Улиците в "Лагера" – еднопосочни! Хората недоумяват защо

Новата наредба е от дни, жителите му излизат на протест
30 авг 2016 15:52, Анисия Иванова
25
Улиците в "Лагера" – еднопосочни! Хората недоумяват защо
Снимка: Bulgaria On Air

Нова наредба за движение по улиците в столичния квартал "Лагера" е в сила от няколко дни.

Шофьори разказват, че от близо седмица преминаването през квартала става изключително трудно, тъй като не са били информирани предварително за смяната на движението, а именно - голяма част от улиците вече са еднопосочни.

След влизане в сила на новата наредба достъпът на жителите и гостите на квартала до бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" става почти затворен.

"Мисля, че малко повече трябва да се помисли по въпроса с еднопосочните улици нагоре, особено за ул. "Мъглен", която е единственият вход за "Лагера" и в момента е твърде пренатоварена", споделя водач.

Не липсват и такива обаче, които приветстват новите промени и смятат, че те ще доведат до по-добра организация на движението в района.

Днес от 19:30 жителите на квартала излизат на протест. По темата вижте репортажа на Bulgaria ON AIR


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е Лагер, да строят огради, а не улици!
2
14
 
15
 
! Отговори
STREET преди 7 години
Какво се оплакват!? Улиците в Лагера са толкова тесни, че могат да бъдат само еднопосочни. Едно време се оплакваха и от Янчулев, че направи "Патриарх Евтимий" еднопосочна, ама както виждате вече 20 години си е все така. А и повечето улици са еднопосочни навсякъде. Просто се оплакват от това, че някой въдворява ред. Искат си хаоса.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Редута тоя филм го гледахме вече, по-веселото става като почнат да сменят в движение посоките. Крайния резултат, е, че сега има нарушители, има и такива, които не знаят, че са такива. А идеята, гадая, но най-вероятно е бъдещата зелена/жълта зона.