Сред множество полиция: София отново на протест срещу мигрантите

Шествието поиска закриване на домовете за бежанци в страната
19 ное 2016 20:27, Красимир Ангелов
288

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Националисти излязаха на пореден протест в София срещу нелегалните мигранти в страната. Стотици се събраха близо до църквата "Света Неделя" и поискаха държавата да се намеси активно и да прекрати престъпността, извършвана от бежанци.

Исканията на протестиращите са за закриване на домовете за бежанци в страната, транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли и по-сериозни мерки на полицията в местата, където има струпване на чужди граждани, като районът около "Лъвов мост" в София, съобщава БНР.

Участниците в тазвечерното шествие извадиха данни за престъпления и за засилена престъпност в районите около Централна гара в столицата. Според тях автори на тези престъпления са точно нелегални мигранти, които са дошли в София. Протестиращите носеха плаката с надписи "Европа, събуди се", "Дедите ни изпълниха дълга си... сега е наш ред" и други.

"Ние винаги имаме само една и съща цел, когато излизаме срещу нелегалните мигранти – да изчистим този район на "Лъвов мост“, защото това вече е симптом. Симптом за това, което ще стане с цяла България", съобщи един от организаторите на протеста Благовест Асенов пред националното радио.

"Ние сме си поставили за цел да изчистим "Лъвов мост“. Ако изчистим него, ще изчистим и България. Ако "Лъвов мост“ падне в ръцете на ислямистите, то значи, че ще падне и България”, посочи той.

Самото шествие преминава спокойно, като на място има много полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оня с масата беше ли на протеста или по това време на денонощието джитка на сточна гара?
147
4
 
17
 
! Отговори
ЯД МЕ Е, преди 7 години
ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ЕДИННИ ! Какво лошо има в протеста бе, нихилисти и продажници на Род и Родина ? Как успя за 20 години Георги Соросов и неговите марионетки в България да ви промият мозъците до там, че да празнувате ХЕЛУИН, а не Кукеров Ден, Свети Валентин, а не ТРИФОНОВ ДЕН. Видяли ли сте КУКЕРИ в Ню Йорк ?
146
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
190 ,ако нахлуят ,ама АКО,ОЩЕ НЕ СА НАХЛУЛИ,А ТИ СИ МИСЛИШ ,ЧЕ РУСИЯ ЩИ ПОМОГНЕ ? Та Русия няма думата ,тя не може да диктува правилата на играта,тя може само да играе играта но не и да определя правилата.Русия е обслужващият килър на Англия,за това Англичаните няма да позволят мечето да се разпадне,бият му шамари но няма да го убият
145
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чуя думата патриот и ми се доповръща,толкова ме е гнус от тази дума,толкова е опорочена ,толкова е обслужваща а асоциацията на патриот е педофила от атака и колегите му от вмро и нфсб.Те за тва я мразя тая дума
144
3
 
10
 
! Отговори
до 188 преди 7 години
Теб не те е страх от ИСЛЯМА и ЗАКОНИТЕ НА ШАРИЯТА, а от Русия, с която и Тръмп иска приятелство. Що за логика ? Ако нахлуят 100-ци хиляди пакистанци, афганистанци и други, КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ? НАТО и Брюксел РАБОТЯТ за Ислямизация на Европа - от тях помощ не чакай.
143
4
 
15
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
БРАВО МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ ! Жалко , че съм далеч от Вас и не мога пряко да участвам в протеста, но поне действам тук в Германия срещу ислямизацията на Европа. Тръмп даде СИЛА и НАДЕЖДА на ПАТРИОТИТЕ навсякъде в Европа. Меркел и Со. са изолирани, както и българските марионетки и васали. Или Победата ще е наша, или ни чака ислямизация с край на всички ценности за които са се борили нашите деди и бащи.СТАНИ, СТАНИ, ЮНАК БАЛКАНСКИ !!!
142
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема на българските националисте е ,че са по скоро руски такива .Националистите в България обслужват руски интереси и всяка добра кауза е за нашата страна оупорачена от продажните им лапи .Събрани са най големите мишоци в националистическите партии,се хора от долните етажи на обществото ,а за лидери са назначени дс карикатури.За тези хора руският интерес е пред българския,скотският им мизерен начин на живот е изпил и малкото мозък в главите им
141
2
 
7
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
България ВЕДНАГА към ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА. Те са готови да защитават заедно с нас българската граница.
140
3
 
9
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
Снощи бившият Чешки Президент Вацлав Клаус изнесе пламенна реч за ЗАЩИТА на ЕВРОПА от мигрантското нашествие пред многохилядна публика във Виена. Слово държа и бъдещият Австрийски Президент г-н Хофер. След 4.12. Централна Европа ще стане доста по-силна срещу Меркел и Юнкер - предатели на Германския Народ и на Европа. Алтернатива за Германия става от ден на ден ПО-СИЛНА ! Спасението е в ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ от Скандинавия до Странджа !
139
3
 
9
 
! Отговори
GORO преди 7 години
ПО ЗАКОН КЪМ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА КЪМ ООН ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ. И УТРЕ РЕШАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ДЪРЖАВА В БЪЛГАРИЯ КАКВО ПРАВИМ НИЕ ТОГАВА. А ТЕ НАБРОЯВАТ ОКОЛО 60 ХИЛ .
138
4
 
11
 
! Отговори
matao преди 7 години
някои хора тук явно не правят разлика между бежанец (който е легално влязъл и регистриран в страната) и нелегален емигрант, който е прескоил/заобиколил.платил да мине нелегален емигрант. Второто е незаконно и престъпно. Първите може да идват от Сирия, но вторите идват от Пакистан, Авганистан и т.н., които използват кризата, за да се внедрят и настанят.
137
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основният проблем на ФАЩ,ЕС - и БГ в това число е,че в управлението са попаднали много над допустимото количество потомствени предатели,продажници,некадърници, търтеи и тарикати!Операция "Голгота",чиято цел е те да бъдат разкрити,разобличени и самоунищожени,е пред завършване!Правдата не е в силата!Силата е в правдата! През гугъла: "Михаил Любимов. Операция "Голгофа" секретный план перестройки"
136
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако затворят границите и София ще трябва да прибере българските мигранти от ЕС и САЩ.
135
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великобритания също гони българските работници.
134
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромите са чудесен пример за това, че интеграция между силно различаващи се културни общности дори с еднакво вероизповедание е невъзможна даже за 2 хилядолетия.
133
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
taka e
132
4
 
14
 
! Отговори
White Wolf преди 7 години
Мю,сюлманите вън от България, като искат да си четат корана и да се дупят в Петък в джамията да си ходят в туркито и арабските страни!
131
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, 169, поглени статистиката за средна гъстота на населението на отделните страни.Това Холандия, Великобритания, Швейцария, Германия се пръскат по шевовете.Китай е нормално заселена площ за разлика от Индия и ако"индийците" от времето на Византия до днес не са се интегрирали сред местното население у нас и в цял свят, ти кога очакваш това да се случи?
130
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите в Сибир за да има мир! Кой от където е - руснаците вън от Крим!
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.Ще перефразирам една мисъл на Маркс-историята на човечеството е история на господството на едни хора над други хора.Човекът е бил чистокръвен немец, безспорно уникален ум.Но си остава въпросът:кое поражда стремежа за господство?И защото аз съм с друга специалност, твърдя, че това е тестостеронът.Господа западни политици, много та-шаци на едно място-не са на добро!