Сред множество полиция: София отново на протест срещу мигрантите

Шествието поиска закриване на домовете за бежанци в страната
19 ное 2016 20:27, Красимир Ангелов
288

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Националисти излязаха на пореден протест в София срещу нелегалните мигранти в страната. Стотици се събраха близо до църквата "Света Неделя" и поискаха държавата да се намеси активно и да прекрати престъпността, извършвана от бежанци.

Исканията на протестиращите са за закриване на домовете за бежанци в страната, транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли и по-сериозни мерки на полицията в местата, където има струпване на чужди граждани, като районът около "Лъвов мост" в София, съобщава БНР.

Участниците в тазвечерното шествие извадиха данни за престъпления и за засилена престъпност в районите около Централна гара в столицата. Според тях автори на тези престъпления са точно нелегални мигранти, които са дошли в София. Протестиращите носеха плаката с надписи "Европа, събуди се", "Дедите ни изпълниха дълга си... сега е наш ред" и други.

"Ние винаги имаме само една и съща цел, когато излизаме срещу нелегалните мигранти – да изчистим този район на "Лъвов мост“, защото това вече е симптом. Симптом за това, което ще стане с цяла България", съобщи един от организаторите на протеста Благовест Асенов пред националното радио.

"Ние сме си поставили за цел да изчистим "Лъвов мост“. Ако изчистим него, ще изчистим и България. Ако "Лъвов мост“ падне в ръцете на ислямистите, то значи, че ще падне и България”, посочи той.

Самото шествие преминава спокойно, като на място има много полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
3
 
5
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Много добра инициатива, в бъдеще може и да отида на някое от шествията.
187
3
 
8
 
! Отговори
Циник до blusky1 преди 7 години
Хм...а ти ако си наистина "мислещ(а)" щеше да си спестиш писането на подобни глупости! Какво са виновни обикновените хора, че такива като Обама, Меркел, Юнкерс ги оставят да им "сърбат попарата"! Само подобни объркани "филантропчета" като теб не виждат истината! А тя е, че ние (европейците) не можем...не сме длъжни...не искаме...с данъците си - да храним убийци , терористи, и ПРОСТО ИЗПОЛЗВАЧИ от цял свят! Извъдил(а) се - човеколюбка...принципна...толерастна...либерастна...нещастна!Чети !
186
2
 
12
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
Европа, приемаща "бежанци", няма да реши нито един проблем в Близкия и Средния Изток и в Африка. Европа само импортира проблемите."Политическата коректност" е духовната смърт за всяко свободно общество !
185
4
 
10
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Ако бяха много читави в Япония нямаше да е забранен исляма със закон.Според вас защо няма араби в Япония ?....навсякъде се отвориха портите за тези животни...виждате че не носят нищо добро със себе си..Дано се разпадне скоро този европейски съюз носещ само беди на хората.
184
4
 
8
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
"Толерантността е последната добродетел на едно загиващо общество". - Аристотел
183
4
 
8
 
! Отговори
els_g преди 7 години
До vargРодоотстъпниците като теб, невежа глупачко с промит мозък, която не си знае историята, са тези, от които се срамувам аз. Като си прегърнала знамето с дъгата на изкривените, така че да си "прогресивна" (ха!) и "модерна", не си мисли, че всички сме *** като обкръжението ти. Най-хубавото е, че ти и тези като теб няма да оставите поколение с изродените си гени и психика. Затова се борим, за да не отнемете нашето потомство, патологични ненормалници!
182
2
 
9
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Искам да кажа, че ако наистина сте патриоти и мислещи хора, то тогава кажете ясно и твърдо на САЩ, Франция, и ЮК да спарат безумните войни. Защото не може хем да казвате, че мигрантите били такива и онакива, били терористи дори, и в същото време на местна почва нашите европейски и натовски приятели да въоръжават, тренират и лекуват същите тези терористи....това е лицемерие... Тръмп какво каза за Сирия, ние въоръжаваме едни хора, за които не знаем какви са...е знеа се де...
181
5
 
5
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Хубаво е да си патриот, но ако си и патриот и мислещ човек едновременно би било прекрасно! Та, основната причина за вълните от хора, заливащи Европа са нескончаемите и безпрецедентните по жестокост войни в Близкия изток и Северна Африка. Кой разби живота на тези милиони човеци???? Буш, Килъри, Обама, Саркози, Оланд, Блеър и т.н. т.е. лидерите на цивилизацията, която защитавате всички по-долу пишещи!
180
4
 
19
 
! Отговори
Циник до varg преди 7 години
Какво???? Тези хора са много по-стойностни от нас ли?? Ти какъв си бе байно?? Правиш се на интересен ли? *** - провокатор ли си ...що ли! Напускал си километрични постове с чиста по*мия! Кое им е по-стойностното? Религията? Това, че са социални търтеи? Това, че из цяла Европа изградиха мрежа от "спящи" , и не толкова спящи терористични клетки! Това, че изнасилват , убиват , и взривяват - "ръцете, които ги хранят наготово? Кое им е по-стойностното? Претенциите, болестите, наглостта, престъпления
179
4
 
15
 
! Отговори
художника преди 7 години
До vargНа тези същества, за които "неверниците" трябва да бъдат избивани, за които жената е по-низша от животните им, на които им е разрешено според религията им да се съешават с кози ще им кажа че нямат място в РОДИНАТА ми! ТОЧКА !!!
178
33
 
3
 
! Отговори
varg преди 7 години
тези чужденци са много по стойностни хора от вас.Може да има някоя черна овца но поглеждали ли сте нашите новини що за стока са населяващите балканите?Те ви водят здрави прави работоспособни хора на крака ви идват и вие се мръщите?Защо бе ***?Нещо лошо направили ли са ти? На теб точно конкретно нещо направили ли са ти че мразих хора които никога не си виждал?Само ни излагате пред чужденците който искат да дойдат тук, срам ме е от такива "патриоти" първични първосигнални клошове
177
15
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Към протестиращите, които не са там под строй:Снижете страховете си -1. Нашествието вече отшумява2. Ние не сме цел на преселение3. Колкото по_изостанала е една общност, толкова по_малко склонна е да се установява на нови места
176
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СНОЩИ КАТО ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО НА КАРБОВСКИ НАПРАВО МИ НАСТРЪХНА КОСАТА КАТО ВИДЯХ ЗА КАКВА ДАЛАВЕЛА И ТРАФИК НА НАШЕСТВЕНИЦИ СТАВА ДУМА!ТАЗИ ОГРАДА Е ЖИВ ТА*АК!ВСИЧКИ Я ЗАОБИКАЛЯТ И СИ ВЛИЗАТ СВОБОДНО ТУКА
175
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малеееее,докато пиша и думнахте две бройки!
174
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 257 коментара,само 28 се харесват на БХК-то!Бравоооооо..........
173
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквито и да наричат тези млади хора, те са единствени които въздържат тази па///амина амуджите да не се развихрят и да се съобразяват. По-бързо да се маха тази измислена министърка на МВР и да дойде някой патриот който ще накара амуджите да се махат. Разберете го, не идват с добро, идват да налагат исляма и омразатацси към нас дори не прикриват. Бай Буй ги пусна и пази, а една от причините да изяде шута са тази от-врат. Дерзайте млади българи, всички сме се вас да изритаме тази на-паст!!!
172
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
началото на края
171
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безумието на световните лидери.Страданието на милиони хора,прокудени "да се лутат по тази пуста чужбина"Живот без изход.
170
4
 
13
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Да. Българи мюсулмани. Но аз работя със араби от Алжир. Разликата е огромна. Във България съм от смесен регион най добрият ми приятел беше турчин. Но роден и израстнал във България.
169
7
 
26
 
! Отговори
Росен Плевнелиев преди 7 години
Това не са мигранти, това са лекари, инженери, архитекти, учителки и дечица, бягащи от диктатора Асад!