Два протеста днес - пред ВСС и Съдебната палата

Първият ще започне от 13 ч. пред сградата на ВСС
23 юни 2021 07:22, Ния Христова
13
Два протеста днес - пред ВСС и Съдебната палата
Снимка: БГНЕС
Два протеста ще се проведат днес, организирани от Инициативата „Правосъдие без каскет”. Първият ще бъде от 13 ч. пред сградата на ВСС, предаде БГНЕС.
 
Очаква се на заседанието на Прокурорската колегия да бъде направен поредният "избор" от един човек за шеф на Специализираната прокуратура. Това е единственият кандидат Валентина Иванчева Маджарова - заместник на административния ръководител на Специализираната прокуратура, изпълняващ функциите „административен ръководител” на Специализираната прокуратура.
 
Вечерта протестът ще започне от 19 ч. пред Съдебната палата. Организаторите ще говорят за единоначалието в прокуратурата и как Висшият съдебен съвет се държи като неин придатък. 
 
В тези предизборни дни думата ще имат отново и политиците. Поканени са да говорят представители на Демократична България, "Изправи се, мутри вън", "Има такъв народ" и БСП. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Mr. computer преди 2 години
В момента държавния апарат е съсредоточил цялата си сила във налагането на надзор над работата на прокуратурата, от което зависи живота на много от хората на високо властово равнище.
7
3
 
4
 
! Отговори
5 гербави трола преди 2 години
Се правят,че са повече ! Ха ха ха ха!Смех смех смех смех направо си умрех!
6
4
 
3
 
! Отговори
ПРОКУРАТУРА преди 2 години
Подсъдимите олигарси, техните адвокати и платени поддръжници НЕ ИСКАТ ДА ИМА нито прокуратура нито съд
5
5
 
4
 
! Отговори
Желязната маска преди 2 години
Тук платени услуги! На гербавите по 50 кинта!Дава ги Стъки Фъстъченото зърно !!!
4
3
 
3
 
! Отговори
Бойко Рашков преди 2 години
после ще ги вика ли в Районното на разпит или те не нарушават обществения ред и закона хвърляйки яйца и домати и трошейки прозорци и врати
3
4
 
10
 
! Отговори
мдааааа преди 2 години
значи ония врякащите дето системата ги убива ше са там . мая общата ше се изказва .
2
3
 
14
 
! Отговори
Цирк! преди 2 години
Когато нямаш какво смислено да представиш и зад теб стоят мастити олигарси и тъмни личности от прехода правиш циркове. Явно има наивници, които се хващат! Не им се връзвайте, те не са нови политици и промяната, която носят е да запълнят собствените си джобове, за нас не ги е грижа!
1
6
 
26
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Прокопиев има запорирани "често" изкарани над 200 млн, другите в списъка са Черепа, Арабаджиев, Баневи, и много други знайни и незнайни "честни и почтени" бизнесмени, а Хаджигенчо и Дончева имат 15 дела, по които защитават срещу тлъсти пачки, тези бизнесмени, защо няма протест срещу незаконно забогатели Череп, а има протест срещу Гешев, който го разследва то накуп събрани вандалски те партии и БКП. Толкова ли ви промиха мозъците, че видяхте спасение в чалгаря, Гнома, Бабчикян и Смрадев.