Силиконови импланти втора ръка вървят за 100 лева на битака

Те са от партида, изтеглена от пазара, защото причинявала онкологично заболяване
Обновена: 20 мар 2023 13:55 | 20 мар 2023 13:55, Стела Стоянова
13
Силиконови импланти втора ръка вървят за 100 лева на битака
Снимка: БГНЕС

Силиконови импланти втора употреба за уголемяване на бюста се продават на битака в столичния квартал “Малашевци”, съобщава bTV. Сигналът е на потребителка в група за красота в социалните мрежи вчера.

Случаят провокира както шеги и закачки във фейсбук, така и сериозни коментари как тези използвани медицински изделия са попаднали на свободния пазар и колко опасни могат да бъдат, ако се използват отново.

Заместник-председателят на Асоциацията на пациентите на естетичната медицина Нели Георгиева обясни, че в някои клиники при смяна на имплантит, вече използваните се дават на пациентките "за спомен". Така, евентуално изхвърлени от своята притежателка, намират място на битака в “Малашевци”.

“По тях има следи от употреба. Самите импланти са на бранд, който беше изтеглен през 2019 г. заради рядко онкологично заболяване. Нямаме никаква информация как това нещо е стигнало до битака”, каза Георгиева. Тя обаче бе категорична, че специалист хирург по естетична медицина никога не би използвал силиконови импланти втора употреба.

Интересната находка може да бъде закупена на битака за сто лева, а при пазарлък – и с отбив от цената, коментира дамата, която е забелязала имплантите на пазара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Обективен - Не, не предизвикват умствено изоставане. Имплантирането на ва_г_ина на мястото на устните е в резултат на умственото изоставане, което въпросните екземпляри си имат.
11
0
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Не знам дали предизвикват онкологични заболявания , но със сигурност предизвикват умствено изоставане. В резултат на тая умствена депресия някои жени си имплантират ва_гина на мястото на устните.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бедният европеиден *** ще каже на жена си да му ги зашие под потника и на 2ри ще иде гордо да гласува за ЕС и НАТО!
9
0
 
4
 
! Отговори
айшето преди 1 година
хафте, и ний искамИ сиси, айди малку.....
8
0
 
17
 
! Отговори
Не знаете ли че преди 1 година
Няма нормален мъж който да харесва жени със силикони, татуси, фалшива коса и едно кило грим? Ако някой наистина харесва тези неща значи нещо му хлопа. Дрънка нещо между ушите. Кънти на кухо. А най ме изумяват разни "мъже" които сами дават хиляди левове на младите си гаджета жени които по принцип си изглеждат добре да се направят да не приличат нищо.
7
0
 
5
 
! Отговори
Преслава: преди 1 година
"Охххх,ще си купя на промоция 300 кубика и още по 100 кубика за джуките..."
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урааа, Пенка 9-ти В клас от Карнобат ще може да си позволи едно ДД силиконки.
5
0
 
15
 
! Отговори
Фолк фурия преди 1 година
А джуки втора употреба има ли?
4
0
 
12
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
Хахахах това е бъдещето за някой гладки мозъци....
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, тия, дето са с мозък втора ръка, могат да си ги позволят, що не. Ще са в тренда, това е важното.
2
1
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Те да не се окаже, че са извадени от някой труп! Дали да не се разследва някакво убийство, баси! Тия по битаците са бая луди, чак ме е страх да си помисля, бъбреците тук, сърцето там, черния дроб еди къде си, силикона на битака, останалото в някоя кланица! То това не е за медиите, а за криминална полиция!
1
0
 
15
 
! Отговори
хе хе преди 1 година
Тея женки, чисто са полудели, така и не се научиха, че от естествената галена трева по-убаво нема...Бъдещето е брутална стихия с жестоко чувство на хумор, която ще те помете, ако не си отваряш очите на четири.....!???@@@@@@@