Полицай и служител на Столична община – имотни измамници

Изготвяли фалшиви завещания на починали хора без наследници
Обновена: 29 окт 2017 06:47 | 28 окт 2017 21:47,
68
Полицай и служител на Столична община – имотни измамници
Снимка: архив, Булфото

Полицай и служител на Столична община са замесени в схеми за имотни измами. Прокуратурата поиска постоянен арест за девет души, арестувани преди дни при спецакция в София.

Прокуратурата има данни, че арестуваните са станали собственици на 13 имота в различни райони на София. За част от апартаментите са взимали капаро от няколко купувачи и след това ги продали. Други жилища са оставили за себе си.

"Намират починали възрастни хора без наследници по права линия, съответно се съставят неистински завещания. Посещава се нотариус, обявява се завещанието, впоследствие се продава имота", обясни прокурорът Ангел Кънев, цитиран от bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 6 години
и на ул. Будапеща 17
62
0
 
1
 
! Отговори
Халил преди 6 години
Кмета фъндъкова, също има отношение по одита на дейността. Така че и тя ***....
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не става да се плюят полицайте само. НО имат достатъчно трески за дялане.ЗАдължително им трябва по добро заплащане и по добра база и вътрешен отдел да ги следи да не се забравят.Трябва ни опит от Гърция - там са безкомпромисни. Но пък и доста дългове имат за сметка на това.
60
0
 
3
 
! Отговори
Александър преди 6 години
Е ЗАТОВА БРАТЧЕ,НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ НЯМА ДА ГИ СПРЕ ДА СА КОРУМПИРАНИ! АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ НЕГРАМОТНИЦИ! УЧАСТВАТ В ИМОТНИ ИЗМАМИ, В СХЕМИТЕ НА АЛОИЗМАМНИЦИТЕ, ПРИКРИВАТ И РАБОТЯТ С НАРКОДИЛЪРИТЕ....КАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ,БЕ! МАРШ НА УЛИЦАТА ДА РАБОТИТЕ, А НЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ДА КИСНЕТЕ НА АВАНТА ПО КАФЕНЕТАТА!!!
59
2
 
5
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Анонимен 58 Ей, как го измисли бе? Много дълъг и некачествен анализ.
58
2
 
4
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Ние плюем по Цветанов за 6 имота , а тези с 13. Браво.
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е няма как да правиш измама качествено без подходящите хора в екипа.Това важи за всеки вид дейност, и работа не само за криминалните.Просто при криминалните групи се опитват да търсят минималния риск ,и затова това им е приоритет.Работодателите първо търсят как може да се свърши работа с минимално работно заплащане, и когато това не стане тогава прави качествен екип за вършене на работа.Просто Работодателите са по рискови в решенията ,не само защото извършват бизнеса си законно
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо проверяващите - държавни чиновници от не започнат проверки на фирми, които са известни с имотните измами. Защо спят? Ето Ви една такава фирма - rila-properties.netВ БРЮКСЕЛ имаме специален мрежови бот, който сканира сайтове и ги свързва с хора, които имат престъпно минало. Всеки ден въз основа на програмни модели, ние правим проверки.Защо все оше законите в БГ позволяват имотни измами? Защо полиция и чинивници не си вършат работата?
55
0
 
32
 
! Отговори
69 преди 6 години
МВР е организирана престъпна група............
54
5
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 6 години
БСП-окрадена държава-мутренски прход-олигарси
53
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има пролука в законите, чрез които се крадат недвижими имоти и цели фирми, това дали е нормално в европейска държава, да не може да се гарантира неприкосновеност на частната собственост. Пиша го този коментар, като по търпевщ от първо лице.
52
4
 
14
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
ГЕРБ-полицай-престъпникГЕРБ-полицай-престъпникГерб-полицай-престъпник...Герб-полицай-престъпникП.П.Сплотена група с ИЗЯВЕН предводител!П.П.П.П.Гласувайте ..... и ПАК ги изберете ......... МАЗОХИСТИ!
51
1
 
4
 
! Отговори
ROFL преди 6 години
Защото у напредналата държава БГ, сичко е на хартийка с печатче и подписче, като в 1850-та година, нема шанс некой да се подпише вместо друг и да стане някаква крупна измама... Добре че за 10 години тръгна електронното правителство и електронните регистри за жилища, автомобили и какво ли още не...
50
0
 
27
 
! Отговори
Niki преди 6 години
Сега ще ги накажат условно, а те са няколко стотин хиляди напред...
49
0
 
15
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
За кой ли сетен път се потвърждава че МВР-ОПГ и колкото по бързо се изчистот гнилите ябълки толкова по добре за националната ни сигурнос в противен случай и за оцет не ще могат да се ползват.
48
1
 
27
 
! Отговори
? преди 6 години
Тези са хванати, а останалите? Изобщо какво прави държавата, за да не случва това? Или всеки да се оправя или да хваща Терминалите???
47
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицай и служител на Столична община имотни измамници...Това кадри на ГРОБ ли са?
46
0
 
3
 
! Отговори
само преди 6 години
До ГруйоТях ги бият ....
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България е срамно нещо , ако не направиш далавера . Няма партии , няма нищо над 90 % са готови да откраднат , ако имат тази възможност .
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От където и да го погледнеш са безпочвени клевети срещу шепа неопетнени служители.Като отидеш в митницата на работа и първото нещо което правят колегите е да те пратят да вземеш 100кинта от някой прекарващ нелегални цигари, така доказваш че може да ти се вярва, ако не , спретват едно компроматче и те пращат вкъщи.