Кои квартали на София ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
27 юни 2017 10:40, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда, 28 юни, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Феникс", жк. "Овча купел" 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Антон Колар“, ул. "Херман Майер“, ул. "Иван Хаджийски“, ул. "Феникс“, бул. "Президент Линкълн“, по ул. "Иван Хаджийски“ от ул. "Херман Майер" до ул. "Промишлена“, магазин СБА. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Феникс“ и ъгъла с ул. "Иван Хаджийски".

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Царибродска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в на ул. "Царибродска“, ул. "Димитър Петков“, бул. "Тодор Александров“, бул. "Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Царибродска" и ъгъла с бул. "Александър Стамболийски“.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари