Пред Темида: Мъж, блудствал с 14-годишната си дъщеря

Момичето подало сигнал във Второ РПУ, насилникът е в ареста
24 яну 2018 18:50,
23
Пред Темида: Мъж, блудствал с 14-годишната си дъщеря
Снимка: Flickr

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за блудство спрямо 14-годишно дете – дъщеря на извършителя, съобщиха от Прокуратурата на Република България.

Пострадалата живеела в София, в къща, заедно с майка си, биологичния си баща - Радослав В., и брат си. Същите обитавали първия етаж на къщата, състоящ се от кухня, баня и две стаи, обособени като спални.

На 3 април 2017 г., около 22:00 часа, майката легнала да спи заедно със сина си в една от спалните. Около 23:00 часа пострадалата също легнала при тях – на дивана в същото помещение. След около 15 минути бащата влязъл в стаята. Докато пострадалата била заспала, започнал да извършва блудствени действия спрямо нея. Момичето се събудило, извикало на висок глас към майка си, след което мъжът напуснал спалнята.

Около 23:30 часа той отново влязъл при дъщеря си, продължавайки да извършва действия на удовлетворяване половото си желание спрямо нея.

След това последвали викове, между майката и бащата възникнал скандал, в хода на който мъжът ударил съпругата си, а момичето напуснало жилището, отправяйки се към сградата на 02 РУ СДВР. Там тя разказала за случилото се и още същата нощ двете с майка й били настанени в кризисен център в гр. София.

Радослав В. бил задържан, а по случая било образувано досъдебно производство.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, на мъжа е определена мярка за неотклонение "задържане под стража". Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ракията му е била в повече.Объркал е леглото на майката с това на дъщерята.Абе, сакатлък!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам как изобщо някой може да го оправдава. Ако има нещо, което всяко общество презира и заклеймява, то е кръвосмешението по първа линия. И тук не говорим само за генетични увреждания, говорим за това, че доверието между родител и дете е свещено. В момента, в който родителят го наруши, за да задоволи нагона си, този човек е вреден за обществото и бива наказан. Защото ако едно момиче не може да има доверие на баща си и на братята си, на кой може да има?!
17
1
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 6 години
Защо спирате такава "прекрасна" ромска традиция.Кръвосмешението е нещо нормално за братята роми.Оставете ги .
16
1
 
6
 
! Отговори
родител преди 6 години
Алоооо, 14- ти ,говори се за биологичен баща, ако може да се нарече така. Няма оневиняване.Да го кастрират , той има вече 2 деца.Прокуратурата -пуснете го на пандисчиите и бързо ще му минат мераците.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Културни особености
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прилича ми на ромска история....и в края на краищата ...в една стая...в която е имало други(жена му!)...може да се е понапил човекът...или пък жена му да не му е пуснала...може да е гледал порно и нещо да го е подтикнало...а и както разбираме май нищо не е направил ,а само се е опитал... нямаме неговата гледна точка....и прибързано се съди...може наистина да е някаква провокация...не се знае точно как стоят нещата...и какви са им били отношенията до момента...
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има сбъркани мъже, тя като дъщеря не обръща много внимание, кога как излиза от банята , а пък той го приема като предизвикателство и като гледа порно с млади момичета съблазняващи приятели на бащите си и оплел конците.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнусни новини, кофти ми е само като го чета.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В статията няма и съмнение, че мъжът е извършвал нещо нередно. Не знам какъв изро.д тряба да си, за да посегнеш на дъщеря си. Но при тази деградация на населението, всъщност нищо не ме изненадва. В затвора ще се погрижат за него добре.
10
0
 
5
 
! Отговори
4 и 5 преди 6 години
Вие не сте добре. Сериозно. Много интересно как пък повечето мъже отглеждат дъщерите си, без те да се почустват заплашени? Много е просто. Ако се държиш с порасналото си момиче като с майка си, всичко е ок. Освен ако не сте семейно сбъркани, разбира се. Пък това "да я ожениш" от някой талибански наръчник ли го извадихте?
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска му работа....
8
1
 
10
 
! Отговори
jeko преди 6 години
***! Да върнат смъртното наказание за тези нерези!!!!!!
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв съд бе,направо кастрация за ***!Утре ще посегне и на друго дете !
6
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По вероятно е майката и щерката да се наговорили да изхвърлят бащата като ненужна вещ от вкъщи , сигурно е стар и не носи достатъчно пари , апартамента в София е малък.. Всички Софиянки така постъпват с мъжете , ако не намерят богат мъж , взимат работяга от провинцията роб и на като остарее и не носи пари го гонят, като ненужна вещ
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3ЖАЛКО Е,ЧЕ ГО ПИША И СЪЩО ТОЛКОВА ЖАЛКО Е,ЧЕ МОЖЕМ ДА СИ ЗАДАДЕМ ПОДОБЕН ВЪПРОС МИСЛЯ КАТО ВАС,НО ТАЙНО СЕ НАДЯВАМ ДА ИМА И НОРМАЛНИ МАГИСТРАТИ.
4
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко момиче в пубертета си мисли че баща и иска да изнасили , при най-малкото си въобразят ... Ако си баща и имаш женско най-добре дистанция , далече поне 3 метра , никаква бащина обич като на дете.. няма малко няма голямо женското е опасно дете.. колкото по-бързо го омъжиш толкова по-добре..
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Вярваш ли, че това е възможно?
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата строгост на закона,че и горница от нас останалите да му наложат,като наказание и то по бързата процедура.
1
2
 
10
 
! Отговори
dddd преди 6 години
takiva . dagi ubies e malko , v zatvora halkata stemu prasnat,,,,,,,,,,,,