Задръстванията на Околовръстното в София са в миналото, вярва Борисов

Преди се чакаше по 2 часа, особено петък и неделя, посочи той
316
Задръстванията на Околовръстното в София са в миналото, вярва Борисов

Вече задръстванията на Околовръстното на София са в миналото, заяви премиерът Бойко Борисов във видео, публикувано в профила му в социалната мрежа Facebook. Премиерът инспектира Околовръстното шосе на столицата.

Борисов отбеляза, че точно там от десетилетия е било най-голямото задръстване.

"Сега виждате, отдолу работят прекрасни кръгови, пет моста. В момента стотици инвеститори идват в града. Само да кажа на тези, които не знаят, че последния слой асфалт, ще го сложим, когато времето се затопли, стане над 13 градуса. Пуснахме го сега, няма абсолютно никакво задръстване. Хората минават в рамките на минута, минута и половина. Мястото, където преди да управляваме ние, се чакаше по два часа - два часа и половина. Особено петък и неделя вечер", отчете Борисов.

Той отбеляза, че остава още малко да се довърши Околовръстното на София и ще се започне от другата страна от бул "Цар Борис III" до магистрала "Люлин".

Борисов показа как как изглеждат трите пасарелки, през които хората ще могат да преминават към имотите си от едната до другата страна. "Виждате колко сложна конструкция, но мисля, че от тук се вижда и прекрасно мащабът на строителството и грижата за хората. Само да дам пример - в момента, в който започнахме да строим дъгата, виждате колко нови комплекси, не една, не две - над двеста къщи виждате вече са направени тук, където бяха ниви. Виждате крановете - продължава да се строи", посочи Борисов, който благодари на строителите за бързината и качеството на работата им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едните строят, другите цапат сгради с яйца. Ще гласувам за строителите!
194
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТокаТи да си видял ремонт на околовръстното от разклона за братя Бъкстон до кръговото на Люлин? Има го проекта и се работи по него ама то не става ей така искам и с вълшебната пръчица хоп и готово. Има си процедури, има си време за проектиране, и доколкото говорят този участък е вече предвиден за ремонт и скоро ще се разшири също. С тези оправдания ама то при нас няма приличате на човек отишъл с чаша кафе до брега на морето, изпил кафето гребнал вода погледнал и казал мъдро - Не няма риба!
193
4
 
7
 
! Отговори
Дааам преди 3 години
КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИсе провикна Бойчето от старческият дом държейки членската си книжка за БКП.Много народ трябва да се кастрира за да не се размножават, като кучетата.КЛЪЦ КЛЪЦ
192
4
 
4
 
! Отговори
До 197 преди 3 години
Така като гледам в София май никога не си стъпвал
191
5
 
15
 
! Отговори
Тока преди 3 години
Лъжлив дебел! Ела на Цар борис 3 и към Овча купел!
190
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите винаги лъжат.Никога не съм чакал по два часа на Околовръстното. Има си няколко тесни места, заради светофари и сега този се хвали, че е махнал три от тях, макар, че още не го е направил докрай. Истината е, че до 2009 година, преди Борисов да дойде на власт, минавах много по-бързо по Околовръстното въпреки светофарите. Дойде Борисов и задръстванията станаха по-голями. Тъжното е, че при друго правителство, шосето вече да е готово, и то за значително по-малко средства.и с добро качество.
189
1
 
15
 
! Отговори
хаха преди 3 години
добре, повярвах ти Бойче! Само ела да видиш какво става сутрин и вечер на Околовръстното между Цар Борис до кръговото на Люлин и ми кажи, че няма задръстване.Тоя трябва да каже нещо било то и пълна глупост, но да говори там нещо. Все ще се намери някой и***т да му повярва.
188
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕмоДа го беше завършил и ти образОванието. Образовам и Образувам са две различни думи с различни значения. Дано познатата ти да го е завършила и да преподава добре. Учители винаги са били, са и ще са нужни.
187
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хю ЛориВиж ся пич, нито сме ***, нито сме гербераси, просто не може да се каже на черното бяло. Аз лично не мога да разбера вашето денонощно квичене??? Ако се прави нещо, защо се прави, ако не се преави, защо не се прави??? Нито съм му фен на Бойко, нито някога ще му стана, но няма начин да гласувам за бесепе, депесе, мая галева, черепи, чалгари, войводи, тюлени, зелени и всякаква друга мръссна пяна, която времето ще отмие 10 дена след изборите.
186
8
 
2
 
! Отговори
Емо преди 3 години
ТО Е ЯСНО,ЧЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ПОНЕ С 8-9%, НО ДА ВИДИМ ВМРО И ВОЛЯ-НФСБ КАК ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ... ИЗГЛАДНЕЛИТЕ КОМУНИСТИ И ДПС ЧАКАТ КОКАЛА И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ХОРАТА СА ГЛУПАВИ КАТО 1994г ИМАМ ПОЗНАТА КОЯТО НА 46г СИ ДОВЪРШИ ОБРАЗУВАНИЕТО ЗА ДА СТАНЕ УЧИТЕЛКА ПОРАДИ ДОБРИТЕ ЗАПЛАТИ...
185
0
 
7
 
! Отговори
Vako преди 3 години
Днес е законен ден за лъжи .Трябва да се спазва традицията.
184
3
 
5
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Хаха, в миналото. Я пробвай да излезеш от София през Княжево.Да, ако мина по Ботевградско и после по скоростната тангента и после по магистралата няма задръстване, само дето е с 50км по дълго.
183
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На толупий сигурно му разчистват пътя преди да избръмчи с жипката, та затова не е видял задръстванията.
182
7
 
0
 
! Отговори
ЕМО преди 3 години
ВЧЕРА ОТ ДОНОСИТЕ НА ДА БЪ ,БАБИКЯН И ЦВЕТАНОВ НИ ПЛЮЕХА ХАМЕРИКАНЦИТЕ, А ДНЕС НИ ХАЛЯТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ БИЛА СТАБИЛНА.... ИЗГЛЕЖДА СА СЕ УСЕТИЛИ,ЧЕ ДОНОСИТЕ СА РУСКА СПРИНЦОВКА.
181
6
 
4
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Друго си е да се пътува чест часа от софето до моретоА са Бойко кво направи- за четири часа и половина от софето до Халкидики, общо време с чакането на границата :)Кисело е гроздето другари, а
180
5
 
6
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
До не разбрал// Ами заради пари,за какво друго.Да не мислите ,че е от грижа за хората.Не ставайте наивен.Много важно как живеят хората и тънат в мизерия това са етюди от общата еврогейска и неалиберална картина на светлото бъдеще.От това какви ваксини в какви количества се получават в България ,може да си направите извода какво е отношението към страната ни от така наречените "демокрации".Ние просто сме донори и суровинен придатък.
179
2
 
8
 
! Отговори
koko преди 3 години
При условие, че цялата държава храни Бойко зад всеки резултат над 1% за него стои купен вот и манипулации. Другия вариант е симпатизантите му да съществуват, но да са глухи неми и неграмотни.
178
3
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Тоя да се...поспре малко,че да се...попремени за деня на вота;белким някоя...кьорав го хареса.
177
6
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
Не знам, вчера минахме с жугът бесен през един от ключовите ремонти на областната руса фурия на ОПГ-то у Филибето. Бея развалили готовата работа от социализъмът и бея зарезали асфалтирането насред нищото. Въпреки,ч е имаше знак да не се минава, сички си минаваха оттам;))) Немаше никой в средата на седмицата, ни работник, ни машина. Искам ви каа, че за мене се случва нящу хубаво за нас, ГЕРБ си отиват, щом не асфалтират;)))
176
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малеееей, ей сега вече Слави се оа.ка яко, представи Кунева,като техен избор за кандидат за президент, мутри вътре!Е сега вече никой няма да гласува за Слави!И ГЕРБ и БСП и ДПС са по-добре от Слави.