Нападението в 404: Две жени се отзовали на помощ на момчето

Треньорът на детето е категоричен: Нещата се решават на терена!
22 фев 2020 21:17,
180

Малко след 19:00 часа в петък 14-годишното момче тръгва от стадион "Локомотив", където тренира и се качва в автобус 404. След спирката на "Подуяне" неочаквано го нападат трима мъже на около 20 години.

"Момчетата са били едри, с бръснати глави. На анцуга си пише джудо и самбо ЦСКА, нито футбол, нито нещо. На терена се решават нещата, на тепиха при нас. Не виждам защо трябва да унижаваш по този начин, и то малко дете", категоричен е треньорът на момчето пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По време на нападението момчето вика за помощ. Едва две жени от автобуса обаче се отзовават.

Шофьорът спира на червен светофар и макар да не отваря вратите, нападалите успяват да ги отворят и да избягат.

Записите от камерите са предадени на МВР, които започнаха разследване по случая. От столичния автотранспорт са категорични, че няма причина водачът да бъде санкциониран.

Въпреки това кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че е разпоредена вътрешна проверка, която да установи дали действията на шофьора са били адекватни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
17
 
! Отговори
Снадокан преди 4 години
А с оглед на ниските температури и неблагоприятнте климатични условия, отнемането на връханта дреха на нападнатото лице, може да се разглежда като опит за непредумишлено убийство. Добър адвокат може да извърти нападателите с по 8 години в затвора (перфектни е, ако са на по 20 ... никакъв шанс да постигнат нещо в живота си ,...нинкариера, ни семейства), както и мноооого солидно обезщетение и момчето да си оправи живота. Оххх стискам палци :)
67
2
 
9
 
! Отговори
Сандокан преди 4 години
нападателите са фенове на даден отбор, всеки ми е да се опита, да издири членуващите в организации, отдадени на отбора, в близост от километър от последната спирка както и да провери близоста на живеещите по всичко спирки на дадената линия и да покаже снимките им на свидетелите на това престъпление както самата жертва.Най-малкото са нанесли щети за хиляди левове, а всеки в този автобус може да ги съди за пропуснати ползи,...
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешеееееев
65
1
 
7
 
! Отговори
Преял Гербав преди 4 години
Бойко изказа ли се по въпроса кой е прав и кой крив? Ако не е - не бързайте да си правите изводи.Краля Слънце да каже! Съд и прокуратура не вАжат.Палци горе за Краля Слънце! Да се свети името ти кралю, да са святи делата ти! Поклон кралю! Твоя покорна калинка от ОПГ ГЕРБ
64
3
 
8
 
! Отговори
RED ARMY преди 4 години
Подуенците продължават да се проявяват и "славят" името на апостола... Поне си върнете едно от старите ви имена Динамо, Спартак, Витоша... Може да е всичко но поне ЦСКА-рите не бият малки деца, жени, възрастни хора!
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левскарите няма как по друг начин да бият освен извън терена
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е агитките да бъдат разформировани и доста от тези животни да отидат където им е мястото. Ясно е, че се използват от партиите.
61
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Анонимен 90Аз не подкрепям насилието, но все пак за обща култура, на всеки може да се случи.Дори за тренираните е трудно да се справят с трима освирепели типове,Виждал съм само веднъж как един човек натръшква 4-*** в реален бой, но той е трениран до съвършенство, знае слабостите и силните страни на противника.
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aз тежа 59кг и съм 176см.. купих си спрей с нервопаралитичен газ за ключодържател.. веднъж ми скочиха двама боксьори по 2 метра.. нафъсках им очите, носовете и устите и почнаха да *** като *** от болка и липса на,въздух.. на единия му събух гащите и му напръсках ***.. гаранция,че вече няма да може да ***..Гаранция е, че ако си вдигне ръцете докато го пръскаш и не му попадне в учите, ще то изцвъка флакончето в дупето... Внимавйа с такива играчки.
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 80 Можеше да им каже да спрат. З а съжаление в България е така модерно.Преди време двама в Хасково се опитаха да изнасилят момиче, един им казал да се спрат, викнал полиция, те го набили и патрулката не дошла, зщото нямало повторен сигнал. Това нормално ли е? Ами явно не заслужавате свободата си!!!
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринДа - нека всеки 14 годишен изостави всичко в живота си, за да тренира по цял ден, че да може да обезвреди трима нападатели, дето вероятно имат по 20-30 над него, а може и те да са тренирани! Невероятна стратегия!
57
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Анонимен 86Така си е!Дори трениран боец с богат опит в боя, би се затруднил с трима, но не е невъзможно.Просто с бързи удари нанасяш вреда на жизненоважни артерии, може и в слабините за аматьорите в бойните изкуства.
56
2
 
4
 
! Отговори
179 преди 4 години
Имаше един преди 1-2 години където със някаква бойна прашка купена от интернет (явно) потроши стъклата на 1 тролейбус и нанесе шети за над 5000 лева (не помня точната цифра). Тия наште уж имаха камера па го видяли и почна едно търсене. След месец нова стрелба срещу градският транспорт. Поражения , уплашени пътуващи, и какво стана ????? НИЩО. Не успяха да ги хванат. Сега какво мислите че ще стане ?
55
7
 
5
 
! Отговори
Mariq Gargamel преди 4 години
Видехте ли беАко имахме аятоноимно управление на автобусвашофьора щеше да отиде да им издърпа ушитерейса да си кара на автопилоти шофьора доволен да изпуши една цигаратрябе технологии бе индианцивижте *** мен от село докъде стигнах
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 85 Ще ги ошамари ако са един на един. Скочат ли му и тримата наведнъж, колкото и да е тренирал ще го пречукат от бой. Недей гледа Ип Ман как бие 10 наведнъж...това са филми.
53
1
 
11
 
! Отговори
Професионален Жулист преди 4 години
Тия заслужават да бъдат бити от момчето, след 1-2 години, като натрупа опит и сила от джудото.Нека му върви на момчето, като по вода и като заякне ще ги ошамари тези пикльовци сам! Успех младеж!
52
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Анонимен 80Това е коментар на място, браво!Но и шофьора го оправдавам, тъй като има доста опасни наркомани, все пак похвално е че жените са се опитали.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чистачката варди затворниците, жените бранят децата........мъжете гонят кръста у ряката и размирисват родолюбие на масата!
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще има ли левскари, ако шефа на иманярите не се върне?Тогава какви ще бъдат?Да позная - отиват към ЦСКА :))))))
49
1
 
4
 
! Отговори
Muvedoto ot bankja преди 4 години
Бойко Джерханиев БурголясовФлорината си платил на кубето и извратено корумпираната съдебна система и сега си джитка по живо здраво в амстердам с травестите а Бнакянския *** проззДТ 3 три папи плюс попа на Новосибирск го милват по тъпата празна кратуна...... Народеееееее!