В кадър: 27-ми ден на протести, палатките на Орлов мост станаха повече

Ново искане: Отсечката от Ректората до Орлов мост да се преименува на "Протестна"
Обновена: 4 авг 2020 23:06 | 4 авг 2020 20:00, Камелия Цветанова
310

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 27-ми ден протестиращите се събраха в центъра на София. Те настояват за оставка на правителството и на главния прокурор.
Още по темата


Протести се провеждат и в друга градове на страната, както и в чужбина.

Палатките на ключови кръстовища в столицата остават. На  „Орлов мост“ днес бяха разпънати още. Блокирано е и кръстовището при Ректората на Софийския университет, както и това на площад „Независимост“.

Представители на протестиращите и на майките на деца с увреждания излязоха с предложение отсечката от Ректората до „Орлов мост“ да се преименува на „Протестна“, а площадът пред Алма Матер да се казва „Майка България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
18
 
! Отговори
“Протест” на Лъжата! преди 3 години
Платен Протест на Лъжата и Задкулисието ? НЕ - благодаря !
120
0
 
8
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
По-подходящо би било площада пред Софийския университет да се кръсти : " Площад на ***" - в чест на майките с черните знамена .
119
7
 
2
 
! Отговори
До 123-А НЕ БЕ преди 3 години
Не бре,на никакъв надник не са,просто са държавна Ясла и макар и Ограничени, усещат,че с падението на вожда-крадец УмирГат прави!
118
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще гласувам за ГЕРБ
117
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГласувайте за ДПС,БСП,СДС,ОП и Атака,не гласувайте за нови партии,че не се знае след изборите накъде ще си завъртят ***,колкото пъти нова партия идва на власт,толкова повече народа страда и умира!
116
10
 
1
 
! Отговори
А НЕ БЕ преди 3 години
ИЗОБЩО НЕ ПИШЕТЕ ТУК НА НАДНИК, *** ***!
115
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ ТУК ДА ПРОТЕСТИРАШ Е АНТИДЕМОКРАТИЧНО?ТВЪРДЯТ ГО ***, ТВЪРДЯЩИ, ЧЕ СА ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ.ПАРТИЙО ЛЮБИМА...
114
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де какъв у род трябва да си след като си стоял затворен 2 месеца заради вируса да ходиш да се пържиш на асфалта вместо да си сред природата
113
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3 те трола с 115 коментара да не мислят, че ни баламосват! Оня ден беше половин София на протеста! Пишете в браузъра джобс бг и търсете спешно...
112
2
 
19
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Само като видиш какви парцаливци са по палатките и протестите и ти става ясно кой ги е прати - червената партия и нейните олигарси, както и Фигуранта. С такава маса - ниска трева и дрога , нищо не правите ,другаре ! Смеят ви се и кокошките на крушовската *** ! Жалки протестърчета , не искаме да си цапаме ръцете с такива *** катовас , иначе отдавна да сме ви натирили по копторите ви !
111
1
 
5
 
! Отговори
До националист преди 3 години
Бате, бате, Ама рейсове(автобуси)и по някоя бира Жа има ли?
110
0
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
AUDI-оставаме заедно:):):):)Лошото откъм финансова гледна точка е,че постоянно излизат нови и все по мощни модели:):):)Манол Глишев и той сигурно иска да кара кола като моята,но не може,с търкаляне по улиците не стават тези работи:):):)Работете бе,пари има:):):)
109
0
 
17
 
! Отговори
Подписка при ндк преди 3 години
При НДК се събират подписи за подписка против блокадите и протеста, организиран от фейсгрупа "Не подкрепям протеста" , ще се внесе в прокуратурата
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психо десните ви организират клоунада и народа който ще бъде смачкан,убиван и смазан ако падне правителството,участва в клоунадата,каква ирония и Стокхолмски синдром!Глу.паци!
107
0
 
1
 
! Отговори
Старата истина преди 3 години
До АнонименА Карадая, на къде без него?
106
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новото правителство ще бъде коалиционно между Христо и Слави, двамага взимат над 50% от местата в парламента.
105
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смяната на правителството не променя нищо. Всички партии са евроатлантически и проамерикански и ще служат на чужди интереси. Докато не излезем от ЕС и НАТО нищо няма да се случи, българите ще живеят мизерно като скотове и ще се борят за оцеляването си.
104
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Списъците с *** на БСП бяха открити в пощата на сегашната вицепрезидентка Йотова, свършете се с нея и питайте какво е заплащането.
103
0
 
17
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Време е за ответни мерки ! Виждаме как всички партийки-лилипути са се обединили срещу ГЕРБ . Добре, от сряда , всички привърженици и членове на ГЕРБ да се съберат и да блокират цяла София - докато Фигуранта не подаде оставка !!!! Този миндебурин ,Фигуранта , предизвиква катастрофа на държавата, затова - ОСТАВКА !!! Докато не подаде оставка , никакво движение из София и страната !!! Време е , на протест ! Всички срещу Фигуранта - поддръжник на олигарси и престъпници !!!
102
0
 
19
 
! Отговори
До 112 преди 3 години
Елементарно, щом не ви харесват масовите разумни коментари,веднага ги обявявате за *** на ГЕРБ.Яд ви е, че хората са разумни и си дават сметка кой провокирапротестите, кой ги поддържа и каква е целта им, и главното, те са наясно, ,не са в полза на отделния човек и на държавата.