Плочките пред НДК не издържаха еврошефството – като за скейтъри са

"Ремонт на ремонта на ремонта...", възмущават се във Facebook
25 апр 2018 07:10,
89

Снимка: Facebook

Плочките пред НДК, които бяха ударно сменяни заради Европейското председателство на България, не издържаха до края му. На места са разбити и повдигнати – сякаш са изкуствени препятствия за скейбордисти.

Снимки от разбитите плочки се появиха в групата "Забелязано в София" във Facebook.

"Ремонт на ремонта на ремонта.... Щеше да е смешно, ако не бяха думнали 40-ина млн. за две години", пише Младен Манев, който е публикувал фотосите.

Заради ремонта на площада около НДК пространството около двореца остана затворено няколко месеца в края на миналата година. Цената на преустройството бе 5 млн. лв.

Целият ремонт на сградата, в която се провеждат някои от заседанията по време на европредседателството, излезе около 45 млн. лв.

Заради ремонта на НДК в края на миналата година избухна и скандал, след който с шефския пост се раздели Мирослав Боршош.

"Идеално е, някой си е направил паричките, а българите ще си мрънкат във Facebook и никой няма да търси виновен", пише в коментар един от членовете на групата.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
25
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Много погрешно е да се работи с проценти, както си направил. Правилното е да се казват абсолютни суми, по простата причина, че колкото и пари да има за нещо, за имитация, че се прави нещо се отделя една и съща сума, независимо от размера на средствата, а останалите се крадат. Примерно, ако се отпуснат 100 милиона, 99 милиона се крадат, а с 1 милион ГЕРБ имитира дейност. Ако се отпуснат 1 милиард, 999 милиона се крадат от ГЕРБ, а с 1 милион пак се имитира дейност.
48
2
 
24
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Така става като се наливат пари на строителите на база корупция и връзки - некачествена работа - всичките са абсолютни некадърници.
47
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма страшно, сега ще се дадат още 40-50 милиона за ремонт на ремонта, от които ГЕРБ ще откраднат почти всизките.
46
2
 
25
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
Видими резултати...
45
2
 
38
 
! Отговори
Един преди 6 години
От 80-те милиона, дето ги отпуснаха за ремонта на НДК преди председателството, не вярвам и 10% са стигнали по предназначение.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста елементарен народ не може да направи разлика между "демокрация" и "слободия".*** то се и очаква де, от най-интелигентната нация в света след евреите.
43
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж опитах да кандидатствам с моята фирма по една европрограма. Идея нямате как хубаво ме порязаха, отрязаха, избутаха и прецакаха! Държавни и общински обществени поръчки и пари по европрограми са само за строго определени хора, предварително одобрени от властта. Също има едни тарикати които разпределят малките порции. Т.е. човека има 50 "случайни" малки послушковци официално спечелили поръчката, но реално обикаля с новия джип и им събира парите в кеш. За послушкото остава колкото да почерпи.
42
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТиневРазбирам недоволството ви, но от поста ви разбирам, че нямате и бегла представа какво е "демокрацията". За това не се излагайте, и не коментирайте неща, които не разбирате дори на базово ниво.
41
3
 
6
 
! Отговори
Имаме новина преди 6 години
Хора с ерекция се разхождат пред НДК.
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как за 45 милиона да се ремонтира дори перваза на балконите. Истината е, че за стойностен ремонт на НДК и градинките му ще са нужни 200 пъти помощта, която Гърция гушна. Демек 70 000 милиарда.
39
10
 
13
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Да живее демокрацията .................. и вирихте двата пръста!Хак ви е! Посочете едно свястно нещо в тази шайбана държава?Ааааааааааааа, крадат.А вие какво искате, нали това е демокрацията: Който може да краде, ***, лъготи е добре. А който е честен да го ***, до ходи по кофите.
38
2
 
30
 
! Отговори
Iceblast88 преди 6 години
До 29Спокойно, сега сменят плочките точно до съда и още преди да са го пуснали в употреба площада, половината плочки са като Дунава, вълнообразни. Не с нивел, а с просто око се вижда, че всичко е криво та дрънка. И гнома от ГРОБ пак ще реже лентички с Бай Тиквонии и ще се радват на простотията си и ще са горди с подмяната на плочките за 6 път от 2 години и ще обесняват колко много са свършили.
37
2
 
35
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
Ами те от чистене и четкане покрай евро срещите в ндк-то ги изтриха! То цистерни, то маркучи, няма да се излагаме пред чужденците, я! А че два метра в страни улиците са помия...на кой му дреме. Важното е за пред европейските чиновници да се лъснем...Смешна държава, странен манталитет
36
2
 
49
 
! Отговори
Юнкер преди 6 години
Знаете ли къде е разликата между нас и някоя западната страна? Там крадат около 10% и останалите са предназначение... А при нас се краде 90%....
35
3
 
22
 
! Отговори
Bit преди 6 години
Иванчева е виновна.
34
2
 
30
 
! Отговори
Ник преди 6 години
Е какво искате,тя зимата беше люта а пролетта още повече в такава разлика в температурите и пломбите ще ни изпадат. Нещо такова беше изказването на Бойко за магистралите.
33
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е бая шампанско за разливане в Куршевел.Ако в тази държава се крадеше 50% по-малко, сега щяхме да сме като Хърватска. Ама пуста алчност и пусти *** народ.
32
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента от обществени поръчки толкова се краде, че .... Изключвам факта, че ремонтите се правят от хора които са далеч от занаята - това е на-малкото. Но пуста му завишена цена и комисионна - алъш-вериш навсякъде. Няма едно СМР което да си изкара гаранционния срок, после няма виновни и пак ... Всичко се прави през пръсти, контрол никакъв - няма как сама общината да се самопроверява, при положение че и тя е в играта. Това ще продължава с пълна пара, ще се пребира и краде докато има.
31
3
 
5
 
! Отговори
Строител преди 6 години
До АнонименКакво може да добави един ***? Ето такива неграмотници ,катио теб,са поставяли и плочките.
30
5
 
41
 
! Отговори
Иво МОНЧЕВ преди 6 години
Отново и за кой ли път нещо ново се "разваля" преди да изтече гаранцията... Каква ирония на съдбата само............... То небяха новите магистрали, новите площади, новите пътища и ако щете ремонтите на ремонтите..... И преди при Тато се крадеше но имаше за всички и работа имаше за всички...... Ами сега????????