Цвети Стоянова остава в тежко състояние, претърпя операция

По информация на БНТ гимнастичката имала страхова невроза
Обновена: 14 юни 2016 21:00 | 14 юни 2016 19:10, Красимир Ангелов
64
Цвети Стоянова остава в тежко състояние, претърпя операция
Цветелина Стоянова(последната в дясно). Снимка: Facebook

Приключи операцията на 21-годишната гимнастичка от националния ансамбъл Цветелина Стоянова, съобщиха от “Пирогов” за “Фокус.

Още по темата
Въпреки намесата на лекарите състоянието на Цвети остава много тежко и тя е с опасност за живота.

В противошокова зала на „Пирогов” дежурният екип констатира, че пациентката е с т.нар. "политравма". В нейния случай се касае за гръдния кош, корема и прешлените.

Един от най-добрите екипи я оперира по спешност, заради разкъсване на далака. Кръвоизливът дасега е овладян и момичето остава в Централна реанимация на "Пирогов".

21-годишната гимнастичка е приета по спешност около 14:00 часа днес в шокова зала в съзнание, но в изключително тежко състояние. Тя е пострадала при тежък инцидент - паднала е от шестия етаж на жилищна сграда. Става въпрос за блок 319 в кв. "Надежда".

МВР е потвърдило за инцидента, както и имената на пострадалото момиче. След извършения първоначален оглед няма следи от насилие.

По информация на БНТ състезателката от българския ансамбъл по художествена гимнастика е страдала от страхова невроза. По информация на националната телевизия шампионката ни е имала здравословен проблем, който се е задълбочил след Световната купа в Испания преди седмица.

Цветелина Стоянова трябваше да замине тази сутрин с ансамбъла на България по художествена гимнастика за участие на европейското първенство в Холон (Израел). Ансамбълът обаче замина без нея, като обяснението на старши треньора на тима Ина Ананиева бе, че грацията има здравословен проблем и нейното място ще заеме резервата Любомира Казанова.

Нешка Робева уточни пред bTV, че самата Цветелина Стоянова е отказала да замине с отбора за Израел заради проблемите с травмата си. Съседи на Цвети обаче твърдят друго - гимнастичката е била много разстроена предната вечер, защото е била извадена от отбора за първенството в Израел.

Същевременно от МВР официално потвърдиха пред bTV, че става въпрос за опит за самоубийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
156
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Горещо те моля ,Господи, помогни на това прекрасно момиче да се оправи напълно. Мили хора нека всички й изпратим положителна мисъл,нека всчки се помолим за нея!
16
0
 
116
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано се оправи това прекрасно момиче! Колко малко ни струва да сме по-човечни и отзивчиви един към друг, да не подминаваме болката и страданието на другите. Не всички в този свят могат да са силни, напористи и дори безпардонни. Човешкият живот е най-големият дар. Бори се скъпо момиче!!
15
1
 
89
 
! Отговори
Усмихнтете се преди 7 години
ние си правим лош деня и живота!Усмихнете се на непознат, задръжте врата на жена. Пуснете някой без предимство..Малките неща...Капка по капка!
14
0
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тоя вълчи свят, по крехките психически хора не издържат.От нас зависи...абе не ми се говори, то нищо не зависи от нас :x
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 18, да, така е, в спорта може и да бъдеш изключен, особено в отборния! Но чак това!?
12
0
 
71
 
! Отговори
виден уролог преди 7 години
Е , то и да и се наложи всички лекари са в Бургас в момента. Няма кой да и помогне , важното е Митьо Катетъра ( бивш Очите ) да е хаппи!
11
0
 
146
 
! Отговори
:( преди 7 години
Какво нещо е животът? Това мило момиче е избрало правилният път - спорт,дисциплина,амбиция и определено е успешна. Само че спортът носи много,много тревоги и психически натоварвания. Това същото момиче ако имаше за цел просто да си оправи животът с някой богат мъж досега да е хванала най-богатият и да качва само снимки от Дубай. Стойностните хора страдат по-често от глупавите и примитивни,с плоски мечтиДано оцелее!
10
1
 
72
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
Днес.бг, ако потрябва кръв за това момиче, пуснете една новинка, едва ли някой ще откаже, ако може...
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам, Мая Манолова и Вежди Шаридов знаят по добре! А за нас, великото българско здравеопазване!
8
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стискам ти палци Цвети !Източиха кръвта от държавния резерв за един *** , дано не ти се налага да ти преливат , защото тоя урунгел вече 500 литра изразходи ....
7
0
 
107
 
! Отговори
:( преди 7 години
Господи,дано се оправи това красиво и младо момиче. Много е тъжно :( Човешката душа е нещо много сложно и неопределено нещо. Сигурен съм,че всеки българин се моли най-искрено за нея. Дано издържи и по-важното,да живее нормален живот след това!
6
0
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасно момиче! Как всички са знаели за проблема , а никой нищо не е направил. Къде са ви душите бе хора? Къде ?
5
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
момичето е скочило самоима го по др.сайтовестраховата невроза изисква веднага психиатър и лечениезащо са я оставили така
4
93
 
2
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Мое се е натряскала/нашмъркала и в некъв замаян момен да се е катурнала, знаиш ли...
3
2
 
53
 
! Отговори
Man United преди 7 години
Да е скочила ?!?! Стига, не искам да вярвам в такова нещо.Вероятно е изключително нелеп инцидент.Моля те възстанови се напълно и си изживей живота, прекрасно момиче!
2
0
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
горкото момиче, дано всичко се нареди и да намери щастието си. стискам палци
1
1
 
84
 
! Отговори
деляна преди 7 години
Мило дете, ЗАЩО? Надявам се лекарите да направят всичко възможно да помогнат! Прелестно момиче, талантлива, работлива... нищо не си заслужава да не изживееш живота, който Бог ти е дал! Моля се за теб!