Загиналите млади жени в София били пешеходки, пометени от джип

Шофьорът, причинил катастрофата, който е с множество нарушения, е избягал
Обновена: 6 юли 2022 07:24 | 6 юли 2022 07:07, Елка Василева
244
Загиналите млади жени в София били пешеходки, пометени от джип
Кадър: БНТ

Двете млади жени, загинали при катастрофа в София снощи, са се движели по тротоара.

Тежката катастрофа стана късно снощи в София на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Арсеналски".

Още по темата
Загинаха две млади жени. Мъж на 52 години, шофьор на такси, е с контузия на главата. Прегледан е, но е отказал хоспитализация.

Предположенията са, че снощи след 23.00 часа по "Черни връх" откъм НДК се движи черен джип. На кръстовището той се удря в такси, завърта се и помита асансьора на метростанция "Европейски съюз".

Там се случва и фаталният инцидент - загиват две млади жени. Според пътния експерт Диана Русинова те са се движели по тротоара, предаде БНТ.

Двама души са избягали след тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх”. Става въпрос за шофьора и пътничка. Водят се издирвателни мероприятия, съобщи началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев, цитиран от Нова тв.

„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени синя лампа и със стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни още Тенев. Шофьорът е на 47 години.

Джипът е разцепен на две. Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола. Джипът се е врязал в асансьора на метростанция "Европейски съюз" до търговския център близо до хотел "Хемус" и почти го е разрушил.

Снощи беше съобщено, че катастрофата е между три автомобила и един моторист, но според полицаите на място са се сблъскали само джипът и таксито.

Дали джипът е минал на червено, дали става въпрос за превишена скорост или за употреба на наркотици - тепърва ще се установява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
31
 
! Отговори
Всеки голям преди 1 година
булевард в София, както и Околовръстното след 11 часа вечер се превръща в писта. Състезават се кре тени с много конски сили и малко мозък. А на бас, че и с нещо предварително са "подквасили". Не става въпрос за инцидентни случки, А ЗА УСТАНОВЕНА ПРАКТИКА. Джандарламенти никакви ги няма!!! Защо ли? ;;;;; Преди няколко години прокурорски син уби двама на спирка на бул. "България"(една от пистите) - и нищо. За джандарламентите повече няма да питам!
117
1
 
21
 
! Отговори
КАТ - реформа преди 1 година
Всички директори на КАТ в страната да бъдат уволнени!
116
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После се чудим защо нормалните хора напускат бг-то с 200
115
0
 
16
 
! Отговори
На три буустера преди 1 година
Добре, че е Рашков дамаджаната та да ни "предпазва" от утайката на обществото.
114
2
 
29
 
! Отговори
= преди 1 година
Гербавата прокуратура отдавна е повдигнала обвинение на маминото лай.нарче дето уби Милен Цветков.И всичко е в съда,чакаме присъда която ще закъснее 6 - 7 години.Убиеца си е в къщи,времето си тече,скоро ще го пуснат под гаранция и когато му наложат присъда,случайно ще се окаже,че той е бил под мярка точно толкова време и в затвора няма да влезе.А семейството му ще олекне с няколко милиона.И каква прокуратурата,тя си е свършила работата.Съд приятели,там е заровено кучето,съда не работи
113
1
 
23
 
! Отговори
Atom преди 1 година
Мисля, че е крайно време тези хора с 20 30 50 постановления да си ходят в затвора преди да са убили някои. Голяма работа че ще го съдят той убил двама сега ще го съдят!
112
0
 
16
 
! Отговори
Хъм... преди 1 година
г-н Рашков да стегне редиците в МВР, защото почва да му изтърва края! Не е нужно да носи ореол на хипер мипер страшен и лош, а реално институциите, които ръководи да погват мутрите и неспазващите закона. Нужна е силна превенция и разследвания! Изтърва се реда в държавата и това е все по видно, престъпниците стават много нагли, нещо не ги е страх от Рашков и нямат респект.
111
0
 
26
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Въпросния бандит Георги Семерджиев, внук ли е на комунистическия ген. Атанас Георгиев Семерджиев- вицепремиер в правителството на Луканов,запомнен със заповедта си ,да бъдат унищожени досиетата на ДС.
110
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това държава ли е? Не е! "очина пропита и разпадаща се от корупция.
109
1
 
37
 
! Отговори
Незабавна реформа! преди 1 година
Важното е, че КАТ са зад гишетата и в храстите!
108
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наскоро посред бял ден на Шишман, една Тесла спря в заведение, ама нали е наше момче, ни мъка ни Хъл в медиите. Мутрите имат комфорт в тая безконтролна държава.
107
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асо си беше на правилното място, тези жени щяха да са още живи! Бог да прости!
106
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията сега ще си свърши работата, но гербавата прокуратура ще каже че няма доказателства и до там. На Милен убиеца е вкъщи и си пуши мара като пич.
105
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както винаги съм казвал, не ме е страх, че ще направя катастрофа, страх ме е някой луд да не ме убие на пътя, за съжаление в държава без контрол, все така ще е.
104
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление живеем в опасна страна, с примитивно население и без правораздаване, а младото поколение не е научено да се пази, особено жените, които си мислят, че живеят в някакъв розов сън и са недосегаеми.
103
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя е наш човек... не са го закачали толкова години ..
102
0
 
37
 
! Отговори
мдааааа преди 1 година
няма такава държава с такъв народ. няма. *** със скъпи коли, станали богати за един ден, с една *** във властта.
101
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма начин да не е бил от Промяната. Защото в ГЕРБ мутри, които обикалят с 12 години страната, хич няма.
100
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодарим ти Радев за промяната!
99
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В БГ требва да пресичаш внимателно, независимо дали е ден или нощ, но момичетата не са го знаели това, лека им пръст :))