Млад мъж си изпусна пистолета на "Сердика", той гръмна

При инцидента няма пострадали
Обновена: 14 авг 2019 19:49 | 14 авг 2019 19:40, Красимир Ангелов
62
Млад мъж си изпусна пистолета на "Сердика", той гръмна
Снимка: Bulgaria ON AIR

Инцидент с газов пистолет изплаши чакащите метрото на станция "Сердика". Причината се оказа млад мъж, който е изпуснал оръжието, което е законно притежавано, съобщава "24 часа", като се позовава на МВР.

Инцидентът е станал около 18:20 часа на метростанция "Сердика".

От падането пистолетът е гръмнал и е стреснал хората. Пострадали няма.

Служителите на реда са дошли веднага на място. Младежът ги е изчакал и е разказал какво е станало - той е тичал, за да хване метрото и така е изтървал на земята законно притежавания си газов пистолет.

От СДВР уточниха, че 19-годишен служител на охранителна фирма е произвел неволен изстрел в района на метростанция "Сердика". На мъжа ще бъдат наложени санкции, свързани с неправилното съхранение на оръжие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Пистолет не гърми при падане на земята. Възможно е да стане само ако се опита да го хване при падането и да натисне спусъка. И тук не става дума за бойно оръжие , а за газов пищов. По-добре собственика му да изпили мушката, че ако го извади някъде да не го боли много.
34
2
 
9
 
! Отговори
179 преди 4 години
Няма нищо лошо да се доят крави и да се отглеждат. Заради това злобно комунистическо мислене България отиде на кино. Този явно е гледал много филми или пък е фен на мутрите от 90те . Няма нищо общо със истинското село. Нещо не мислите като хората ми се струва.
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нещо за Пламен Терасата ? За новият консул във Валенсия ?
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ако беше ходилл в казармата щеше да знае че оръжие никога не се носи заредено с патрон в цевта. Ние които сме служили през 70-те години ако така си носехме калашниците щяхме да се изпозастреляме. Кой умник му е дал оръжие на това сукалче. Този дето му е дал разрешителното е по Умен от него. Ей сеяндури отидете си на село да си пасете кравите не сте за цивилизацията вие сте за средновековието.
31
2
 
26
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Поредния комплексар, дето се движи с патрон в цета и не на предпазител. Коментярът е излишен, още повече,че е газов пищова и в метро. и добрече не е бил газов патрона, че щеше да реве,киха и кашля половината метростанция...
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SSВероятно си се нагледал и мнението ти има повече стойност, но...На изпита за безопасно боравене с ОО една женица на средна възраст точно преди мен се въртеше като пумпал с пистолет в ръката (с патрон в цевта и пръст на спусъка като в холивудски филм) и мина успешно. Така че...Има пропуски в системата. Даже и да си връзкар, поне се научи да боравиш с оръжието...Всеки редовен, работещ гражданин трябва да има право на КНО, но това е лоша перспектива за мафията.
29
1
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
А, ако си беше изпуснал оная работа щеше да вароса метростанцията.
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С една дума " к ре т ен". Макар, че генерал си изтърси пистолета в терминала пред камерите, докато посрещаше и козируваше на президент или премиер преди години. Не си спомням на кой.
27
0
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
До дедо БореЦецо още не е...засядал в асансьора на Латинка,затова...важните новини от там...предстоят.
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** и Пульо вече носи пистолет в Тикволандия.
25
0
 
13
 
! Отговори
дедо Боре преди 4 години
До Гошо...ТъпотоА нещо за Цецо асансьора?
24
10
 
6
 
! Отговори
Само... преди 4 години
...да питам! Защо се насажда този страх! Кога най- после ниско челите политици ще призная исконното право на бълга има да притежава и съвсем свободно да носи оръжие? Кога ще станем цивилизована държава?! Защо някакви единични случки се сочат за пример и ми внушават как чов к ме трябва и няма право да носи оръжие? Защо манипулирате хората и ги лишавате от право да мислят самостоятелно?
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За пореден път се уверявам, че тук коментират хора с елементарни разбирания. Съжалявам за констатация на. Един шум като гръм от пистолет или друг източник може да породи невероятна паника на такова място като метро станция, която е пълна с хора. В паниката могат да пострадат десетки хора и то сериозно. С такива случаи шега не бива.
22
2
 
22
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Да бе както си е тичал пистолета се е заредил и падайки е гръмнал, ако иде реч за пистолет, а не за револвер иначе да носиш оръжие с патрон в цевта си направо за психиатър.
21
1
 
11
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Ако всеки изпуснат пистолет гърмеше,да сме се изтрепали досега!
20
0
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Събитието на деня;гръмнал газов пистолет...случайно.Другото...важно събитие,че Софка и Гринго пак се...събрали.Третото важно събитие е,че Боко много е...почернял,от ходене по...чужбина и разкопки по...магистралите.И най...важната новина е,че в тази...суматоха Пацо Терасата бе назначен за консул в Испания.Толкоз с...важните новини,ГЕРБ форевър.(платена...публикация)
19
5
 
13
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
19годишен умочко ! Те затова требва да идат у казармата ! Задължително !!! Една година в бойните редици и една година трудоваци- да се научат на труд !!!
18
3
 
10
 
! Отговори
SS преди 4 години
Смея да отбележа че жените се отнасят по отговорно(това са мои лични наблюдения)от мъжете към огнестрелно оръжие.Обучавал съм млади дами да стрелят,с цел самозащита,и въпреки че на повечето от тях интелекта им е малко повече от на кокошка страхът ги кара да бъдат по внимателни.
17
4
 
2
 
! Отговори
IQ-то преди 4 години
А по закон ние българските граждани,имаме ли законно право да носим газово оръжие?Питам защото в много цивилизовани държави,това е противозаконно и наказуемо от закона.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"На мъжа ще бъдат наложени санкции, свързани с неправилното съхранение на оръжие."Точно за съхранение ако му напишат и пада при обжалване за добро утро. Съхранение е едно, носене е друго, боравене - трето. В такива случаи - съвсем спокойно, като чуеш подобни глупости от фуражките, им казваш "Давайте, пишете", те се забравят, оливат и пишат фантастики, които после в едно заседание ги прави смешни.