Президент ли? Фандъкова не е говорила с Борисов

Кметицата: Дончев би бил успешен държавен глава!
49
Президент ли? Фандъкова не е говорила с Борисов
Снимка: БТА, архив

Кметът на София Йорданка Фандъкова каза, че е не е водила разговори с премиера Бойко Борисов за нейна кандидатура за президент.

"Не сме водили такива разговори", заяви тя пред журналисти в отговор на въпрос.

Министърът на земеделието Десислава Танева и столичният кмет Йорданка Фандъкова откриха фермерски пазар пред Министерството на земеделието, предаде БТА.

Фандъкова каза, че ГЕРБ има много добри кандидати за президент. "Самият Томислав Дончев би бил един прекрасен и успешен президент", посочи кметът.

Тя заяви, че в момента продължава сериозният строителен сезон в столицата. Вчера имах разговор с министър-председателят Борисов, с когото обсъждахме продължението на Софийския околовръстен път, информира Фандъкова.

Тя каза, че предстои да бъде открита Западната дъга, сега се насочват усилията към продължението на Южната дъга към магистралите "Тракия" и "Люлин". Така че това са въпросите, които стоят на дневен ред, посочи столичният кмет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Maдуро от Венецуела преди 7 години
Единственият печеливш ход на руският окупатор е да напуснат България Веднага......В ускорен порядък. Руснаците обичат да залагат на Пропаднали типове с много зависимости. Целият свят им се смеее. А и учителката по руски език е болна и няма да изкара мандатът. Схемата "Ало Ванюю, обещах на Гоце, разкарай екипа" още работи........
32
0
 
1
 
! Отговори
Стефка Николова преди 7 години
Още едно *** ,боже опази ни.....
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато Б.Б е на власт тя ще е вечната кметица или вечния президент .Едно от големите протежета на Б.Б.
30
2
 
3
 
! Отговори
край преди 7 години
Тази безлична женица е бутончето на Борисов за раздаване на поръчки в Столична община. Тя не предприема и ходене на маникюр преди да пита Борисов. Викат я на кафето на Пилето -" Неро" да я инструктират от време на време. София се промени много не заради Фандъкова а защото бяха наляти огромни пари. Фандъкова реже ленти но да налага ред не я търсете - колите от тротоара няма да свали, кучатата на каишки няма да видите. Глобен че хвърля *** също. Човек без качества.
29
0
 
1
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Към 39. Да, Томислав и според мен е най-подходящ. Диалогичен, интелигентен, умен, опитен политик и във вътрешен и външен план, дипломатичен, но и достатъчно твърд, когато е необходимо. Дано да е той. А ако с РБ се споразумеят да му дадат вице, тази двойка ще отвее всички още на 6.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИ като визия, и като излъчване, и като певедение, и като досегашни постижения Томислав дончев събира повече плюсове от другите от ГЕРБ.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да ви харесва и да не ви харесва, новият президент ще е кандидата на ГЕРБ, който и да е той. Летецът твърдеше, че е винаги готов за полет, но се оказа, че самолета е силно повреден и няма гориво.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я си го представете Дончев като визия! Става ли за президент?! Ми не!
25
1
 
2
 
! Отговори
Васо преди 7 години
И няма що да си говори с Йорданка, пък и който и да е друг. Когато реши ще го хване за ушите и ще го извади, като заек от торба. Ама те и всички лидери на партии го правят така. Затова се обезличи институцията Президент. От него скоро ще зависи само колко да стърчи пауновото перо на гвардейското калпаче.Ама натискат се за сладкия живот през целия мандат и салтанатите.
24
3
 
1
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Не така бре. Какта застроява всяка педя, така и ще ни докара инвеститори на всеки киломатър.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това остава сега, селската даскалица да я сложат за президент. Нямам думи.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой те пита пък тебе? Във вашата партия каквото каже вожда това става. Ако реши ще те направи управител на зоологическата градина в София и ти нямаш думата, Данче много добре знаеш всичко това.
21
1
 
7
 
! Отговори
152 преди 7 години
До чишшшшшА и защо да си разваля спокойствието?
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е,айде сега,не си говорила.Говорила сиииии,говорила си кума лисанке,ама трябва да си мълчиш до последно.Томислав Дончев не случайно намекна за теб,едва ли се е изпуснал.Ама на държавата в този момент и трябва мъж и то с топки,а не кукли на конци.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ostavete tasi selska u4itelka pisluschnizata kmetiza na gerb i vojda duoka do dupka bg gradina do gradina bg pavaj fo pavaj bg boje pasi ni asvalta da ne salepi krakata sa asvalta komisioni do komisioni vsi4ko e parata tova e bg sa edni milioni i miliardi sa drugi 5 lv pensiika ura ura da jivee demokraziata v bg
18
1
 
9
 
! Отговори
Боце преди 7 години
Ха-х щели били да *** бият! Как!? В мен е парата с нея си пазаря на кг. медии,сайтове,водещи, социолози,политолози,всичколози,протестъри и троловее + тва аз броя накрая! Смешници щели били да бият и да победят!
17
3
 
12
 
! Отговори
с две думи преди 7 години
Прецедента на Бг го избира само Костинброд
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е,тя си направи далаверите в общината-да си спомним за последно миналата година далаверата със спирките на градския транспорт за стотици хиляди лева,за което тя уж нищо не знаеше.А "случайно"депутатката от ГЕРБ,чиито мъж направи златните спирки се оказа от Самоков,а пък зам.кмета по транспорта-неин приятел.Центъра за градска мобилност-възложители на проекта и те ни лук яли,ни лук мирисали,а всичките са подопечни на кметицата.Тя само за красота ли е шеф на общината или да върши някаква работа.
15
2
 
14
 
! Отговори
СЕГА НЕ преди 7 години
До чишшшшшАко върне билетчето на 1 лв. може някой да гласува пак за ГЕРБ
14
3
 
14
 
! Отговори
чао ГЕРБ преди 7 години
Те я какво се оплетоха,нямат кандидат нямат слаба работа,партия без личности само бандити,Радев ще ги бие лесно....