Тихо се сипе поредният сняг, "Топлофикация" пуска парното пак!

Отоплението ще остане дотогава, докато има нужда
20 апр 2017 17:00,
46
Тихо се сипе поредният сняг, "Топлофикация" пуска парното пак!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Заради рязкото застудяване и падналия в столицата сняг, "Топлофикация София" пуска отново парното. Това съобщи пред БНР директорът на дирекция "Експлоатация" в дружеството Боян Паунов.

"Ще работим на удължено работно време максимално бързо, за да удовлетворим желанието на нашите клиенти. Една част от болници, училища, детски градини, административни сгради, които са подали молба, в момента имат отопление, това се отнася и за няколко жилищни сгради", обясни Паунов.

По думите му отоплението ще остане дотогава, докато климатичните условия го изискват, но не и по-късно от 30 април.

След повторното включване на парното отопление, ще бъде извършено и повторно отчитане на топломерите и в сградите, където отчетът вече е извършен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До щщдИма хора с малки деца. Като пуснат духалките за една седмица ще платят 200-300 лв. ток отгоре. Малко дете не можеш да го накараш цял ден да гледа сапунки овито като пашкул с родопско одеало.
22
1
 
12
 
! Отговори
toplo преди 7 години
Много добре знаеха прогнозата и можеха да пуснат парно ПРЕДИ да зизикаме от студ - пуснали са го чак като са видели пика на електропотребление. Ама ние не само че нямаме парно, ми и топлата вода спря, - повреда, работели, и като се стопли ще имате топла вода, може дори и парно в понеделник, когато се очаква поне 17 градуса.
21
6
 
18
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Това е безсмислено,поне за жилищните сгради. За 2-3 дни лека прохлада ще плащаме още надбавки за "извънреден труд","форсмажорни обстоятелства" и други подобни пре*бавки. Сигурно са пляскали с ръце в Топлофикация като прехвръкнаха няколко снежинки.
20
18
 
15
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Престанете с опорната точка за "услугата, която не си поискал" !Някой насила ли те накара да си купиш жилище в блок топлоснабден с вертикални щрангове ? Някой забранява ли ти да го продадеш ? Забранява ли ти да си купиш жилище, което не е абонат на Топлофикация ?Прочее имотите с парно са с 30% по-скъпи от аналогични без парно. Защо ли ?Аман от андрешковци !
19
2
 
22
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
Бих си отворил договора с топлофикация, и бих го прочел, ако имах такъв!!?
18
12
 
14
 
! Отговори
г-жа Павлова преди 7 години
Няма угодия на това българско племе. Като не пускат парното, защо не го пускат, като им го пуснат - сега пък видите ли, защо го били пуснали.Ами който не иска парно да си го изключи. Аз нямам намерение да студувам заради някой си. Браво на госпожа Фандъкова.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да не си помисли че другарката Фандъкова има нещо общо с поредното бъркане в джобовете на софиянци.
16
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на служителите на Топлофикация. Честно да си кажа не очаквах да реагират толкова бързо. Мислех, че процесът отнема повече време. Все пак тази топлинна енергия нали трябва да се произведе. Едва ли я имат на склад.
15
10
 
4
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Защото имаше 3 последователни дни със среднодневни температури над 12 градуса.Вместо да пишеш небивалици по форумите и да се правиш на интересен, отвори си Договора с Топлофикация и си прочети Общите условия. Там много подробно е обяснено кога се пуска парното и кога се спира.
14
3
 
11
 
! Отговори
аз там преди 7 години
Чудесно заглавие (поздравления за автора) на фона на лошо преведените други :)А кривоизмислената грижа за хората от страна на "Топлофикация" не ми се коментира.
13
3
 
14
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Пак изненада априлският сняг,щели да пускат парното пак,*** не дава за топло пари,жули ракия, чак до зори !!
12
7
 
10
 
! Отговори
бай Ставри преди 7 години
Много закъсняхте. Умряхме от студ. Трябваше още в понеделник да го пуснете. А, най-добре да не бяхте го спирали. *** работа!
11
4
 
2
 
! Отговори
hoho преди 7 години
da ne bi t0pl0fekaziq da sie poru4ala snqg?
10
4
 
20
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Че то студа си отива както винаги закъсняват и познайте кога ще спрат,но пък сметките ще дойдат на време това застудяване направо им дойде като манна небесна.
9
19
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Еми колкото толкова. Предпочитам да ми е топло, отколкото да спестя няколко левчета.Пък и комунизмът свърши отдавна ако не си разбрал. Безплатен обяд няма.
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо го спряха когато застудя и се очакваше
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Нищо, нищо като си видиш поредната сметка заради тая игра на спри-пусни през 2 дена ще ти стане горещо, че чак ще се изпотиш.
6
7
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
За другата седмица не знам, ама сутринта беше минус 1 градуса и направо се вкочених без парно.
5
4
 
18
 
! Отговори
КЕВР преди 7 години
Пробват само как ще реагира населението на новите сметки за парното.
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно, не може болните в болниците и децата ни в училищата да мръзнат, защото на някой не му харесвало да плаща, това което ползва.