Фандъкова издаде заповед, прекрати провеждането на Луковмарш

В района на НДК се събират привърженици на заявеното мероприятие
12 фев 2022 18:33, Красимир Ангелов
100
Фандъкова издаде заповед, прекрати провеждането на Луковмарш
Снимка: БГНЕС

Със заповед на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова е прекратено провеждането на Луковмарш, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Въпреки, че траурното шествие в памет на генерал Христо Луков не беше съгласувано от Столична община, директорът на СДВР уведоми кмета, че в района на НДК се събират представители на организатора и техни привърженици с цел провеждане на заявеното мероприятие.

Съгласно издадената заповед провеждането на мероприятието се прекратява, а СДВР трябва да предприемат необходимите действия, съгласно чл. 13, ал. 2 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и осигуряване на обществения ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Гейданка Фелациъкова преди 2 години
Разрешени са само гей проявите, всичко останало ще бъде забранено!
64
0
 
3
 
! Отговори
данъкоплагдц преди 2 години
Стриктно следи за Луков марш,ама хич не я интересува дали някой мете улиците,а камо ли да ги мие.Оттам са фините прахови частици, а не от колите.Днес се разбра,че в договорите на фирмите е заложено дезинфекция на контейнерите,което се случва чак сега и то само в центъра.Защо бе г-жо досега не се е правила тази процедура щом се е плащало?Нашата улица /общ.Младост/се мете един път в месеца,а я мият два пъти в годината.Звучи ли ви европейско?Фандъкова беше добра,ама да съберем камъни за изпроводяк!
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и след изявление на израелското , тя има награди оттам и е масон членува в някаква ложа
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая дава разрешения само на гейовете явно в общината ги има
61
0
 
7
 
! Отговори
Да ама не. преди 2 години
Но. Той се проведе !
60
2
 
10
 
! Отговори
5 преди 2 години
Фандъчката издаде заповедта след изявление от американското посолство против фашисткия марш!
59
0
 
0
 
! Отговори
Гашо преди 2 години
До АнонименУ Белин бе, не в Самоков :)
58
4
 
15
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Генерал Луков е бил прочут български военен. Имал е своит езаслуги и място в историята. Това, че в 21 век шепа п..ерасти са решили да го забранят, не означава, че хората ще го забравят. Абсурдно е да забраняваш почитането на паметта и делото му, но да разрешаваш гей-парад?! Малоумние!
57
1
 
7
 
! Отговори
хахахах преди 2 години
кой па я брои таа грен_ясала мекица ? Га трее да гледаме пен_делЕ може , а ? Ваща вера , мър_шиии !
56
1
 
16
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
ФАНДЪКОВА, ГЕЙ ПАРАДИТЕ ВСИЧКИ СА АПОЛИТИЧНИ,НЯМА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И РЕЛИГИОЗНИ УБЕЖДЕНИЯ, НО ИМА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ,КОЕТО Е В ПРОТИВОРЕЧИЕ С ДОБРИТЕ НРАВИ И НАЦИОНАЛНИ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЦЪРКВАТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ ТОЛЕРИРАТ !!! ПОЗОР,АМАН ОТ ОБРАТНИ !!!!
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш у Самоков, *** крадло!
54
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Левски,Ботев,Гоце Делчев,Яне Сандански са с точно обратната идеология от тази на Луков.Луков избива всички наследници на Гоце Делчев,а именно ВМРО.Настоящето ВМРО са нацисти и фашисти,които са откраднали името на националните герои на България и Македония.
53
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луков е бил нацист и фашист.Неговата фашистка организация е създадена малко преди тази на Мусолини.Това е причината да е отстранен.И благодарение на Българските герои земята се освободила от това петно на Българската история.
52
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На гей парада няма паравоенни,няма фашисти и нацисти.Гей оарада е за любов,а тези тук са хора с отклонения облечени като военни, с флагове на нацистка инфашистка организация.
51
2
 
9
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Требва да има неофашисти в България. Тия ци....... ни да се разстрелват в името на народа
50
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Гей парада ще го забрани ли?
49
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама защо има праид фест а луков марш да няма?
48
3
 
4
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
До Вижда сеНе ми споменавай за "народе" съд, когато съдиите не са българи. Няма как да е нещо българско със съдии евреи. Този съд, изби цветът на нацията и цялата интелигенция. А съдът над вас е всекидневен. Дето ви срешнем ви наказваме и при нашия съд обжалването със сълзи и сополи не помага. Щом си безродник, щом си национален предател, милост към такива няма! И нито миг покой за антифашистката ***!
47
4
 
20
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
До Крис СмолянВиждам, че ни си запознат. Запомни!!! Фашизъм и фашисти е имало само и единствено в Италия от 1928 - 1944г. Избий си от главата, българи, при това патриоти, са били когато и да е фашисти, нацисти, космонавти и ако щеш, зелени човечета! Слаб 2 ти пиша по история!
46
4
 
8
 
! Отговори
Фашист преди 2 години
Ще се проведе Луков марш няма да се отменя както се произнесаха столична община че го отменят разрешен е щом вие си почитате геройте на България Вазов /Левски /Ботев и ние ще си го почитаме също