Полицаи на протест: За заплати, за промяна в закона...

Служителите на реда ще продължат с действията си
Обновена: 22 окт 2017 15:15 | 22 окт 2017 14:55,
78

 Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Националният протест на полицаите достигна до сградата на Народното събрание и за кратко затвори движението по бул. "Цар Освободител", съобщава "Фокус".

Стотици служители на МВР от цяла България се събраха днес в столицата, за да представят отново своите искания. Служителите на реда настояват за увеличение на заплатите от 15% още тази година и със задна дата. Искат и промяна в Закона за МВР.

Още по темата
Протестиращите уточниха, че ще продължат с протестните действия, докато исканията им не бъдат изпълнени.

Вижте кадри от протеста на полицаите!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: протестполицияМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не им стигат парите да пращат жените си по магистралите да се шиват платено а не комшията да ги обръща всякак безплатно докато епилирания будала се надува някъде като петел на ***!
35
25
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Др. служители на МВР , колкото и да пишете и да слагате плюсове или минуси нищо не променя факта , че народа не ви подкрепя . Толкова сте нагли и елементарни , че въобще не се усещате . Като е толкова зле , защо за едно място кандидатстват 100 души .
34
7
 
14
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Извинявай ама 2 милиона индийци вече няма . Поне половината потеглиха към Германия
33
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ахмак торонто!Откъде пари ве мишко?Тя българия е заради такива *** невежи като тебе на това дередже!Само милицията е 100 000..още толкова учители и доктори..200 000 чиновници..3 милиона индийци..2 милиона пенсионери!И всичко това трябва 200 000 реално произвеждащи нещо да го издържат!Ама нали си прос милиционер не ти стигат сополите дето са на мястото на мозъка да го разбереш!Абе *** милиционер..кво да ти обяснявам..айде изчезни
32
17
 
29
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
разпускане на тая структура МВР му е маиката
31
18
 
27
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
краино време е да я разпуснат тая структура Ме Ве Ре и докато назначат новите служители военните да поемат фукциите временно................
30
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си , че тази стачка , която стана перманентна има политически искания. Въобще не опира въпроса до пари . Казват , че трябвало да има сигурност , и къде е тя. Опитай се да потърсиш помощ от полицай и ще разбереш , че е по добре без тях .
29
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А знаете ли че в Турция е достатъчно само 1 член на семейството да се осигурява и могат всички да ползват безплатно услугите ???? Тука кога ???? Нали бяхме ЕС страна ...
28
7
 
16
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Как ще е нормално като в частния сектор можеш да ги взимаш без стаж ??? Мммм ? 1000 са малко и в големия и в малкия град при положение че ни карат да си плащаме всичко от здравеоопазване до образование ...и т.н Даа не споменавам скъпата некачествена храна , ток , вода , храна и други разходи които няма как да избегнеш .
27
15
 
13
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
От полицаите трябва дори да се удържат пари за да има за *** за да могат *** да гласуват правилно моля БХК да защити павата на ***.
26
18
 
31
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
В какъв студ и какъв пек стоят бе селски?Виждал съм ги само да се разкарват с пърдулката и да седят по кафенета и кръчми!Я се оправи ве милицаю!Уволнение и закриване на цялото МВР и на негово място да се изгради истинска полиция защитаваща законите..реда и правата на гражданите както е в нормалните държави!А ченгетата защо не работят а са мобилизирани да пишат тука хвалебствия за себе си от държавния компютър и интернет които пак аз плащам!Марш некадърни тулупи1
25
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно , че БКП-БСП-ДС подклажда тази стачка. Интересно само те ли са хора в Държавата и само те имат нужда от пари. Няма пенсиониран полицай с по малка пенсия от тавана . Другата придобивка е двадесет заплати и пенсиониране на 50 години . Сега да видим те какво правят. Най малко 80% са корумпирани и недостойни за тази работа . И накрая като не ти харесва напусни МВР .
24
6
 
21
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Сега даже се сещам за една статията на журналята , че туристите се стресирали от многото полиция по курортите . Ама защо не се стресирате от мошеници , измамници ,лъжци , крадци и всякви други нехранимайковци ????
23
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безполезната шуробадженакорушветчийска орда потомствени ***, е време да се разтури. До един имат фирми регистрирани на близки роднини, отделно се занимават с всевъзможни престъпления.
22
9
 
10
 
! Отговори
Неа преди 6 години
На мен ми е спокойно и сигурно , а теб защо ли те гони параноя ? Мхм.... Това не е нормално ...
21
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в България като видиш полицай те хваща параноя а не чувстваш сигурност.
20
5
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Омъжена съм вече . Изтърва ме
19
3
 
33
 
! Отговори
Неа преди 6 години
3600 лв заплата на депутат , че от къде на къде бе ?
18
3
 
30
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Много съм доволна , че скоро няма да има кой да им работи за тези пари , нито полицаи ,нито учители , никой .... Е тогава ми е много интересно с кой ще се бършат ръцете и коя структура ще оглавяват че от там да смучат пари ... Нямам търпение да стане това време !
17
5
 
14
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 17Аааа виж сега каква е разликата между теб и мен.Аз когато работя го правя всеотдайно и както трябва.Ако реша че парите са по малко от труда ми- напускам.За мен не важи-толкова ми плащат толкова работя.