Момиче ударено от кола в София, прелетяло във въздуха

Шофьорът вероятно не е видял момичето
24 фев 2020 22:16,
36
Момиче ударено от кола в София, прелетяло във въздуха
Снимка: БГНЕС

Кола е блъснала момиче на кръстовището на бул. "Иван Евстатиев Гешов" и ул. "Гюешево", предаде Канал 3.

Момичето е пресичало на пешеходната зелен светофар от ул. "Гюешево", когато е минал автомобил, който е имал право да премине - и за двамата светофарът е светел "зелено". Шофьорът не е видял момичето, ударил го е, то се е преобърнало във въздуха няколко пъти. Впоследствие е казало ,че добре, но е поискала да повикат бърза помощ.

Според свидетели автомобилът не се е движел с превишена скорост. Очевидци споделят, че зад волана е била жена.

Междувременно става още една катастрофа, този път между два автомобила, но няма пострадали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Поздрави за иноватиния ви начин за поднасянето на новините, доста креативно заглавие и текст. Так дережит. Молодец.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието кърти!!!
27
1
 
5
 
! Отговори
Вижте се бе преди 4 години
Момиче прелетяло във въздуха...Е такива пишат новините за къщата в Барселона
26
1
 
7
 
! Отговори
Амфири куку преди 4 години
Със заглавията ви ще почна да изкарвам пари.
25
0
 
1
 
! Отговори
. преди 4 години
Много хора "политат", след като са ударени от кола, камион, бус, влак...
24
0
 
10
 
! Отговори
Видими резултати.... преди 4 години
Некадърниците, които правят кръстовищата.... И на двамата да е зелено.....
23
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена шофьор и negar скиор няма!!!
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера имах подобен случай с една "шофьорка". Не ми стана ясно дори дали ме забеляза, че щях да пресичам. Беше невероятно концентрирана в светофара, дали й свети зелено. Загубена работа! Загубен народ!
21
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва са сигурно от тия "новите" софиянци - те винаги са с предимство.
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълно е с диваци в автомобилите.
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3До онзи ден карах колело и скутер. Днес съм на 200 конянклла. Не съм убил никого. Седя и чакам на чарвемо кат бунак.. аа ама лее мноо си загубен уе както се изрази един спътник, който имал само три леки катастрофи
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 4 години в Осло, един път не съм имал проблем, като пресичам. За две нощи в София, трябваше да притичвам поне 10 пъти, защото все някакви се засилват и бият клаксуна. Един спря и започна да вика Бъзааам йеее, но моя чаам йеее с много странно фалшиво басово гласче, което се накъсваше на моменти, в някакъв жалък опит да покаже, че е страшен.Една не спря да ме пусне, да пресека, а уж в оравилника пише че трябва, когато си вдигна ръката.
17
3
 
19
 
! Отговори
до Доктора преди 4 години
Такива като теб, трябва да почнем да ги бесим по дърветата, иначе никога няма да се оправим. Това е. Сори.
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДоктораБи ли убил жена бутаща детска количка за да спечелиш 5 метра и да минеш на червено?Толкова ли струва животът във твоят ценоразпис? Два метра напред и два трупа?А два метра надолу.И ти ще стигнеш там някой ден.
15
33
 
2
 
! Отговори
Доктора преди 4 години
Ограниченията са за балъците. И на червено минавам като бързам. Няма кой да ме санкционирам. 20 години карам така. Това е. Сори.
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Трябва ли пешеходците да си носят бойни пистолети така че като ги "блъснат по веднъж" както се изрази да започнат да стрелят като обезумели през вратата и стъклото на шофьорът? Оня ден ми се случи такова нещо с тумба роми видяха ме и ускориха срещу мен спирайки в последният момент на сантиметри от кракът ми цвилейки от смях.Това жяха най-късметлийските роми в България.Ако имах лично оръжие щях да ги застрелям и тримата тарикати да се научат че като блъскат хора по улицата е лошо.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама като е зелено пешеходецът е с предимство.Защото колата може да изчака да мине и тогава минава.А пешеходецът като изчака светва червено и чака пак зелено и в тоя момент почват да минават колите дето им е зелено и той никога не минава.Елементарна култура трябва и мислене.Карат като ненормални и натиска спирачка в последният момент и ругае пешеходецът ще не бил пресичал докато оня се набира с мърлявата си талига на 20 год срещу него.Е как да тича пред колата му как да знае кога и дали ще спре.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Номер 10, шофьорите трябва да внимават.За къде бързат толкова не знам, не са на състезание, нито на рали. Онзи ден една шоферка влезе в насрещното на трамвая. Ако не направят нарушение, значи не са истински шофьори и са прецакани лузери. БГ манталитет.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еййй номер 3, голяма гордост. Манталитет на крепостен селянин. А за общото между мощността на колата и софийското жителство нямам какво да кажа. Ааа по онова време някои хора са отказвали предложеното им жителство. Това можеш ли да си го представиш?
10
7
 
3
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Аз смятам, че в село Зараево днес, на баба Гицка и се е скъсала пазарската торба, докато се е връщала от селския магазин към вкъщи. В резултат на което, има щети - накалян хляб, спукана кофичка кисело мляко, и една стресирана жена, защото си е преброила стотинките до края на месеца за мляко. Хубаво, че там има добри хора с крави и ще и услужат. Та, няма ранени, няма сериозно пострадали ... ъъъъ ... това ли е най-важното?!?