Сняг, запален двигател, жена чисти... апаши дебнат, бият и бягат

Полицаите от столичното 9 РПУ издирили колата и сгащили единия крадец
23 мар 2018 09:00,
78
Сняг, запален двигател, жена чисти... апаши дебнат, бият и бягат
Открадната и върната кола. Снимка: Facebook

Жителка на кв. "Люлин" се оплака във Facebook, че вчера преди обед, докато е чистила колата си от натрупания сняг, апаши са я издебнали, повалили са я на земята и са откраднали KIA-та й, която била с включен двигател.

Въпреки побоя, жената подала сигнал на 112 и полицаите от столичното 9 РПУ открили колата й, задържали единия от апашите, но издирват втория побойник.

Ето поста й:

Още по темата

Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в гръб от неизвестно за мен лице, докато почиствах автомобила си от сняг при работещ двигател пред блок в Люлин 2, в който живея. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня как, но излязох от схватката, започнах да викам и подгоних нападателя.

В този момент чух ръмжене от двигателя на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се опитва да потегли с колата. Затичах се, отворих дясната врата до шофьора, където беше чантата ми и голям чадър. Взех чантата и започнах да удрям непознатия с чадъра.

Загасна му колата, той продължи с опитите си да я запали и тъй като тя има кик бутон на съединителя - трудно успя. Въпреки всичките ми усилия, автомобилът ми беше отнет.

В 10:48 звъннах на 112 и веднага ме свързаха с 9-то районно управление, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха обаждане, че автомобилът ми е намерен.

Единият от нападателите, който караше колата беше задържан. Разпознах го в районното управление, но другият още е в неизвестност.

Искам да благодаря на екипа от 9-то районно управление “Люлин” за бързата намеса и откриване на извършителя и автомобила ми, защото в повечето случаи само хейтваме органите на реда, но аз днес получих истинска подкрепа от тях. П

ризивът ми е - никога не си почиствайте колите на запален двигател!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
34
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Винаги има свестни полицаи.Но има и от другите за които пагона и гражданина е банкоматДа са живи и здрави тези Полицаии които да си Полицай с пагон е Чест и Задължение към Родина и Честен Обикновен Гражданин
43
2
 
15
 
! Отговори
Тони преди 6 години
До ИЗВЪНАла бала. И на мен са ми крали колата , и моята я намериха 20-30 мин по -късно . Направо си я взех и се прибрах
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35 Deutschland, едва ли законът е за да не ти откраднат колата. По-скоро за да не работи продължително двигателят на празен ход, че някъде глобяват за това.
41
0
 
15
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
мисля, че в регистрите на КАТ пише всеки автомобил чия собственост е, та... не знам защо трябва да доказва че е неин, на мъжа и, на баща, на сина и, или на дъщеря и.
40
23
 
5
 
! Отговори
gogo преди 6 години
Защо не кара Фолксваген Пасат на 30 години, като моя? Да видим дали някой ще ѝ краде колата
39
15
 
20
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Хрумват ми 2 възможности. Първата е, че това е фалшива новина и някой ПР в МВР е измислил случката - уж че милицията работи. Втората е, че потърпевшата не е случайна и крадците са заловени след обаждане примерно от Борисов. Не ми хрумва, че милицията може да си е свършила работата.
38
1
 
32
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 6 години
Мъките за горката жена тепърва предстоят !!! Колата се задържа от МВР, докато тече следствие и процес. После ще трябва да доказва, че автомобилът е неин... спиралата на тъпата система, от която няма измъкване.Минал съм по този път и имаше момент, в който съжалявах, че са ми открили колата. Всъщност аз сам си я открих..
37
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй то, като жените тръгнаха с коли навсякъде, кво да се прави. То, сега щом завърши девойката гимназия, веднага се купува кола и телефонче да си чати и да си говори докато шофира. Камо ли едни айдуци няма да дебнат нежните създания по колите.
36
1
 
9
 
! Отговори
Соренто преди 6 години
Аз в багажника на раКИАта имам метална лопата, теглича и щанга от старото Жигули на баща ми. Каквото и да хвана на тоя "апаш" главата му ще стане на мекица и повече никой няма да го открие!
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 28Ами другият апаш е духнал с колата, в която са дебнели наблизо. А задържаният вероятно е казал " няма такова нещо, бях сам". Следователят едва ли е приложил бординг.
34
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак съм аз с чистачките.Много злобно чупене ,с цел да ме предупредят че там на чуждо местоповече да не помислям да паркирам.Лявата ми е счупена с рамото,перото е здраво,а дясната -рамото е огънатои може да се оправи.Не знам извършителя има ли натуриален акт за това място.
33
4
 
8
 
! Отговори
тцтцтц преди 6 години
толкова абсурдно след 15 мин го заловили -просто следователа знае кой е и му е званнал по тел. а другия не го заловил щото трябва да си изкара парите за пускането
32
6
 
5
 
! Отговори
Deutschland преди 6 години
То затова в Германия е забранено да си чистиш колата от сняг със запален двигател със закон.
31
0
 
21
 
! Отговори
До 30- ти преди 6 години
Явно си спрял на място което някой див селянин смята за свое без да има документ.Просто *** една - две вечери подред там и виж кой спира. А след това му върни " услугата" с лихви.
30
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е само кражба на колата, а и нападение над жената. Независимо дали е работил двигателят или не, по такъв начин пак биха могли да и вземат ключовете или да я принудят да ги даде. Наказанието трябва да е съответно по-сериозно.
29
4
 
10
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Педи няколко години бяха окрадени едни милиарди от една банка!!!Прокуратурата,полицаите и властта влязоха в престъпна организирана схема и пграбиха българския народ!!!Да се обадя ли на 112???Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!
28
2
 
10
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
чистачки се чупеха и крадяха и при социализма ... това е болест на българина ....
27
0
 
12
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
И да се обадиш,от 112 чистачки няма да ти купят.
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мене ми счупиха чистачките на колата тази нощ,Тъй като се прибрах снощи и понеже пред блока ми нямаше места,я паркирах инцидентно пред блока до нас.Какво да направя като не знам кой е.Да се обадя ли на 112.
25
8
 
26
 
! Отговори
Изумен преди 6 години
Как така ,когато единият грабител е задържан,другият не е заловен! Полицаите какво правят,носят чай на задържания,правят му масаж или го гъделичкат за да му е кеф? В рамките на 5 мин. заловеният трябва да е изпял и майчиното си мляко!Ако не е казал,значи трябва да се уволни следователя - ясно е ,че е в комбина с престъпника. Хората ме трябва да чакат помощ от полицията - нея просто я няма! Или участва заедно с престъпниците.