В кадър: 27-ми ден на протести, палатките на Орлов мост станаха повече

Ново искане: Отсечката от Ректората до Орлов мост да се преименува на "Протестна"
Обновена: 4 авг 2020 23:06 | 4 авг 2020 20:00, Камелия Цветанова
310

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 27-ми ден протестиращите се събраха в центъра на София. Те настояват за оставка на правителството и на главния прокурор.
Още по темата


Протести се провеждат и в друга градове на страната, както и в чужбина.

Палатките на ключови кръстовища в столицата остават. На  „Орлов мост“ днес бяха разпънати още. Блокирано е и кръстовището при Ректората на Софийския университет, както и това на площад „Независимост“.

Представители на протестиращите и на майките на деца с увреждания излязоха с предложение отсечката от Ректората до „Орлов мост“ да се преименува на „Протестна“, а площадът пред Алма Матер да се казва „Майка България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднъж при БСП взимах 15 000 лева, само че един долар струваше 3 000 лева, беше доста гадно, това съм го запомнил и за тези е абсурд да гласувам.
140
4
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Протеста спихна:):):)Нема Оставка,нема служебен кабинет на Бесепето:):):)Следва изриване от площадите на оръфляците Манол Глишев,Кърджилов,Бабакян и Минетов:):):)Абе може и да не се наложи да ги изринем,те сами ше се покрият:):):):)
139
1
 
17
 
! Отговори
Оставка за Радев ! преди 3 години
Искаме промяна в начина на управление!, затова - Оставка за Фигуранта Радев, който вече 4 години е във властта и нищо полезно не е направил за българите !
138
3
 
10
 
! Отговори
БСП, ДПС и Черепа преди 3 години
Готови сме да управляваме. Ще ви направим заплатите по 5000лв.
137
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонка, започна ли смяната ти? Поздравявам те, че си преоткрил VPN или чесновия браузър ама Тонка, сам като си цъкаш плюсчета е меко казано жалко :))))
136
0
 
9
 
! Отговори
майка преди 3 години
Вера Иванова е съдружник в НПО с д-р Ивайло Василев, обвинен през 2016г в педофилия от жена си. Искала е да вземе и семейното жилище от съпруга си като е лъгала, че я малтретира.
135
2
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До 135Абе ти ходи легни на магистралата Уикенда тази седмица ше ти кажа кой е играч и кой не е:):):)
134
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До Подписка при ндкПуснете подписката елекстронно. Хора от цялата страна ще се подпишат.
133
8
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Диагноза,,*** всичките не могат,да имат пълни шкафчета,като тиквата ти любима,те за това са "парцаливи"защото искат,да спрат,крадливата тиква,и неговата кохорта,от крадци.
132
6
 
2
 
! Отговори
135 преди 3 години
Евала Тонкич! ИГРАЧ!!! Сещам се за лафа - ... и като се събуди, гъ3a засмукал чаршафа...
131
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато такива "ездачи" все противни и до болка познати физиономии водят протести, аз няма да ви подкрепя драги сънародници! И не съм само аз, а масово всички останали хора имащи същите граждански права като вас! Когато освен оставка има и алтернатива след нея, и няма разни *** с мегафони и жилетки да крещят като на панаир, тогава ще се присъединя към вас с две ръце! Дотогава - или махнете тея провокаторски парaзити около вас, или ще чуете скоро песента на Каризма "Минаваш през мен" Гавра!
130
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращи май се срамувате от водачите си ?Кой професор искате да стане следващия премиер , за нато ли сте , за ес ли или за нещо много по-велико ?
129
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
All Bulgarians want the resignation of the Bulgarian's government.
128
1
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
В гаража две коли общо 877к.с:):):)Манол Глишев едно колело:):):)Аз за тези коли съм работил от Понеделник до Петък години наред:):):):)Той иска да кара същите без да работи и се търкаля по площадите пиейки бира:):):):)Няма как да стане:):):):)
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте ефективни така, драги сънародници, но за кого? Правите се на ударени, сякаш не осъзнавате, че сме август: отпускарски месец, в който , айде за*е*бете ни нас - вашите съграждани, висящи в задръстванията ежедневно прибирайки се от работа. Ама тея дето уж са ви трън в очите , естествено на всички ни са трън в очите, но кажете ми, при положение, че всеизвестно на всички е, че политягите са в отпуска до септември, какво постигате в момента? Съвестта им ще заработи и ще се върнат извънредно?
126
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги гласувам за този който се е доказал, гради, надгражда, никога повече за тези които три пъти фалираха държавата, това е закон.
125
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ж'уви ли сте бре,Подложки гербави,всяка вечер се молете за Вожда(да пребъде името му крадливо)щото иначе ГЛААААААААД!!!!!!
124
0
 
15
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Най-добре отсечката от Ректората до Орлов мост да се преименува на " Улица на недъгавите" - в чест на майките с черни знамена !
123
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
функционално неграмотни , анархо-социалисти и други айде да не казвам какви искат да управляват държавата ? Няма как разумните хора да позволят това.Иначе се връщаме 200г назад.
122
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе включих ГЕРБ в листата за гласуване,защото Дончев и Харизанов и други психо десни се опитат да превземат ГЕРБ отвътре,както беше през второто правителство на ГЕРБ,но СДС са с тях,така че е почти същото като за ГЕРБ.