Полицията задържа убиец на котка в София

Предал множество оръжия и патрони
2 яну 2019 14:45,
134
Полицията задържа убиец на котка в София
Снимка: архив "Булфото"

61-годишен мъж е задържан за причинена смърт на гръбначно животно. Това съобщиха от МВР - София.

Още по темата


Около 11.20 часа на 31 декември жител на Божурище сигнализирал в полицията за открит труп на котка в двора на къщата му.

Дежурна оперативна група от районното управление извършила оглед на местопроизшествието. След бързи издирвателни действия полицейските служители разкрили и задържали извършителя на престъплението.

61-годишният криминално проявен мъж предал на служителите на реда газ-сигнален пистолет, 45 боеприпаса за него, въздушна пушка и две кутии с чашки за въздушно оръжие.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325Б, ал.1 от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 39 Тези скитащи животни по улицата не са паднали от космоса! Разни ненормалници ги изхвърлят! Но хората се правят на улави и не им пука и на държавата не й пука.Всички се правим, че не ни касае, ама искаме чисти улици и добра публична среда. Е, няма как да стане. И общинските много обещават,а после забравят.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 64римски пълководец под прикритиеХа ха , не е, по скоро компотажия от региона на Компотия и армаганските местности! Даже наблюдателен откъм клавиатура и забележителен правопис ама само с правопис нещо не стават нещата в Компотия. Но друго си е да изтъкнем правописа и мислим за члуен ама измежду космаци!
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да допълня че на Запад, при наличието на втора жалба, домашния питомник се отнема от собственика и прибира в приют за животни. Нали така трябваше и да е у нас, сумайти средства се наливат от Европа за подържане на организаций като меки лапи или какво там беше! Аман от безхаберие и кражби с тази страна!
58
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 61Да, институцийте у нас не работят - безпорен факт! Но все пак да убиеш едно животно, (животното е животно) заради безхаберен комшия не е нормално! На запад ще го лежиш дорде пуснеш 1.5 метра нокти - все пак сме държава в ЕС. Пускайте жалби, както го е написал 59, снимайте с телефоните и така ще задействате институцийте! Убиваш животното (по природа) а помилваш животинското в комшията и респективно в теб! Гонете стопаните а не животните!
57
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвсем се побърках ме - вместо да задържат този, който си пуска животните да безпокоят съседите, задържат някой, който се е саморазправил. Еми, ако службите не си вършат работата, този случай няма да е последният. Който има домашни любимци, да се грижи за тях. Никой не е длъжен да страда заради неговата небрежност.
56
5
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Бутилка с ракия предал ли е криминално проявеният като веществено доказателство?
55
3
 
10
 
! Отговори
до 51 преди 5 години
Не се прави така! Ти сам си го казал-да би мирно седяло,не би чудо видяло.В противен случай на теб някой може да ти счупи вратът,или да отнесеш куршумите.Нещата се решават с диалог.
54
1
 
4
 
! Отговори
розов ГЕРБЕРАСТ преди 5 години
Хайде приятели ,време е да се вдигнем срещу геноцида на Путин ! Да живее либерализма ,веганизма и хо,./мо .се//кс...уа//лизма нека със силата на Бойко и неговия баща А/лах да се справим с тази г./ад която убива нашите братя и сестри от друг вид .А/лах и Бойко с нас
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Иван 55За това ще страдат дорде си научат урока до болка, и страдат юнашки от постъпките си дивашки! Бог раздава според делата и не гледа на сурата!
52
7
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
До Анонимен След всяка новина за издевателство над животно, ще се намери ***, който да каже, че това е нещо нормално, щом като никой не се грижи за пенсионерите и бедните. Абе, мъдрецо, не можеш ли да се сетиш, че дори всички животни да бъдат избити по най-зверски начин, това с нищо няма да промени съдбата на пенсионерите и бедните.
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51Съдбата връща подобна постъпка като например някой истински български родолюбец да блъсне някой твой роднина на пешеходна пътека подпийнал.........Празно не остава, природата връща тъпкано
50
5
 
11
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 5 години
Комшията води кучето си пред вратата ми и всеки ден му чистя л...та. За кого се лежи по малко. Да трепя човека или кучето. Долема!
49
12
 
11
 
! Отговори
писна ми преди 5 години
до 47 Ами човека го казва с ирония щото е така. Има бедни ,гладни ,голи ,болни за тях съзстрадания няма ,но "вижте убиха котка " и цялата държава трябва да страда за нея . Човечността е вече порок,семейството , дори възпройзводството е грешка за вас ! Трябва да обичаме СПОРЕД ВАС само животни , ге/йове, бежанци и тн Глобалната анти човечна политика на ЦИОН! Да се задължат стопаните да слагат чипове и да има глоби който си хърля звера.На човека сигурно му е писнало да чисти ла/й .на
48
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме интересува на кого е котката, или кучето, ако ми прави мизерии, или недай си боже ме захапи мен, или някой от семейството ми, веднага му чупя врата, че може и стопанина му да отнесе шамарите. Както се казва: да бе миено стояло, не би чудо видяло!
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 48Състрадание към вече умрял човек, а защо не приживе като например към българските граждани в беда/бедност и пенсионерите! Един човек който убива животно за нищо не може да има състрадание и за това трябва да се унищожи най вече психически и физически да се осъкати! Има хора които са го постигнали!
46
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завчера бях потресен от убийството на една мравка. Беше толкова жестоко!
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
42 Е типичен представител на загрижените за животните хора!Хич и не изпитват състрадание към хората!Само да му припомня ,че човек ,ако почине и няма друг човек в къщата,котката започва да яде от трупа на стопанина си!Не изпитва никакво състрадание ,за разлика от кучето!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До розов ГЕРБЕРАСТne e smeshno
43
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Котката е убиец на гръбначни мишки и гълъби. Да се разследват местопрестъпленията с перушина, коя котка е била, да се издири. Сериозна работа е това. Не се смейте.
42
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 43Не само да лежи, дано го откърпят от живота бавно и славно!