Един англичанин в "Люлин": Бях ограбен, бит и ритан!

Марк Конър е нападнат пред заведение в столичния квартал
Обновена: 10 мар 2017 14:41 | 10 мар 2017 14:33,
79
Един англичанин в "Люлин": Бях ограбен, бит и ритан!
Снимка: Flickr.com

50-годишен британски поданик е пребит и ограбен преди два дни пред заведение в столичния квартал "Люлин".

Марк Конър е в страната ни от 10 години и търгува с имоти.

В деня на нападението Марк е сключил сделка за продажба на два гаража в Заложна къща. Новите собственици са искали да получат ключовете и са уговорили да се срещнат вечерта. След срещата британецът е отишъл в близко заведение в района. Малко след като излязъл бил нападнат от клиенти на заведението.

"Продадох тук едни имоти в тази сграда и няколко часа по-късно бях нападнат, ограбен, бит и ритан, даже ме душиха", споделя Марк пред Нова тв.

"Започнаха да ме бият, да ме притискат и ме събориха на земята, започнаха да ме ритат. Жената, която работеше в заведението излезе навън и наблюдаваше, и викаше: "Хайде, още!". Имах малка чантичка с документи и парите. Те ми взеха абсолютно всичко, дори и коженото яке", допълва той.

Марк Конът успява да избяга и да помоли съседи да се обадят на полицията. Нападателите му обаче успели да избягат.

На следващия ден Марк отива в полицията. Не е разпитан, защото нямало преводач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубу де, ама какво му е на Люлин? Само да ви кажа, че люлин не е сред кварталите с най-висока престъпност. Има добра инфраструктура и не гледаш комшията на 5 метра от твоя прозорец.
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До виШО, образовайте се и учете.Неграмотните са много и много във България
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от 10 години живее в България, а не е научил че в Люлин нощем не се ходи?!
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не казвам че е същото, но преди десетина години баш в Люлин се появи един грък, който продаваше един апартамент по няколко пъти! С фалшиви документи и сгоден нотариус. Но за съжаление се омете преди да го дрънкат! Хората пиха по една студена вода и държавните институции не си мръднаха пръста.
43
5
 
3
 
! Отговори
az преди 7 години
trjabvashe i da go ... :).
42
5
 
33
 
! Отговори
Край преди 7 години
Па преди десетина години англичанин разби с камък главата на наше момче - барман във Варненско - осъдихме го - *** после ония си го земаха и още на летището пуснаха. От тогава мразя англичани - *** тоя не съм го бил аз.
41
2
 
14
 
! Отговори
Циник преди 7 години
В Англия...всичко е "цветя и рози" нормална криминална хроника - не вярвам господина , да "пи*кае шарлан!!
40
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Люлин от 20 тина години се знае да не замръкваш. Града спи и полицията.
39
3
 
22
 
! Отговори
Тони преди 7 години
За 10 години не е ли научил малко български език. Англичанин ми е казвал, че според тях, всеки е длъжен да зная английски...
38
3
 
6
 
! Отговори
един с виШо :) преди 7 години
До Анонименвашата Тереза Мей , вчера пред БГ журналист е казала , че Българите сме неграмотни и дори висшисти те---------------Вчера ли ти се появи на стената във ФБ? То се търкаля из нета от седмица, но никой не вдява, че "новината" е от "Бъзиклийкс" - т.е политиката на сайта е "Новините такива, каквито биха могли да бъдат".
37
21
 
29
 
! Отговори
още един мит преди 7 години
Още един мит за българина си отиде. Българите сме гостоприемни. Друг път. Българите сме трудолябиви. Не мога да спра да се смея. Българите сме потентни, да бе да. С тия цигари и алкохол я го вдигне, ама по скоро не:)). Май само тово, че българките са хубави остана, ама те са толкова продажни, че това вече е друга професия. Така че всички митове се спукаха като сапунени мехури. Българите сме прости и бедни и робски душици. Това да. Това не е мит, това е истина. Да живее България, юнаци!
36
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да вие за урок, защото вашата Тереза Мей , вчера пред БГ журналист е казала , че Българите сме неграмотни и дори висшисти те.И , че България може би ще изчезне.Малко ли ни дискриминиране в UK.И аз да бях там ще да викам още да те го бият английският му брекзит.
35
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 гаража, по 10 000 евро, да ги е продал за 6-7 на заложната? ама ей така с 30 бона в джоба влезнал в кръчма да си пийне?почти повярвах.
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя мошеник не е случайно бит! И си знае защо, ама сега се изкарва хрисим.
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ами, той Беър Грилс, що не идва да снима в Люлин и Перник, ами ходи на май.ната си.
32
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше и в полицията да го бият, да го глобят и с шут отзад да го изхвърлят тая *** да ходи да се лекува в болницта която отказа на нашето момиче
31
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тоя случай си имаме поговорко: КАВОТО ТЪРСИЛ НАМЕРИЛ! Хайде пътя и вън от България пияна англосаксонска ***!
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е задлъжнял, отишъл е в заложна къща, хвърлили са му малко пари, а после са пратили биячите да си ги вземат обратно. И да, заложните къщи купуват и имоти, само че на нищожни цени. Ако си на зор, съгласяваш се.
29
0
 
28
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До съмнителноСъмнително и още как. Гаражи се продават при нотариус, а не в заложна къща. Знам ли, може нещо журналистите да не са разбрали.
28
0
 
36
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Така сключил сделка ,прибрал паричките ,след това отива да полее печалбата в няква кръчма,в Люлин ,с парите!!!!Излиза и го нападат и ограбват ....то тва си е класическа постановка ,да си провери с какви сключва сделките и на кой се хвали после.А тва ,че не могъл да даде показания щото никой не говорел английски звучи смешно!