До 5 г. за момичетата, които пребиха контрольор в София

Предстои делото срещу тях да бъде насрочено за разглеждане
8 яну 2018 20:46,
43
До 5 г. за момичетата, които пребиха контрольор в София
Снимка: архив, Булфото

Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу момичетата, които през октомври миналата година пребиха контрольор на спирка на градския транспорт в столицата.

Още по темата

На 26 октомври в автобус на градския транспорт, движещ се в центъра на София, се качили обвиняемите - две момичета, които нямали превозни документи /билети или карти/ за пътуване.

В същия автобус се намирали и започнали проверка контрольори по редовността на пътниците – служители на "Център за градска мобилност" ЕАД, които били облечени с униформи и носели баджове с имената си.

Те установили нередовността на обвиняемите и последните били помолени да слязат от превозното средство, съобщиха от прокуратурата, цитирани от "Труд".

Вече извън него едно от момичетата започнало да се държи арогантно, като отправяло нецензурни и обидни реплики към контрольорите. Последвал удар в лицето на един от тях.

Когато пострадалият служител паднал на земята, момичетата му нанесли множество удари с ръце и ритници в тялото и главата, като по този начин му причинили лека телесна повреда.

Максималната присъда, която могат да получат обвиняемите, ако бъдат признати за виновни, е лишаване от свобода до 5 години.

Предстои делото срещу двете обвиняеми да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 6 години
момичетата не са имали пари през соца това го нямаше хората ги беше срам да не си перфорират билет а сега от немотия.аз невярвам че тези девоики налитаха на бой.освен те контрол.ги предизвикаха свобода на момичетата . много ги има като тези млади девоики без пари а трябва да пътуват българия ще обедней с тези два билета ще разбиете живота им ако ги съдят.по малко да крадат политиците за да няма тези неблагоприятни неща
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уверявам ви, че колкото повече хора нямат работа и пари толкова повече кражби и пребивания ще има!
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах по Дискавъри как един младеж на 16 г. За обир в супермаркет 140долара ,му дадоха 25г. В Калифорния.След бягство от затвора ,след два месеца му дават още 15 г. Общо 40г. Майка му прави подписка и събира хиляди подписи ,но я умаловажават и остава в сила
29
1
 
10
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
И какво е положението на обикновения човек?Трябва да се возиш без пари ли?Някой насила ли те е качил в автобуса, че иска да си дупчиш и билет?Има карти за цялата градска мрежа за 4 лева на ден!4 лева за две кафета!
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромките в Сливенския затвор слабо се интересуват от това дали тия са тренирали бойни спортове...Заниманията им в Сливенския затвор ще са изцяло пасивно-сексуални...
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като нямате 1,60 лева за билет, ще вървите пеш бе, селяни!Дано ги осъдят възможно най-строго тия хашлаци!
26
1
 
9
 
! Отговори
Сс преди 6 години
А какво стана със Ставийски..??? 5дни лежа ли поне?
25
3
 
10
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Отговарям на няколко въпроса зададени тук. Една от "девойките" активно тренира бойни спортове, освен това в носила бокс и го използвала.И специално на 23 "Нека му!" отговарям - този бокс тази смръдла без да се притеснява ще използва следващ път срещу детето ти.
24
4
 
9
 
! Отговори
от Ботуша преди 6 години
В Италия има контрпльори и ги бият най-редовно, ама ония, гостите на Меркел.
23
8
 
11
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Това са отрочетата на всичките тъ/пи селя/ни, които се домъкнаха в София. За тях важи законът на нивата - сам съм, други няма. За тях правила няма.
22
0
 
14
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
До Сп$$нс Много, много си прав.Не само в Мадрид, почти в цяла Испания е така.Хората се качват от предната врата, купуват си билет,а повечето си имат карти за транспорт и само ги показват.Слизането е от задните врати.И още нещо важно-качват се един по един,и ако се напълни автобуса остават да чакат следващия, който идва след минута -две е пиковите моменти.Кога ще ги стигнем испанците?
21
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека му! Много мразя градския транспорт заради тях. Никога контрольор няма да влезе в положение на обикновения човек.
20
0
 
8
 
! Отговори
чери преди 6 години
До до 10СЛАВА БОГУ ЧЕ ИМА МНОГО С ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕНОСТИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ РЕДОВНО ГИ СЪДЯТ ЗА "ХУМАННОСТ И РЕД".
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ганювски закони, "ДО" 5 години значи, че може и да са "0" години. В САЩ сумират присъдите и съдят и по 300 години, тук е ала бала, държавата на ***!?
18
1
 
16
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До Сп??нсВъпрос на матреал. Снощи в метрото на Сердика слизаме. От двете страни на вратата хората чакат да слезем. Някакав брутално тръгва срещу слизащите за да влезе, като блъска всеки насреща си??!!!
17
10
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Тия деца са продукт на евразийските ти ценности. На такива като тебе, и на много други такива като тебе.
16
3
 
31
 
! Отговори
Бах преди 6 години
Странно! Феса, който уби майка си и удуши малката си сестричка го осдъдиха на 3,5 години и го пуснаха по-живо по-здраво, а тия хлапачки са с 5години ефективна присъда?! *** държавата живееме!.
15
0
 
42
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Знам че се повтарям, но как е възможно в големи градове в Испания (вкл. Мадрид) в автобусите да няма контрольори , хората да се качат от първа врата и разсписанието да спазват и системата да работи. Явно в Бг на някой му е удобна тая анархия в градския транспорт.
14
1
 
6
 
! Отговори
факт преди 6 години
Да ама НЕ ....
13
6
 
32
 
! Отговори
Дано преди 6 години
Еми да ги осъдят ефективно ама надали. Да лежат и да чешат вуната на некоя мадам в Сливенския. Па после па да пробват.