Синя зона и Зелена зона: С ново работно време от днес

Увеличава се и обхватът на платеното паркиране в столицата
1 окт 2017 09:08,
45
 Синя зона и Зелена зона: С ново работно време от днес
Снимка: архив "Булфото"

Зоните за платено паркиране в София от днес са с удължено работно време. Синя зона и Зелена зона вече ще работят от 8.30 часа до 19.30 часа в делнични дни.

В събота Синя зона ще работи до 18.00 часа, а не както досега - до 14.00 часа.

От днес влиза в сила разширението на зелена зона в районите "Средец" и "Лозенец".

Маркировката е поставена, а екипите на ЦГМ ще проверят всяка улица за поставени знаци и ще подменят стикерите за работното време на зоните за платено паркиране.

Ще работят и три пункта за издаване на винетни стикери - на метростанциите Европейски съюз и НДК и на ул. "Будапеща" 17, от 7.00 до 17.00 часа.

Ръководството на ЦГМ ще бъде на терен и ще контролира работата по промените в зоните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко проекта имаше да се направят многоетажни паркинги в София и колко се реализираха? Нито един!!!! Защо ли? Защото от зоните се печелят тлъсти парички без да си мърдат пръста от СО. Великата кметичка - смотанячка, що пари открадна и нищо не направи. Движението е все по-натоварено но тези мърлячи от СО знаят само едно, крадене.
22
15
 
10
 
! Отговори
Прекрасна новина преди 6 години
Най-сетне се приключва с тормоза над живущите. Нееднократно съм бил поставян пред абсурда да не мога да паркирам заради наглеци, които са спрели пред гаража ми.... ей така.... само за няколко часа. Адмирации за общината.
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпотиите на демокрацията или както там я наричат. Стои знак забранено спирането, а отдолу платено паркиране... Кое трябва да се спазва? Фандъкова, Борисов или кой е правил парко местата та сега на готово събират пари от гражданите.
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лозенец се беше превърнал в ад.Сега поне стиснато те селяни няма да ни тормозят. Ще спират пред входа на някой друг.
19
7
 
10
 
! Отговори
Майка с количка преди 6 години
Стъпката към борбата със замърсяването е високи данъци за всички, които имат коли, а нямат гаражи и паркирват по тротоарите.
18
5
 
26
 
! Отговори
Vaseto преди 6 години
Е хубаво. В София вече си паркираме на главите.Защо тези мизерници не направят паркинги а разширяват синята зона. Ми направете я до Панчарево тогава. Даже до Ихтиман вс да е синя зона...Чудят се откъде да вземат пари, само ни таксуват за глупости. Едно нещо не направиха в услуга на гражданите. Иначе Данчето е най-добра в очите на всички!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква е таа синя зона ? Да нее за седесари?
16
0
 
13
 
! Отговори
куката преди 6 години
Що се заблуждавате? На картофелия изобщо не и дреме къде ще паркирате, вероятно можеше да помисли, преди да променя работното време и да увеличава зоните и въобще преди да се въвеждат разни зони, за паркинги! Нали? Ама на кой му пука, важното е от нищо да капят кинти! Нали крусев ли си , какъв си?Я, убавецо, кажи колко струва едно паркинг колче?
15
4
 
11
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Явно това е начинът да се контролира паркирането - няма ли зона, паркираш както и където намериш. Ще трябва да увеличат зоната поне до Сребърна, защото сега колите ще се премеснят над Баучер по Галичица, Бигла и т.н.
14
5
 
23
 
! Отговори
Местен преди 6 години
Паркирането трябва да е безплатно, както е в целия комуностически блок. Престанете с вкарването на ред, на Амстердам ли искате да заприличаме! Трябва да се строят паркинги в центъра за да може още повече коли да ходят в центъра, това ще реши всички проблеми с трафика.
13
1
 
12
 
! Отговори
До гого преди 6 години
За Варна вече цяла България знае коя силова групировка владее града. Достатъчно си докарват от други дейности, че да правят синя зона.
12
0
 
16
 
! Отговори
До гого преди 6 години
Те в Бургас вече тихомълком я увеличиха с 1 час до 19:00 преди година. Отзвук - никакъв. Явно това е тактиката - първо пробваш в някой от градовете на страната, ако мине рекета, пускаш в цялата страна. Да вземат наистина да я направят денонощна и да разчертаят със синя боя и в къщите на хората, че са пропуснали възможността докато си спиш у дома, пак да им плащаш.
11
2
 
14
 
! Отговори
:):) преди 6 години
алоогъзара с гаражчето от лозенец, проблема ти са гаражите направени на магазини, бръснарници и кво ли не.Кат ви накарат да си приберете возилата в тях тогава ми претендирай какви трябвало отдавна..
10
3
 
17
 
! Отговори
Без име преди 6 години
Усещам как герберите си разписват оставките
9
3
 
21
 
! Отговори
Deja преди 6 години
Е това вече е за протест!!!
8
2
 
18
 
! Отговори
гого преди 6 години
и сега подковаха коня и да видим жабите ще вдигнат ли крак и те.т.е Пловдив, Бс, Плевен....Чудно Варна как оцелява без тез синьо зелени хранилки за администрацията
7
21
 
16
 
! Отговори
От Лозенец,, преди 6 години
Лозенец отдавна имаше нужда, на който не му харесва обратно на село.
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТАДО СПИТЕ ЛИ....
5
3
 
35
 
! Отговори
РАДЕВ преди 6 години
тотална корупция и грабеж
4
3
 
33
 
! Отговори
:):) преди 6 години
ей, бетер турците почнахте да дерете народа,милиард и отгоре бюджет има Сф но лакомията алчността е безкрай.Радвайте и се на даскал ицата..