Алена Райнхолд Щерк е изчезналата жена в София

Тя е IT специалист
Обновена: 28 май 2022 17:06 | 28 май 2022 16:55, Красимир Ангелов
146

Алена Райнхолд Щерк e 47-годишната жена, която изчезна от дома си в столичния квартал "Бояна". Тя е в неизвестност от над 24 часа.

Още по темата
В дома  ѝ е задействан паник бутон. Децата ѝ подали сигнал, че следа от нея няма, а автомобилът ѝ е открит в гаража на сградата.

Нейни приятели са публикували информация за изчезването ѝ. Предполага се, че жената е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен клин.

Жената е IT специалист, има бизнес за внос на вина от Италия, заедно с бившия ѝ приятел.

Алена Щерк е живяла с чужденец, който се издирва, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
12
 
16
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
И какво IT е тая??? Внасяли вино и извършвала определени услуги на чужденци??
95
2
 
7
 
! Отговори
Кера преди 1 година
До Анонимен То и Райнхолд на татко й сигурно ще да е некое древно българско име.
94
3
 
7
 
! Отговори
Тая Идната Седмица преди 1 година
дали знаете някъде, където ще има Бяло Саламурено Сирене на Промоция, че иначе вече е невъзможно човек да си купи?!
93
5
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 година
Явно е изнасяла дигитално вино и някой си е поискал парите обратно...Сори, ама я търсете при оня с криптовалутите . В некоя крипта...
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименИмето Румен, разбира се, че е българско, произлиза от думата руменина , женското Румяна също. В старо време, руменината на бузите е била символ на здраве, затова са си кръщавали така децата.
91
3
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До Анонимен "великите сили" е евфемизъм за "руската държава". всяко злодеяние на англичани французи и германци се казва с дата, име и главни действащи лица. само в определени събития некви велики сили, дето явно не са сред гореописаните са решили да "ни навредят".
90
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по скоро е танцьорка на пилон
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е бг име а най-вероятно е австрийска.
88
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Солун , Одрин и Охрид са от векове български. Това , че след Балканската война. Великите сили решават България да изключи тези градове от държавата. Въпреки , че са превзети е дипломатически ход.
87
3
 
6
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
До Бонго Бонго... Прав си Обонго. Не са стъпвали в България ....... НО ДОРИ И *** КАТО ТЕБЕ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ ЧЕ СВЕТЪТ ГИ ПОМНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО КНЯЗ БОРИС РЕШАВА ЧЕ АЗБУКАТА КОЯТО СА СЪЗДАЛИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ОФИЦИАЛЕН И ЕДИНСТВЕН ЕЗИК В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА и кани учениците на Кирил и Методии да превеждат книги и учат българите . Строи училища и помага на Климент и другите ученици на Кирил и Методий със всички средства да завършат започнатото от учителите им .
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моравия е област, а Великоморавия е стара славянска държава. Името на Моравия в Чехия идва именно от името на Великоморавия , но са две различни неща, едното е държава, а другото е област!
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОЙ БОНГО БОНГО, БОНГО БОНГО ДРУЖЕ МОЙ, ОЙ БОНГО БОНГО, БОНГО БОНГО БРАТЕ МОЙ, НЕПОБЕДИМА Е ГЛУ-ПОСТТА ЧОВЕШКА...
84
9
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Не са били българи господа и дами.Благодаря ви, за дискусията и уважавам всяко мнение.Родени са в Моравия, а изучени в Солун.
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая първо да се изясни какво гражданство има, после с колко и кои е живяла и те какво гражданство имат. Да не се окаже че е някоя внесена по поръчка. Както бяха внесли един французин у нас да се занимава с проапганда срещу Русия щото там го били търсили.
82
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бонго БонгоКирил и Методи са българи от Солун, какво да стъпват, къде да стъпват,като те са си българи? Солун векове наред и винаги е бил български град до заграбването му през Балканските войни от гърците.
81
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
95 имаше един такъв като теб по форумите, Атила се пишеше,за ханове и канове все дрънкаше и че славяните били тор, тръгна да взривява автобус и в затвора прие исляма. Че толкова за монголските ти теории и насаждания на омрази. Ходи се лекувай докато е време.
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се върне, ще я намерят децата и.
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рождените им имена на Кирил и Методий , са Църха и Страхота и са българи, а Кирил и Методий са църковните им имена. Отишли са във Великоморавия, когато вече са били зряли мъже, а не са родом от там.
78
5
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Отвличанията бяха специалитети на БСП .Я вижте наглите, килърите чудеса...Няма ли кой да види, Илияна Йотова, колко. Рецидивиста садисти е помилвала???? Няма ли инфо?Ангел Марин беше освободил 78 садиста
77
3
 
11
 
! Отговори
Невероятно НО факт.. преди 1 година
IT специалист който внася вино ..... От къде ли ? От Винарните на Майкрософт или от Спиртоварните на Дел ? Дано да я намерят ... под буретата в избата на някой кръчма .