Палежи, пейки с масло... Съседски войни в "Младост" 3

Стотици срещу една и една срещу стотици. Чакаме развръзката
Обновена: 18 сеп 2017 16:12 | 18 сеп 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
48

Повече от година живеещите във вход "Б" на блок 333 в жк. "Младост" търпят изблиците на своя съседка.

Не плаща за вход, за асансьор, не се включва по никакъв начин в активностите на комшиите си, които целят да облагородят пространството пред блока.

Последният й изблик е да залее с машинно масло пейката пред входа.

"Не може да стоите тук, пречите ми. Пейката е незаконна, ще видите Вие"... са точните й думи, дни преди да изпълни пъкленото си дело.

Съседите й са възмутени и учудени от деянието й: "Та нали Столичната община години правеше конкурси за най-красив вход и градинка пред него, а сега, какво?", жалва се пред екип на Dnes.bg леля Маргарита.

"Дамата с маслото" е ходила до общината с молба да премахнат пейката, пускала е жалби срещу съседите си, но... от Община "Младост" с насмешка отвръщали на жалейките й.

Комшиите й не смятат да остават така нещата, събират подписка – Димитрина Ковчегарска да бъде освидетелствана и да получи нужното й лечение.

Съмняват се, че нейно дело са и двата палежа на мебели и вехтории, станали на два от етажите във входа.

Стотици срещу една и една срещу стотици. Докъде ще стигне съседката война? Ще видим!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
15
 
28
 
! Отговори
Men преди 6 години
До zzХахахахах озлобения шопиянец веднага скочи. Ами софия е била и винаги ще бъде мръсно шопско село. Радвайте се че има хора от градовете с история защото иначе щяхте още да сте неграмотни. Добре че селяните ви построиха и университа....
22
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заварете й вратата
21
16
 
24
 
! Отговори
zz преди 6 години
До Анонименизчезвай с 200 ти и останалите 1 милион, които "са били принудени" да дойдете в София. Всеки негативен аспект на красивата ни столица е донесена от андрешковци и дребни селски тарикати дошли да прецакат видиш ли надутите софиянци
20
4
 
59
 
! Отговори
123 преди 6 години
Не съм запозната със случая, но това с пейките пред входа е ужасно!!!! Особено за живущите на по-ниските етажи!!! Постоянно буботене, през деня, от съседи, които са се събрали на седянка, а вечер от пубери до след полунощ!
19
4
 
14
 
! Отговори
малкия содому преди 6 години
Най-красивия вход е точно във Младоооост! Или поне беше, като имаше полянка и на нея пасеше козичката гицка... Хем врътлива, хем евтинка ;)Содому, 160 санта, Габрово
18
7
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
жената най-вероятно има психически проблеми, съседите да се опитат да открият близките й и да решат проблема
17
2
 
10
 
! Отговори
T преди 6 години
Тия лудите да си ги прибират и рециклират, тва е идиотщина.
16
2
 
10
 
! Отговори
Boyan преди 6 години
Селяндурщина...
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като за Младост тия са нормални жители.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Споко, защото не ти е опряло до където трябва.
13
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма друга такава кoчина като София в България! Обстоятелствата ме принудиха да заживея и аз тук, но се надявам да е временно! Отидете в Пловдив, Бургас, Стара Загора да видите колко каруци се движат по централните улици на тези градове! Не съм виждал там и фъшkии по централните улици, докато в София това е обичайно явление! Мръсотията, дупките и задръстванията няма смисъл да ги споменаваме!
12
0
 
18
 
! Отговори
syglasna преди 6 години
"Мебелите и *** между етажите, както и шумните разпивки на пейка под прозорците на съседите не водят до наградата "най-хубав вход"И още: Имам освидетелствана съседка от 1980г(37г)Менят се РЕЖИМИ, но за псих. болни остава СОЦИАЛИЗАЦИЯТА.Отсъствува 20 дни и след това ОТНОВО НИЩО не можем да направим.Съпругът й след пенсиониране се изсели да живее другаде и идва само да я наглежда.Не е за упрекване.Тя удря, бие.Та жители на 333 бл.Младост( и ние сме Младост, но в друг град!;ТЪРПЕНИЕ да ум
11
4
 
23
 
! Отговори
домоуправител преди 6 години
Има законов ред. Подайте жалба, след решение на етажната собственост и ще я изселят за поне 1 година. Относно неплатените сметки, след решение на етажна собственост задедете дело /наемете адвокат/ и ще ви присъдят сумите, ако не плати ЧСИ в запорира.
10
3
 
18
 
! Отговори
Жоре Домоуправитело преди 6 години
В Младост всичко е възможно....15 минутна разходка из красотите на маалата и на всеки му става ясно за мат'ряла...
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в нашата кооперация има една откачалка, живяла в Италия. Направо ни разби. Оплаквах ме се в районното, нищо. Извикаха я, поговориха и я пуснаха. Три жалби пуснахме. Прави някакви смешни преустройства в двора, без разрешения, изпокара се с всичко живо, колите и пречили, а те са в двора, не на тревното пространство. Прави някаква оградки, рисува ги с боя, преди 50 години имало пътечка, ходи в общината, рови и пише жалби. Кой ли ще е пребие първи си говорим. От месец май е в Италия. Спокойно е.
8
0
 
30
 
! Отговори
анонимен007 преди 6 години
Явно във всеки блок има поне по една изкукуригала лелка.
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко бе хора,то маслото не е толкова страшно,щото попива в дървото сравнително бързо,импрегнира го и го прадпазва от гниене! Лошо е ако,ако да речем земе че наклепа скамейката я с безир,я с ***....
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм възмутен,ама кво да направим?! Все пак сме у Бугаристан!
5
0
 
53
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Мебелите и *** между етажите, както и шумните разпивки на пейка под прозорците на съседите не водят до наградата "най-хубав вход".
4
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изселете я има и закон.