Мъж загина на място при челен удар на "Симеоновско шосе"

Млада жена е в тежко състояние след катастрофата
Обновена: 18 ное 2017 20:56 | 18 ное 2017 20:56, Веселина Йорданова
38
Мъж загина на място при челен удар на "Симеоновско шосе"
Снимка: архив, БулФото

Мъж е загинал на място при тежка катастрофа в столицата тази вечер, предаде БНР.

Инцидентът е станал след челен сблъсък между два автомобила в района на бул. "Симеоновско шосе". Според "Пътна полиция" причината за катастрофата е навлизане на едната кола в лентата за насрещно движение, последвано от челен удар.

От удара на място е загинал водачът на единия автомобил - мъж, който най-вероятно е бил без предпазен колан. Водачът на другия автомобил - млада жена, е в изключително тежко състояние. В момента тя се транспортира към болница.

Преминаването в района на тежкия инцидент е изключително затруднено, тъй като на място има екипи на полицията, както и линейки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
36
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Масово изглупяване и издивяване на населението. Погледнете какви хора са на върха на държавата и си правете сметка какви са по-долу.
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не фаровете са виновни а неспазването на правилата!!!!
3
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е нарочно.Кой е толкова смел да тръгне в насрещното с пълна гас я малко реално.
2
3
 
59
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
Изпразнете затворите и напълнете училищата, не само с ученици, но и със скъпо платени и мотивирани учители. Масовото изпростяване на нацията води до самозабрава сред богатите и до пълно безразсъдство и безразличие сред бедните. Само образован човек с изградена ценностна система не би предприел подобно изпреварване, защото предполагам е било точно изпреварване. Съвестта се изгражда, не се купува.
1
18
 
21
 
! Отговори
Клецаки Кисяков преди 6 години
Благодарение на предприети мерки и строг пътен контрол, като не забравяме и карането денонощно на къси светлини, и всякакви ламби, се отчита намаляване на травматизма при ПТП, за сметка на загиналите. Но както каза шефа "не са проблем големият брой загинали в катастрофи, проблем са големият брой трайно увредени". Това означава че за два дена се решиха много проблеми,близо двадесет.