Тийнове щурмуваха НДК заради рядък покемон

Мисионери четоха текстове от Библията на децата
Обновена: 27 юли 2016 13:44 | 27 юли 2016 09:37,
102

НДК се превърна в притегателен център за десетки тийнейджъри, но не заради концерт на популярна група, а защото там вчера беше забелязан редкия покемон Dratini. Мълвата бързо се разнесе и подрастващите пристигаха на групички.

Другото място с концетрация на редки покемони е езерото Ариана, разказват тийнейджърите, цитирани от "Булфото".

Струпването на млади хора привлича и религиозни агитатори. Младежите пред НДК забелязали трима души, които на сносен български се представили за корейци. Те искали да им четат текстове от Библията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ндкPokemon Goпокемони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
9
 
! Отговори
Edward Snowden преди 7 години
Тези зомбира са експеримент на ЦРу и тези зомбита има реална възможност да бъдат активирани по всяко едно време с каквито се сещате цели.
55
4
 
8
 
! Отговори
Edward Snowden преди 7 години
Социалният експеримент на Американското разузнаване и агенцията за Geospacial Inteligenсe към ЦРУ се оказаха повече от успешни!Побърквацията Покемон е нова страница в следенето правейки го толкова масово,че всяко едно от тези Т-елета се явяват сензори,разунавателни очи и уши блокове unit-и и сегменти в Глобалната мрежа за следене и наблюдение.Тотално унищожение ипревземане на правото на лично пространство.Нещо повече към SkynetAi тече live feed в реално време за абс.всичко казано и направено от всяко едно от тези тел-лета доброволно записва се всичко около тех и напълно се контролира вече жи
54
3
 
9
 
! Отговори
Ох преди 7 години
По-т.ъп народ от американския няма, Умен гущер, признай! Това е план на ЦРУ и САЩ за следене!
53
3
 
9
 
! Отговори
Пак от ЦРУ преди 7 години
ТИЯ Т.ЪПИ ТИНЕЙДЖЪРИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ ТОВА Е ИЗМИСЛЕНА ИГРА ОТ ЦРУ, С ЦЕЛ ПОДСЛУШВАНЕ, СЛЕДЕНЕ, ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ, БИЗНЕС!?!? НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХА ВЕЧЕ? НЯМАТ ЛИ СИ РОДИТЕЛИ!? ЦРУ НЕ ИМ ЛИ ЗНАЧИ НЕЩО? ИСКАТ ДА МУ БЪДАТ МИШЕНА ЛИ?
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам на снимката, и по-големички"ловци" на най-новата тъпотия има! Така-а-а-а! Обработват ги, готови са да се поддадат на всяко внушение и идиотизъм. Жалко, хубави и умни деца биха могли да бъдат, но е късно вече. Успяха, *** им с *** задокеански! Генофондът български е почти напълно съсипан. Малкото разумни вече са напуснали границите ни, но където и да избягат, живот няма, вижте какво става в "цивилизованите" страни! Хубавата културна Европа вече е смъртно ранена!
51
0
 
8
 
! Отговори
Вашку преди 7 години
Един се връща много пиян сред нощ ,и вика на жена си от вратата.-жена извинявай че се връщам толкова късно,ама бях да гоня един Покемон.Но след малко се усеща че е сам,и жена му я няма.На разсъмване жена му се прибира рошава и разбита,и му казва.-Извинявай мъжо че се прибирам толкова рано,но бях да гоня един Покемон,който беше хитър като Демон.Открадна ми даже и долното бельо,и пак не успях да го хвана.-Та утре вечер ако се не прибера пак на време,да знаеш че съм пак по ,,Покемони''
50
1
 
17
 
! Отговори
Гошо Софийски преди 7 години
Не се притеснявайте, ония настройват системите за управление на масите... Преди бяха селфитата, сега покемони, още по-прди бяха някакви други глупости...Ще си отиде нашето поколение (тия, дето не се вързваме на подобни...), ще си отиде и следващото и познайте какво ще остане и колко ще е "трудно" да се манипулира...
49
1
 
8
 
! Отговори
so fucking brutal преди 7 години
Да вземат младите столичанчета да си организират един митинг /манифестация / стачка за отмяната на визи за българи в Канада например ...... не е .... полит коректно .......... ;(
48
1
 
31
 
! Отговори
кумандос преди 7 години
Навремето отглеждаха тамагочита, сега ловят покемони! Утре каква ли мода ще излезе? И накрая ще дойдат едни недоволни и нахъсани и ще ни скъсат шартите на всички забили носове в телефоните. Щото и по границата се опитват да ловят нещо, ама тва не е кат да тичаш по парковете и алеите и да търсиш виртуала, там съответно е реала!
47
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извинявайте, сега идвам от почивка в Балкана, нямах нет и телевизия и телефон- никаква връзка със света за 2 месеца, та какво аджеба е това покемон? Някой може ли да ми каже? Извънземно ли е? Кво е?
46
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам думи- хамериканската демокрация уби децата ни. Те са живи привидно- но духом вече са в отвъдното.
45
6
 
30
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
До къде стигна глупоста и промиването на мозъци ?!?!?!!!!!Американизация в действие !
44
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената тази сутрин се прибра много рошава и във видимо добро настроение. Каза ми, че цяла нощ ловяла Dratini. Тази нощ щяла пак да го лови. Предложих и да отида с нея, но тя не се съгласи. Щял съм да изплаша покемончето!Та питам ви уважаеми съфорумци, дали да и вярвам?
43
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За покемоните проблем не виждам, ще си отмине и никой няма да ги помни след една година. Повече ме притесняват религиозните ***.
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 47Истината боли, знам. Като няма какво да кажеш, се изказваш неподготвен. :)
41
1
 
5
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
професор!
40
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 46В тубата не се пише, а се сипва... Явно ти трябва да се образоваш!!!Отделно има такъв духов меден инструмент отново се казва туба...
39
5
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 7 години
напиши в тубата "лов на покемони" и ще се образоваш :D
38
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извинявайте, може да съм задръстен, но ... Някой може ли да обясни какво е това покемони и на какво се дължи истерията по тях? Благодаря!
37
13
 
16
 
! Отговори
БЕЛИЯ ТРОЛ преди 7 години
до 41Ето още един технологичен-веган. Не го ли преживяхте това "смартфона е зло", "зомбират се с телефоните" и подобни. Да не сме 2010?А какво да правя в метрото - да ви гледам тъжните, песимистични, обезкуражени фейсове?