогов” дежурният екип констатира, че пациентката е с т.нар. "политравма". В нейния случай се касае за гръдния кош, корема и прешлените.

Един от най-добрите екипи я оперира по спешност, заради разкъсване на далака. Кръвоизливът дасега е овладян и момичето остава в Централна реанимация на "Пирогов".

21-годишната гимнастичка е приета по спешност около 14:00 часа днес в шокова зала в съзнание, но в изключително тежко състояние. Тя е пострадала при тежък инцидент - паднала е от шестия етаж на жилищна сграда. Става въпрос за блок 319 в кв. "Надежда".

МВР е потвърдило за инцидента, както и имената на пострадалото момиче. След извършения първоначален оглед няма следи от насилие.

По информация на БНТ състезателката от българския ансамбъл по художествена гимнастика е страдала от страхова невроза. По информация на националната телевизия шампионката ни е имала здравословен проблем, който се е задълбочил след Световната купа в Испания преди седмица.

Цветелина Стоянова трябваше да замине тази сутрин с ансамбъла на България по художествена гимнастика за участие на европейското първенство в Холон (Израел). Ансамбълът обаче замина без нея, като обяснението на старши треньора на тима Ина Ананиева бе, че грацията има здравословен проблем и нейното място ще заеме резервата Любомира Казанова.

Нешка Робева уточни пред bTV, че самата Цветелина Стоянова е отказала да замине с отбора за Израел заради проблемите с травмата си. Съседи на Цвети обаче твърдят друго - гимнастичката е била много разстроена предната вечер, защото е била извадена от отбора за първенството в Израел.

Същевременно от МВР официално потвърдиха пред bTV, че става въпрос за опит за самоубийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
60р™ преди 7 години
До до ШопОтиди да си прегледаш главата бе глу.пак.------------------- Благодаря, прегледах се преди седмица, 120/80/65 е и виждам най-долния ред. Имам си наблюдения върху русофилията и нейната представителка Нешка Робева, и съм си казал мнението на точното място. Хората не бива да си поверяват дъщерите на такива нарцистични психопати. Илиана Раева като видях как се опита да влезе в политиката, няма да е по-нормална от ментора си.
36
1
 
8
 
! Отговори
Лъжкиня преди 7 години
Брей, Илиана Раева в профила си пише, че именно Цвети уж е отказала да участва в състезанието, а в последствие се оказва, от редица свидетели, че тя лъжа...Е няма ли срам?
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ СЕ ПИТАМ ДАЛИ ЛЕКАРИТЕ ПОЛАГАТ ТАКИВА НЕИМОВЕРНИ УСИЛИЯ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТА И КАКТО ГО ПРАВЯТ БДЕЙКИ НАД ПРЕСТЪПНИКА МИТИО ОЧИТЕ?
34
6
 
3
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Дано се оправи момичето, обаче съвсем честно да ви кажа - никак не уважавам самоубийците меко казано.Някой си бил някой изключен от нещо и после 5 хирурга ще се занимават седмици наред с глупости.Хората се борят с глад, безработица, рак какво ли не, а някой решава че най-страшното на този свят е да не те включат в състезание заради заболяване.
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕКА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА ВСИЧКИ КОИТО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА ТЕЖКИЯТ ИЗБОР, А КРАСИВОТО,НЕЖНО, ТАЛАНТЛИВО ДЕТЕ ДА СЕ ОПРАВИ И ДАНО НАМЕРИ ПРИЗВАНИЕТО СИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ КЪДЕТО НЕ Я ТРЕТИРАТ КАТО СРЕДСТВО ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЛИЧНИ АМБИЦИИ. ЦВЕТИ, НИКОЙ И НИЩО НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВО, ОТ ТВОЯ ЖИВОТ.
32
0
 
18
 
! Отговори
viv преди 7 години
Късмет и дано се оправи напълно без последствия!
31
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ги зомбират тези момичета ... направо страшно.Нека всички родители, които дават децата си в подобни спортни школи да знаят на каква опасност са подложили децата си.Ако това момиче имаше право на личен живот извън залата - нямаше да скочи, Но другарkите Раева, Робева и прочее чудовища ... явно са ги обсебили напълно.
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шопе, как можа и тука да овониш форума?Нямаше ли теми за Путин, а дойде тука да ни тровиш с твоята злъч и злоба?Дано да спасят момичето!ПП Моля редакцията да вземе мерки и да блокира Шоп за постоянно.Ние не желаем такива хора.
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много жалко за изключително красивото момиче.Гаднички обвинения по-долу, не съм от феновете на Илияна Раева, но да обвиняваш някого за самоубийство е престъпление. За опитите за самоубийство са нужни специалисти психолози за превнция, а аз не вярвам, че в България има такива. Например, в Канада последната година има епидемия от самоубийства сред индианците.Дано да се оправи красавицата.
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много грозни обвинения в коментарите. Хайде първо да изчакаме да се внесе повече яснота около събитията и тогава да обвиняваме някого.
27
40
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Нешка Робева е русофилка и кръгъл ***. Самовлюбена гъска, която се смята за безгрешна. Виновни са родителите на момичето, че са я пратили на системен тормоз при нея, за кинти може би. Нешка е сатанист, тя беше един от създателите на антиканоничната църква в Рупите.
26
5
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
*** ИЛИЯНА РАЕВА ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ !!!!!!!!
25
3
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ВИНОВНИ СА ХОРАТА ОТ ФЕДЕРАЦИЯТА НАЧЕЛО С ИЛИЯНА РАЕВА КОИТО СА Я ОТСТРАНИЛИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !!!!!! СЕГА СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И СЕ ОПРАВДАВАТ С ЛЪЖИ
24
2
 
25
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
До АнонименAma i taiaRAeva e tolkova gnusna,kato ia vidq po televiziata,vednaga prehvarlqm kanala za da ne iagledam.Zabravi se che tragna ot mizeriata,a sega se pravi na parva dama.Kato se pravi na takava na parvo vreme da si smeni gnusnoto chene v ustata si.Zachtoto ni otvrachtava kato q gledame.
23
0
 
51
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Страхова невроза от ...? И между другото за това само психолог или психиатър може да каже , а информацията е конфиденциална ... Интересно от кой се разпространява ....
22
5
 
32
 
! Отговори
Осман преди 7 години
Радвам се, че не е туркиня. "Патриотите" щяха да я псуват и да се радват. Дано се оправи момичето. Много е млада. Напоследък много млади си отиват нелепо. Дано оздравее.
21
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Абеглупости! ypoдливoто чepвeнo чyдoвищe мрази Борисов и ГЕРБ.Там добре я познават що за стока е. Медал, а!
20
1
 
73
 
! Отговори
безобразие! преди 7 години
страхова невроза - дрън-дрън. Изгонили момичето от отбора, че и дъpтaтa скpoфa се включила с обяснения да замазва безобразието, като брата на хитър Петър. Така са правели винаги, шитват човека и забравят за него. Разбира се, че трябвало да я вземат с отбора, макар и на скамейката за резерви. Да, ама така остава някой екстра долар за великата тренерка, да си купува парцали и бyклyци.
19
8
 
54
 
! Отговори
demograph преди 7 години
В школата на Нешка е така - изсмукване и захвърляне. Нешка няма грешка...Илияна Раева и другата треньорка са същите безсърдечни хищници.
18
0
 
10
 
! Отговори
алкохолик преди 7 години
Вероятно е тренирала,вероятно нещо се е объркало.Ще се въстанови напълно,ние не