Шофьор на градския транспорт удари младеж в лицето

Това не е първия сигнал за проблем с пътник
25 яну 2022 01:15, Петя Славова
56
Шофьор на градския транспорт удари младеж в лицето
Снимка: БГНЕС

 Шофьор на градския транспорт в София е ударил с юмрук в лицето 17-годишен младеж. Това твърди потърпевшият. Инцидентът е станал на 15 декември, когато младежът се качва в автобус 47. По думите му шофьорът го напада словесно, след което се стига и до физическа саморазправа. Случаят описва детето в пост във Facebook.   

"Седнах на последната седалка, за да съм по-далеч, след като той започна да ме обижда. Изведнъж се обърнах и го видях, че идва към мен. След това ме удари. Слязох от автобуса и се обадих на баща ми", разказа пред Нова тв ученикът.

Бащата се обадил на 112, откъдето го прехвърлят към полицията.

"През това време стигнах до последната спирка на автобуса и го блокирах, докато пристигне патрулка. Полицаите единствено казаха, че трябва да се подаде жалба. Извадили сме и медицинско", обяснява родителят на пострадалото момче.

От Столичен автотранспорт обясняват, че разбрали за случая в петък.

"Изгледахме видеозаписите от камерите в автобуса. Вижда се как момчето се качва и шофьорът говори нещо с него. След това момчето отива на последната седалка. В един момент шофьорът скача и тръгва към него. Камерата не е успяла да заснеме какво се случва тогава. След това шофьорът се връща зад волана. Никола слиза през втората врата", разказа Александър Косерков, директор на гараж "Земляне".

Шофьорът на автобуса работи във фирмата от две години, като веднъж вече му е правена забележка след подаден сигнал за проблем от пътник.

"Мъжът е в отпуск в момента. Когато се върне, ще му бъде поискано обяснение и съответно ще бъде наказан, ако се окаже виновен", обясни още Косерков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
15
 
! Отговори
Доко преди 2 години
Вчера, ме викат в районното. Двете ракии дето ударих в събота, повдигнали обвинение,. А жената и тя там, свидетелства в тяхна полза, бил съм обещал да не се бия. Ей тъй ми тръгна седмицата на хардафуш. Хайде, лек ден, дами и господа..
12
33
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дете е. 17 годишен. Шофьорът е възпитаван в агресия. Щом не може да се владее, да го съдят. Утре може да счупи главата на някое дете, щото не го харесва.
11
6
 
57
 
! Отговори
ккк преди 2 години
Много често пострадалият е провокатора. Като знам езика и поведението на младежите сега не се учудвам от станалото. Тия деца знаят само да викат бащите си, а възпитание никакво. Значи как така ако си влезеш в автобуса, поздравиш с "Добро утро"например и ще скочи шофьора да те бие.Нещо не ми се връзва на мен.
10
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щото е лесно да удариш дете. Не им ли правят психотестове на шофьорите ?
9
27
 
29
 
! Отговори
Шофьор на Икарус преди 2 години
Дайте името на малкия мъррльо и на баща му да ги повозим като хората. Повече на рейс няма да се качат. Ще си одят пеша от кв.Градоман до Люлин... Селянндури нагли
8
8
 
56
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Абе мноУ странно, ама когаТ съм се возил в рейсове шофьорите не ми скачат на бой. Ей така преди две три зими гледам двама такива 16-17годишни келемета как ритат дърт ром на около 70г. до една кофа.Едното лайне ме видя,@*** другото изяде мощеш шут в г***зо и полетя с 200.Стария Банго беше целия в кръв.Питам го "Баце що те ритаха?"вика"както си рових в кофата ме събориха и почнаха да ме ритат без дума да кажат"... Не харесвам роми, а също и Деца идииотчета.
7
3
 
32
 
! Отговори
Никога с Транс 5 преди 2 години
Има шофьори наистина големи проста.ци. Един такъв беше по пътя Сандански - София на фирма Транс 5. Краси се казваше. Изключително арогантен и грубиян, с държание като че автобусът е негов и пътниците там са по милост. Възрастна женица бавно се качваше, оня почна да й вика, говореше по телефона, правеше нарушения, викаше по пътниците за всяка дреболия, абе цялото пътуване ни отрови с просташките си изпълнения. Никога повече с тази фирма!
6
15
 
9
 
! Отговори
анти тинейджър преди 2 години
Ех ако нямяха бащи тия щях да ги изкормя всите
5
14
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не прави нещо без причина. ,,Малкият посеррррррррррко,, пропуска причината и се фокусира на последствията. Така и баба може.
4
10
 
29
 
! Отговори
Тик-Ток преди 2 години
Жертвата тик-токър ли е? Да се провери дали не се е правил на камикадзе.
3
0
 
16
 
! Отговори
Виц преди 2 години
Вица да не те бутне автобус, стана реалност в България, 2022.
2
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много късно започва разказа ,,младежът,,. Я да започне разказа по-отначало...
1
19
 
13
 
! Отговори
Чак Новина..? преди 2 години
Директно съд, затвор. Какво го драматизирате. Съда трябва да го докаже, ооо .. да бе.. чакай... офф.. аз забравих, че в България съда работи когато той си прецени, разбирай когато му се плаща в кеш или натура. Да бе, да. Аз пък колко съм залухав значи.