Полицията задържа убиец на котка в София

Предал множество оръжия и патрони
2 яну 2019 14:45,
134
Полицията задържа убиец на котка в София
Снимка: архив "Булфото"

61-годишен мъж е задържан за причинена смърт на гръбначно животно. Това съобщиха от МВР - София.

Още по темата


Около 11.20 часа на 31 декември жител на Божурище сигнализирал в полицията за открит труп на котка в двора на къщата му.

Дежурна оперативна група от районното управление извършила оглед на местопроизшествието. След бързи издирвателни действия полицейските служители разкрили и задържали извършителя на престъплението.

61-годишният криминално проявен мъж предал на служителите на реда газ-сигнален пистолет, 45 боеприпаса за него, въздушна пушка и две кутии с чашки за въздушно оръжие.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325Б, ал.1 от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 72Котката ще ядеш ли с кисело зеле??! Абе кой землянчест нерез ви е правил на конвейер такива червендалести мъдуретци?! Ептем сте заумнели та дрънкате от чакъл и кирпич.
80
6
 
2
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
До анонимен 85,Ти да не си правил обществено проучване, че да твърдиш, че никой в България не яде котки! Лично аз, преди години, ядох такава заедно с едни приятели(в гладните студентски години). След като се изкисне хубаво в оцет, месото и доста наподобява на това на заек! То по твоята логика какво излиза, че в Япония ако не убиват и ядат китове, ще гладуват- така ли? Още повече, че повечето видове китове са застрашени от изчезване, а котките- точно обратното, все повече и повече се множат!
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68"Докато научат поне елементарен правопис" / "Че невежи като теб, мозъчно ощетени, не работят пълноценно, силно ощетяват обществото" / "Неграмотници като теб пият, пушат, друсат се, мърсуват, вършат естествените си нужди на улицата" / "крадат, разнасят срамни болести, озлобени от презрението убиват животинки."Серенадата на клавиатурния съгледвач набъбнал от култура! Много те е яд че работиш за жълти стотинки та така ме охарактеризира тутакси та едвам го изтръсках. Летописецът ей.
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука има хора, които умишлено се правят, че казусът не им е ясен.(Визирам пищиняк.) Не че не му е ясно, вероятно просто не му отърва. От тука до заключението, че вероятно е със садистични наклонности са само 3 секунди път. Безсмислено е да се спори с такива. Тях полицията рано или късно ще ги посети.Аланкоолу, в България котки и кучета трепят само ненормалниците. И никой не ги яде, дори си.ганите. Като идеш да жиеееш във Виетнам, ми се прави на от.ворен.
77
3
 
2
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
До гост,Аха, и от кога е това правило, че хищници не се ядат? А пък познавам хора, които са яли мече и вълче месо! Те явно също са престъпници според новите разпоредби, съответстващи на тези, на циливилизованите държави! Само да те светна- наскоро една високо цивилизована според доста българи държава, а именно Япония, премахна забраната за улов(убийство) на китове! Сега какво излиза- една котка е по важна от един кит! Вземи тази цивилизация!
76
1
 
3
 
! Отговори
Друг трезвомислещ преди 5 години
До ТрезвомислещНе си струва да трепеш никого. Кучето не е виновно, а за двукракото, което го води пред вратата ти - няма как - ще го лежиш, ако го смандърсаш. А виж, ако случайно, ама съвсем случайно, се пльосне там, където домашният му любимец се е проявил в мека консистенция, ще бъде изключително възпитателно, повярвай, а и назидателно за други мераклии да се гаврят нагло с хората.
75
4
 
9
 
! Отговори
Гост преди 5 години
.... Само вие човешките същества сте толкова глупави и неразумни да вирвите с/у вс правила на природата. Никое др създание не си унищожава собствената планета която е негов дом. Никое др същество не води такъв разрушителен начин на живот. И продължавате да живеете с заблудата че сте най-разумните😂. За това и толкова страдате но така и не се осъзнавате. Вие за това и сте обречени на гибел. Вие се самоунищожавате.
74
2
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До 77. Мн си прав че аман от простотиини прости хора като теб в тази България. Само тук това че някой е арестуван за убийство е сензация. Защото в цивилизованите държави първо не ядат котки и чучета и второ знаят че убийството си е убийство. Защото това едно неписано правило че хищници не се ядат. Когато един хищник убие друг в природата но само и единствено за да се защити или заради територия не го изяжда.....
73
7
 
9
 
! Отговори
Таня преди 5 години
Да попитам каква е разликата между едно малко дете, което реве, ходи и взима всичко което поиска, ходи до тоалетна където си поиска (не казвайте, че не е така.. редовно стявям свидетел на подобни гледки) и една котка правеща същото? Мисля да отида до съседите да им убия детето, че цял ден реве и нещо ме дразни. Какво ще кажете? Хората са виновни за бездомните животни.. Не забравяйте, че при тях всичко е до природата им, а хората са просто същества дарени с разум, който отказват да използват.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тия в Божурище, какво направиха с прасетата и пуиките А ? Със зелето се сещам. Но с пуики те и прасетата нямали да проверат от полицията.
71
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма закон или друга норма която забранява отглеждането на котки и кучета за храна. Отглеждаш си котки за храна, колиш и ядеш, и никой не може да има претенция. Животно като всяко друго. Отглеждаш, колиш, ядеш и толкова. Аман от просташтини в тая България.
70
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който посяга на невинни животни, ще псегне и на невинни жени и деца, и на всеки по-слаб от него. За да си на.че.ше ме.ра.ка или за да си повдигне ком.плек.сираното е.г.о.
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пущиняк:1.за зайците си има сезон, извън сезона също е наказуемо2.кокошките се отглеждат с цел изхранване (яйца, месо), никой не забранява на собственика им да ги ползва за храна3.убийствата на кучета и котки са оправдани само ако застрашават живота и здравето на хората, извън това има хора (предимно от мъжки пол), които ги убиват за удоволствие.Убийството на животно за удоволствие говори за склонност към садизъм, а садизмът е основната причина за домашното насилие и насилието изобщо.
68
10
 
3
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
Добре де, при условие, че убия котка и я изям, явно ще ме съдят! Убия ли, обаче някой заек и го изям- всичко ще е наред! Май пак стигаме до старата фраза- "За кучета и котки може, за прасета- не!" Ако е на някой собственик тази котка- да му се изплати някакво обезщетение за нанесени вреди(убийство на домашен любимец) и това е достатъчно! Какво толкова ги превъзнесъхте тези котки, не ми е ясно!
67
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви вярвам, комунисти комунистически. Ще се напия до посиране и пак няма да ви повярвам!
66
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо нямам думи за случващото се в България. Убиваш котка която върши пакости и те вкарват в полицията. Арестуват те, бият те, Съдят те, влачат те насам-натам. Котката е хищник и върши пакости. Властите ще забранят да се колят кокошки, агнета, овци, телета, прасета и т.н. Това е пълна простотия, ама пълна простотия. Простите са тия които са приели такива закони. Кокошка мога да заколя, а котка да не мога. Айде спрете с тия глупости.
65
3
 
4
 
! Отговори
Препатил преди 5 години
До ТрезвомислещАми ако знаеш кой е, просто му връщаш неговото пред неговата врата.И му сложи и малко бадава от тебе от сърце,ама повечко.Аз един го излекувах така.
64
3
 
9
 
! Отговори
До анонимен 68 преди 5 години
А роблема с животните е заради такива като теб, дето себе си не могат да гледат, а са взели животинки дето после ги изхвърлят на улицата... За това има бездомни животинки, щото има такива като теб деъо само пишат и се имат за голямата работа, вместо да направят нещо за животинките.
63
10
 
5
 
! Отговори
До анонимен 68 преди 5 години
Ми като ти е толкова акъла ще работиш за някой като мен цял живот, докато аз си вея... По плажовете, мръсни злобари дето нямат 2лв в джоба, живеещи на кредит смотльовци и то само защото не им стига акъла да си отворят нещо тяхно... Жалки хорица сте Българите... Жалки...
62
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Прав си - виновен е законът - не задължава неграмотниците да работят ежедневно по 1/2 ден в полза на държавата. Докато научат поне елементарен правопис. Че невежи като теб, мозъчно ощетени, не работят пълноценно, силно ощетяват обществото, а нормалните хора щат-не щат работят, за да компенсират загубите от тях. Неграмотници като теб пият, пушат, друсат се, мърсуват, вършат естествените си нужди на улицата, крадат, разнасят срамни болести, озлобени от презрението убиват животинки..