Момче и момиче на съд за кражба на колело и портмоне

Всички вещи са били на стойност 2042,20 лв.
6 окт 2021 23:00, Ния Христова
36
Момче и момиче на съд за кражба на колело и портмоне
Снимка: Pixabay

Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 24-годишен мъж и 21-годишна жена, които са извършили кражба.

На 10 февруари около 02:15 ч. в гр. София, в близост до ъгъла на ул. "Васил Априлов" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", К.Г. и Н.Р. откраднали велосипед и раница. В чантата също така е имало яке, слушалки и портмоне. Вещите са на стойност 2042,20 лева, съобщиха от прокуратурата, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Двамата използвали момент, в който А.С. изпращал своята приятелка до входната врата на блока. Малко след това А.С. забелязал, че К.Г. и Н.Р. се отдалечават с нещата му. Свидетел на случилото се помогнал и ги задържили, докато на място пристигнат полицейски служители.
 
По случая е образувано досъдебно производство, а обвиняемите не са осъждани. Делото ще продължи в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
9
 
! Отговори
шумкари преди 2 години
От електората на Радеф
7
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеални са за съветници на фигуранта
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момче и момиче... По- ми се чини момчето да е шукар момче, а момичето вече стара булка.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момче и момиче? Каква лирика само! Зрели крадци.
4
2
 
10
 
! Отговори
а дали е така преди 2 години
Подобни случаи при които са възстановени щетите се решават още в началото и ако са неосъждани се пускат с година изпитателен срок , за да се стигне до дело има нещо което не го знаем
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това кражба ли е. Тепърва ще видите на какво се казва кражби обири и убииства. Погледнете цените на храните. Погледнете колко са безработните. Погледнете цените на тока водата парното. Как ще си плащат сметките безработните при тези цени. Или ще легнат и ще ***. Не няма да *** а ще правят обири на богаташите. А те никак не са малко поне 10 процента от населението са. А това означава 600 000 човека които живеят презадоволено. Тези 600 000 човека задръстват пътищата към Гърция цяло лято.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кражба от 10 февруари и сега на съд? Ами почакайте още 2-3 години
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да видим делото ли ще продължи по-дълго или ваденето на заседналия кораб? Елементарни дела се точат ли точат, а човек няма никаква информация насреща дали се върши нещо. Стандартен разговор в коридорите на съда: "Къде е делото?" -"При съдята." -"Кога ще го разгледа?" -"Когато има време." -" Е кога е това?" -"Не знам." -"Няма ли някакви законови срокове?" -"Ми не знам".