Оградите на "Графа" – пак там. Фугират – инак вадиш паве с голи ръце!

Обектът още не е предаден, оправдават се от фирмата изпълнител
Обновена: 3 окт 2018 16:42 | 3 окт 2018 16:30,
47
Оградите на "Графа" – пак там. Фугират – инак вадиш паве с голи ръце!
Снимка: Facebook

От днес на столичната  улица "Граф Игнатиев" отново са сложени загражденията, които бяха махнати на 29 септември. Причината е, че започва фугиране на района.

"Това, което ни възмущава е, че проектът, който беше представен на хората, не е спазен. Инвеститорски контрол е непознат термин за Йорданка Фандъкова" коментира пред Bulgaria ON AIR Георги Борисов от "Спаси София".

Според него от СО използват едни и същи оправдания - да се обяснява, че проектът е много сложен, а когато излизат дефектите се казва, че проектът още не е завършен.

Още по темата

По неговите думи паветата се вадят с голи ръце, преходът между растери е направен отвратително и няма как да очакваме, че козметични поправки ще се случат.

"Обектът още не е предаден. Ремонтът не е приключил. Всичко, което е поставено като ремонтирани настилки, предстои да мине под строителен надзор. Всичко ще бъде изпълнено така, както сме декларирали", обясни ръководителят на проекта във фирмата изпълнител Георги Гигов.

По негови думи периодично се отварят участъци за движение на пешеходци, за да се улесни движението, но все още се работи се навсякъде.

Трамваят, който минава през "Граф Игнатиев", трябва да бъде пуснат до средата на ноември, но това не означава, че ремонтът ще е приключил.

"В момента приоритетно се работи в зоната на релсовия път", заяви Георги Гигов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая леля съсипа цяла София,трагичното е че ние с вас спонсорираме тия опити..............всички в затвора!
20
3
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Вие сте пародия на държава.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не фугират, а само фигурират задочно! Само гледайте какъв ще е резултатът от ремонта в градинката на Кристал, един от най-добрите асвалти беше там, сега плочки от варовик и ***, които кой знае кой герберски з а д н и к е произвел. Нищо чудно и да са канцерогенни, защото са забъркани от строителен ***!
18
0
 
22
 
! Отговори
Скомина преди 5 години
На Фънда й дреме- нали са заделени мангизки за следващите избори.Няма ремонт да е извършен качествено!
17
1
 
28
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
Ремонти по Герберски!!Пътища Убийци! Овцете блеят!Видими резултати!
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки вижда как се извършват ремонтите в София - на обект има бригади от по пет човека най-много, всички са църни и им личи, че лопата не се хващали. Работи се по 4 часа на ден Макс и после с дни наред материалите се търкалят насам натам. Не се чисти, не се обезопасява като хората.
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно, че Фандъкова е избрана. ГЕРБ фалшифицираха безочливо изборите, в Армеец, където беше преброяването, се внасяха безконтролно чували с неописани бюлетини. Трябваше да има балотаж, но те се подсигуриха.
14
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свидетели сме, че в столицата се подменя стара качествена настилка с нова от трето качество материали. Борисовата партия краде вече над десет години. Няма едно "подобрение" в София, което да ми харесва. За интериора на НДК се дадоха 35 млн, за да се залепи мокет и гранитогрес върху мрамора, да се светне с китайски ледове и това е! За разстрел са!
13
3
 
21
 
! Отговори
Митьо преди 5 години
Нали е избрана Фандъкова? З втори път и то. Включително и аз сме само едни клавиатурни мишки. Някой да е излезнал на протест? Тогава ще си стъпвате на кривите плочки и ще мълчите, овце такива.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 15 години насам има ли ефин ремонт в стилицата който да е завършен в срок и без доработки?
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто оня зъбатия е кмет по транспорта няма едно нещо, което да е направил, както трябва. Ама Фандъчката си го харесва. То бива да си неграмотен, ама цяло лято ни изненадват с нови затваряния в последния момент и ни молят за търпение. Е до кога бе? Тоя К.Величков, трябваше да е готов за учениците? Още и половината не е направено. Графа беше много важен проект, който очевидно за нищо не става. Дондуков, го въртяха сукаха и го *сраха зверски. При арена армеец още по-зле. Време е да си ходят.
10
0
 
27
 
! Отговори
Данчето не е такава преди 5 години
Гласувайте за пак за данчето.. нали е блага даскалица. Така се напапка тая даскалица, че да и завиди цялата училищна гилдия!
9
0
 
21
 
! Отговори
Трамваят преди 5 години
Трамвай номер 10 трябваше да го пуснат от 01-ви октомври, после стана 01-ви ноември, а сега средата на ноември, най-накрая за първа пролет...
8
0
 
24
 
! Отговори
братко на батко преди 5 години
Кога ще е следващия ремонт има ли заделени пари, че тия от сегашния ги изхарчих?
7
0
 
30
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Днес сутринта гледах по ТВ този ремонт.Честно няма толкова калпава работа.Материалите -плочки павета бетон.Пълна каша.Не може на такъв булевард да пльоснеш най евтините бетонови плочки...Изпълнението -пази боже
6
0
 
31
 
! Отговори
Лукойл - ГеПиГейт преди 5 години
Същите ( ГП ГРУП ) са сложили ръка и на строежа на метрото....спете спокойно. Поздрави Златев
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На следващите избори пак за Фъндъка гласувайте... да ви дойде акъла
4
3
 
44
 
! Отговори
... преди 5 години
Бре фандъкова досега показа, че какъвто и ремонт да предприеме все е несполучлив! До сега май само ремонта на вилата и в гърция само той е сполучлив!
3
0
 
43
 
! Отговори
ХАХА преди 5 години
Некадърните изпълнения на приближените фирми-без никакъв контрол!!!!Усвояване на пари от приближени!!!
2
2
 
38
 
! Отговори
СЕТИХА СЕ ТЕ преди 5 години
Че изглежда изключително нагла кражбата и сега ще "фугират".Ха-Ха-Ха...А да не говорим, че за материала, (за който е запознат със строителството) се намира за 0,40 лв. (нека перефразирам - 40 СТОТИНКИ за всеки случай) на кв м.Няма край наглостта на разпределителите на публични средства!!!А цяла София тъне в дупки и кал...Но тия ГП строят хотели на световно известни курорти....Всички ние плащаме данък "*** овца"Защото сме *** овецеОвчи поглед, овчо поведение, *** интереси... Това сме!