Корки – гратисчията, на когото никой не се сърди

Запознайте се със симпатичното куче, което обикаля София
27 окт 2016 17:15,
50

Снимка: Facebook

Запознайте се с Корки. Кучето пътешественик обиколило София напълно само, без да плати и стотинка. Той е най-големия гратисчия в градския транспорт, но никой не му се сърди за това.

Като всеки пътник, Корки чака на спирката. Избира си автобус, качва се и се вози до желаната дестинация. Красавецът се е превърнал в истинска атракция. Хиляди споделят снимки от автобусите с него във Facebook.

Корки идва в София от Искъра едва на 10 дни, когато е малка космата топка. Вече е на 7 години, обожава да слуша музика. Никога не яде храна от земята. Мрази котки, както и да го дърпат за опашката. Пресича винаги на зелено и както разбрахме, хобито му са разходките из столицата. Не е бездомен, напротив. Има си стопани и уютен дом.

"Хваща автобус №73 и отива на ул. "Монтевидео". Там синовете ми имат приятели, които му купуват бургери и пици. После директно се качва на същия рейс и се връща обратно", казва пред Нова тв Илиана, стопанката на Корки.

При поредното пътешествие обаче се губи. Хванал погрешка автобус №280 и отишъл в Студентски град. После не намерил точния рейс.

На спирката го откриват две момичета. Свързват се със собствениците му чрез Facebook и така Корки се връща отново у дома в "Горна баня". Кой знае обаче - утре може да се вози и във вашия автобус!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
6
 
! Отговори
Българче преди 7 години
До Анонимен Прав си така е, но това куче очевидно е изключение нали? Не е агресивно а и е особено умно ... нека да сме по мили с животните .. така ще сме и с хорат. Дано само някой и.з.р.о. д да не го убие ей така за кеф .. защото е пълно с такива.
27
1
 
7
 
! Отговори
ВЕСЕЛА преди 7 години
До Анонименбездомните кучета съществуват заради безотговорните хора!!! Никой в статията не споменава, че трябва да се подчиняваме на кучетата, но съм съгласна че някои хора са по *** от тях!!!
26
2
 
21
 
! Отговори
:) преди 7 години
Душичка златна. Това сладурче е по-умно от 50% от населението. Толкова кротко и мило същество. Да е жив и здрав Корки и дълго да радва стопаните си.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това куче е по-умно от доста хора. ;)
24
2
 
12
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
умно куче
23
2
 
11
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Искам такова куче
22
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четири дарадонки отново са се изредили, да си пишат тъпизмите и да цъкат минуси и плюсчета. Колкото и платени инфантилни статийки да си пускате, няма как да пробутате налудничевите си идеи на здравите психически хора, че трябва да подчиним живота си на кучетата! Кучета, освен ако не са водачи на слепи хора, нямат място в автобус или обществени сгради. Да не говорим, че безстопанствени кучета обикалящи улиците, не би трябвало да съществуват.
21
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няколко пъти наблюдавах птици, които пускаха орехи, вероятно намерени под някое дърво наблизо, на платното точно пред спиращите автобуси на спирка в Младост. Мислех, че просто са.ги изпуснали, но видях че изчакват гумите на автобуса.да натрошат ореха и тогава птиците се спускат да си похапнат от ядките.
20
15
 
9
 
! Отговори
14848 преди 7 години
*аси собственика. Глоби няма ли?
19
14
 
5
 
! Отговори
помияр преди 7 години
Най-обикновен ***.
18
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам съм и друг един такъв готин пес да обикаля по софийските автобуси. Те са общителни животни и подражават много умело, което говори за интелект в тези създания.
17
0
 
15
 
! Отговори
GB преди 7 години
КМЕТА НА ГОРНА БАНЯ !!!
16
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На много хора бих сложил намордник, но на това куче никога!
15
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сладък , уникален приятел!!!!!!!! Разтопи ми сърцето!!!!
14
1
 
44
 
! Отговори
А1 преди 7 години
ААААААААА!!!!!!!!!!!!!Симпатяга!!!!!!!;)))))))))))))))))
13
3
 
32
 
! Отговори
Селски град преди 7 години
Много е готин кучо. Защо не пишете за преживяванията му в Студентски град. Не може да не е имал такива, както и всеки, който е стъпвал там. Особено пък за кучетата. Някоя чалготечка не намерили, някоя куч*а, сега пристигнала от някъде си, т.н.
12
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма лошо, обаче Корки да не докара и другите си четириноги приятели на разходка с автобус. Че то кучешкия Фейсбук, си е досущ като човешкия. Само лаят и скимтят в него:-)
11
2
 
58
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Куч със сигурност има повече интелект от доста от пишещите тук. Пък ако вземат да си покажат муцуните, ще се окаже, че е и по-красив. Каквото вътре, такова и вън...
10
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотно куче, браво! Вземете пример от животните и не бъдете злобни!
9
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе то си е домашен любимец и няма проблем.Някои си гледат усойници и тарантули за домашни любимци. Очаквайте ги утре в трамвая.Ако искате може да се снимате. Почти никога не хапят.