Мачът България-Швеция затваря района около "Васил Левски"

Паркирането на коли при стадиона е забранено от 29 август
3
Мачът България-Швеция затваря района около "Васил Левски"
Снимка: Булфото, архив

Столичната община въвежда временна организация на движението заради футболна среща между националните отбори на България и Швеция на 31 август на Националния стадион "Васил Левски". Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Забранява се престоят и паркирането на алеите около стадиона, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието. Забраната влиза в сила от 8 ч. на 29 август  до отпадане на необходимостта.

За деня на мача забраната ще важи и за моста пред националния стадион и за района на ул. "Ген Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент", се посочва в съобщението на Столичната община.

От 20 часа на 31 август  до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по - ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 18 ч. в деня на мача автобусната линия 75 ще бъде със скъсен маршрут - до Военна академия, уточняват още от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отбора по балет ли ще играе ? Пускай те ги е Арменец. ..Нема нужда да затваряте улици.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И без това ще затварят, нека и да асфалтират!
1
0
 
1
 
! Отговори
Heja Sverige! преди 6 години
Тук шведите идват с трясък и гръм!! :)))