Без вода ще са част от Банкя и кв. "Бояна" утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
14 юни 2023 09:30, Анисия Иванова
2
Без вода ще са част от Банкя и кв. "Бояна" утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от гр. Банкя и кв. "Бояна" утре, 15 юни, съобщиха от дружеството.

На 15 юни (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Иванянско шосе“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“
ул. „Стефан Стамболов“ от Ж.П. прелеза до бутилираща компания „Банкя“
ул. „София“ от ул. „Иванянско шосе“ до ул. „София“ №46
местност „Бели брег“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ пред магазин „Фантастико”.

На 15 юни (четвъртък) 2023 г. във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на редуктор за налягане на ул. „Беловодски път“,кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Беловодски път“ от ул. „Планинарска песен“ до ул. „Георги Рилски“
ул. „Стар Беловодски път“ от ул. „Сребърна гора“ до ул. „Егреците“
ул. „Стамен Панчев“, ул. „Владимир Димитров – Майстора“, ул. „Георги Рилски“, ул. „Цветна“, ул. „Богова стъпка“, ул. „Илия Кутев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Беловодски път“ на кръстовището с ул. „Георги Рилски“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Утре в Банкя, все пак някой няма да може да се изпере.
1
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 10 месеца
едно наследство от ''прекрасния'' социализъм са ''перфектните'' водопроводни тръби. водата си изтича в почвата но клиентите на Софийска вода си я плащат. Български абсурди!