Полицията нащрек заради "Луковмарш": Ще има само поклонение

По-рано днес пък се проведе антифашистко шествие
22 фев 2020 19:34,
278

Традиционно в края на месец февруари се проведе "Луковмарш" въпреки забраната на Столичната община.

Симпатизантите спазиха обещанието си, а именно всички да бъдат единствено на поклонение пред къщата на генерал Христо Луков. Те са категорични, че тази година шествие няма да се провежда.

През целия ден полицейското присъствие в столицата беше засилено заради "Луковмарш" и антишествието което се проведе по-рано през деня, предава Bulgaria ON AIR.

Антишествието мина през централни улици и завърши пред Столичната община.

Участниците в демонстрацията се събраха на площад "Бански". Протестът беше организиран от "Антифашистко действие - България" под наслов "Без нацисти по улиците ни!" и "Хора, бдете". Шествието е насочено срещу прояви на неонацизъм в България. В шествието се включиха и десетки младежи от различни европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
чакам...къде и кога да дойда за да колнете един човек свободно изразяващ мнението си и цитирал уикпедия в 21 век в Свободната ми Родина членка на ЕС...къде искате да дойда за да ме убиете само защото имам смелостта да изразя мнение
117
5
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Много знаещЦял полк? Уаааау, ти знаеш ли изобщо колко е била българската армия по това време? Ще ти отговоря - 300 000 човека при население 4 милиона.
116
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тия па смешници, няма да се съберат да протестират срещу своеволията на властта, а за някакво тъпо шествие лишено от смисъл. Онзи ден нашите убавци приеха скандалното СЕТА , но тия ще се събират да почитат Луков , маршът на луковите глави!
115
16
 
5
 
! Отговори
Много знаещ преди 4 години
До Един БългаринУтрепали са негодника много аматьорски. Добре е известен фактът, че Луков е искал да изпрати български войници в месомелачката на Източния фронт. Даже веднаж строил цял полк и патетично агитирал бойците, а накрая командвал: "Който иска да отиде доброволец, крачка напред!". Никой не направил тази крачка! Другото, за което Абверът съобщил на нашето правителство е, че след нахлуването си в Холандия, са намерили в техни банки грамадни суми на името на Луков! Това били комисионите
114
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
те мен ме убиват всякакви..божа работа,цитирах уикпедия и споделих,че Народа ни има много герой които можем да почитаме,уважение към избора на всеки,те не чели,не познаващи Историята на Народа ни със заплахи ,обиди,квалификаций...да кажат къде и кога и съм там...който оцелее,Бог да пази България
113
3
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ББУааау, за тебе ли се е отнасяло, аз все си мислех че с безсилието си говорят за мен.Все още си мисля че е за мен, но обвиненията и заплахите от такива като тях ми се струват безпочвени.
112
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнете Украйна на Русия,крадци на чужди територии!
111
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До VolvoFanБългария е искала да си върне земите.Фашизма в България и специално на Луков е смешен.Нито сме били изверги като немците, нито сме имали за цел да заличаваме нации.Хитлер сам е казал че не иска да създава напрежение на Балканите, защото това винаги води до лош край.
110
6
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 4 години
Фандъкова и съдът забраняват Луковмарш, за да угодят на ***. А знаят ли, че в Люлин има улица с името на еврейката Виолета Якова, която убива героя Луков? Не е ли срамно и цинично?
109
6
 
4
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
Брейкинг нюз!!!! Интелектуална черна дупка беше засечена днес пред къщата на Луков.
108
5
 
16
 
! Отговори
VolvoFan преди 4 години
Христо Луков е велик български герой, тогава България е била на страната на Германия, съвсем нормално е да е споделял възгледите на Фюрера.Голямо лаене за един марш от 2000 човека за 3 часа ...
107
7
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
...аз и дедите ми сме гледали смъртта в очите много пъти .....ще ме плашите с убийство...божеее...и четете Ббогат духовно Ббългарин...в Свободна България фашисти заплашват свободно изразяващи мнението си граждани с убийство...в Свободната ми Родина...мутри...фашисти
106
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Хахахахах...само гледам и не вярвам.Ама вие сте били големи мишки ве ББ, за Бойко ли става въпрос,Кой да умре в мъки, вие ли?Еб ати смелите типове, отивайте да марширувате и глдайте да не изглеждате смешни.
105
8
 
11
 
! Отговори
Джон Ленин преди 4 години
До Отвратена ДРУГАРКО ОТВРАТЕНА ...ЧЕСТИТ 50 КОНГРЕС НА ЗАБРАНЕНАТА ОТ ЗАКОНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ БКП / БСП .... ДРУГАРКО .... И АЗ СЪМ ОТВРАТЕН , ЧЕ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ ВСЕ ОЩЕ ЖИВУРКА В НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ , ВМЕСТО ВСИЧКИ НЕЙНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ДА СА В ЗАТВОРА ...
104
9
 
2
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ДодоТака те искам, с ниско самочувствие!Другия път да знаеш че дори хората със средно могат да те поставят на мястото.Все пак ти пожелавам приятен марш, не си полагал клетва пред България предполагам?
103
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българи, не се карайте и не се делете. От това печелят само чуждите, коитогледат на нас и на страната ни като на плячка.
102
14
 
2
 
! Отговори
ББ преди 4 години
хаха видях в уикпедия.."заради близките отношения с.."откровен фашист нагаждащ се за сребърници...няма една победа...една битка в защита Свободата на Народа ни...верно ли това искате да чествате бе деца заблудени и използвани от тарикати наркомани..Народа ни има толкова много герой отдали животите си за да сте Свободни...срамувам се от вас...не ви чака нищо добро...Бог да пази България
101
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнгелНе си в грешка и в Холандия са избивали евреи още преди Хитлер да ги превземе,,а и не само евреи.Изобщо навсякъде,където е стъпил нацистки крак са избивани всякакви хора,не само евреи.
100
16
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ДодоДобрееее, ти още малко и на бой ще ми скочиш а?Как може такъв неграмотен като мен, да те ядоса толкова много?Ако е за Луковия марш, отивай и си марширувай, кво се занимаваш с мен.
99
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"" спокойна, платена службица в Синагогата на Сатаната "".................а лекарствата приемате ли редовно ?пак сте пропуснали май, а те са ви необходими !