Счупен нос, разбита уста... Баща на бебе преби лекарка в "Шейново"

Мъжът искал да получи плацентата на току-що роденото си дете
Обновена: 3 юли 2017 10:34 | 3 юли 2017 10:32,
182
Счупен нос, разбита уста... Баща на бебе преби лекарка в "Шейново"
Снимка: архив Булфото

Баща преби лекарка от столичната болница "Шейново", защото не му давала плацентата на току-що роденото му бебе. Д-р Албена Гагова е в тежко състояние - физически и психически.

Изпълнителният директор на болница "Шейново" д-р Румен Велев потвърди пред Bulgaria ON AIR, че д-р Гагова не е добре. Тя е с фрактура на носните кости и разкъсана горна устна. Била е в безсъзнание за 20 минути и е намерена в безпомощно състояние.

"Поводът за случката е необясним и шокиращ за нас. Конкретният повод е бил, че той е искал да получи плацентата на детето след раждането. Той не е спазил реда, по който се случва това нещо. Първоначално е казал, че аз съм разрешил", разказа д-р Велев.

Още по темата

Той добави, че мъжът вече е арестуван, но веднага след инцидента не е вдигал своя телефон и опитал да избяга.

"Занимава се с генетика, работил е в Англия, изключително интелигентен човек е. Това прави случая още по-страшен. Всички колеги сме потресени. За мен това има силата на терористичен акт", каза още д-р Велев.

Той обяви, че лекарите ще предприемат всички действия, за да подкрепят д-р Гагова и да бъде спряна агресията срещу медиците. Д-р Велев уточни, че майката и бебето са добре и нямат никакви проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От начало обвинявах побойника,но после,от прочетените коментари,разбрах,че с плацентите се търгува за направата на лекарства,.Следователно,ако със закон се уреди заплащане на някакъв процент от печалбата,няма да се стига до побои.
125
2
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Ето подобни коментари внушават агресия и подриват сисемата и вервайте ми ще дойде много скоро деня ,в който ще се умира от един апендикс порадилипса на хирург ,който да го извърши........Мислете , *** ограничени ***!!!
124
3
 
9
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Бие лекарка за екарисаж... Пълен ***.лоумник. В затвора + солена глоба!
123
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям рев за тия плаценти. Направо да се направи манаифестация с лозунг "Искаме си плацентите" "Свобода на плацентите" и т.н. А сигурно допреди година едва ли някой се е интересувал къде отиват и както ги правят. Изведнъж станаха супер важни. Голяма реклама. Все едно безсмъртието е в кърпа вързано с тях. Особено ако си ги вземем в найлонова торбичка за вкъщи в хладилника.
122
10
 
10
 
! Отговори
ооооооооууууууууууу преди 6 години
Бащата , има право !Плацента се продава , това е много,ама много чиста кръв и заминава ,я кажете къде -Израел?
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..безумната агресия не се оправдава,но..монетата винаги има две страни..както и при случая с битата учителка,която позначава ..И там беше въпрос на време да се случи...От страни нещата изглеждат винаги доста по-раз лично
120
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен до Анонимен преди 6 години
Въпросната плацента е собственост на човека, от който е произлязла. Ако си я иска-трябвало е да му я дадат.Тези 5000 лева са за извличането и съхранението на стволови клетки в банка, а не защото си пожелал да си вземеш плацентата. Даже трябва да плащат на хората, затова че им я взимат, защото плацентите се ползват в козметичната индустрия и къде ли още не, но никъде и никой не иска съгласието на хората. Моля ви се спрете с безумните си разсъждения...
119
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Настоявам медиите да направят разследване - Къде отиват плацентите ? - Обективно и Честно.не оправдавам побойника ,Но плацентата е Частна собсвеност и това ,че така настървено не я дават е наистина подозрително !!!
118
1
 
0
 
! Отговори
22 см преди 6 години
А искаш ли да станеш пак бременна ?
117
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До niki Този материал ако желае всеки родител може да има срещу заплащане. Има си банки, цени, ред по който се взема и транспортира за изследване и т.н. Аз съм взимала на детето си стволови клетки, но това не е безплатно/към 5000 струваше/, нито пък се дава на всеки, само защото решил, че трябва да го притежава въпросната плацента. Той утре може да реши,че му се полага да носи и боен пистолет без документи и какво да му се разреши, така ли?!
116
4
 
9
 
! Отговори
без думи преди 6 години
Ако този е интелигентен какъв ли ще е протака?
115
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като интелигентен та какво? Ние интелигентните да не сме някакви меки китки, които могат само да ми мачкат и лъжат и да не можем да се бием?
114
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега вместо да се радва на детето си,ще трка наровете в ареста.
113
9
 
9
 
! Отговори
Алоооу преди 6 години
кауни, това да не ви е сервиз бе, връщат ви оправената кола и старите части в багажника. Да си *** жената вкъщи и да вземе после ако ще и урината в бурканче за черни дни.
112
11
 
24
 
! Отговори
Не мога.. преди 6 години
..да повярвам, че толкова много хора тук подкрепят постъпката на побойника-баща, оправдавайки и даже препоръчвайки побоя над лекари / пардон, над ЛЕКАРКИ, не забелязах нито един юнак, склонен да бие млад и атлетически сложен лекар!/ като подходящо средство за повишаване на качеството на здравното обслужване...Ще им кажа само едно: на такива хора никаква плацента не може да помогне!
111
1
 
8
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
За тукашната територия кокто всички знаят законите са писания ала "врати у поле"! А до колкото се прилагат от съдиите, то е за закрила на престъпници и всякакви агресивни, арогантни наглеци! Въпросните писания са пълни с добре обмислени врати и вратички, даващи безкрайни възможности за убогатяване на съдиискто братсво! Същото както се вижда кажи речи всеки ден го демонстрира с най-голямо удоволствие на крилата на собствената си недосегаемост!
110
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали би направил същото в Англия на някой пакистански лекар?
109
6
 
18
 
! Отговори
р преди 6 години
Ще кажат, че е бил в афект, все пак жена му е раждала, развълнувал се е...дано лекарката се възстанови напълно психически и физически.
108
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До nikiДоста народ вече е замразил стволови клетки без да налита на бой. Да се замислиш за качеството на неговите клетки
107
10
 
37
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Да плацентата е много ценна. Да не се окаже, че с тях се върти добра търговия за гърба на тези чиято собственост е!