След гонка спипаха Георги с "Порше"-то, подлудил с дрифтовете си София

Съставиха му акт
24 авг 2023 09:17, Стела Стоянова
83
След гонка спипаха Георги с "Порше"-то, подлудил с дрифтовете си София
Снимка БГНЕС, архив

Полицията в София беше вдигната на крака, след като получи сигнал за шофиране с висока скорост и дрифт по столичния булевард „Черни връх“.

Обичайният заподозрян беше 20-годишния Георги Фиков и неговото червено "Порше". След кратко преследване, малко след 22 часа, Фиков беше спрян на кръстовището на улиците "Граф Игнатиев" и "Раковски".

„Кои правила не спазвам? Сега как да не ги спазвам? Искат да ми направят проби за наркотици и алкохол, които ще излязат отрицателни. Направиха ми акт на девети, аз си понесох наказанието“, каза пред bTV Георги Фиков, докато беше спрян от служителите на реда.

Още по темата

Фиков стана известен с кадрите на дрифт на жълтите павета. Това не е единственият инцидент с негово участие.

Преди година 20-годишният Георги Фиков се сблъска със скъпия си автомобил с друга кола на пътя Ахтопол - Царево. За малко не се стигна до жертви. Тогава младият шофьор е влязъл в завой с над 100 км/час при ограничение 30 км/час.

Година по-късно същият шофьор дрифти с нов луксозен автомобил по софийски улици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
37
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
Родителите му разчитат твърде много на късмета. Има едни закони, които дори в България действат със 100 % сигурност и те са физичните. Може колата му да му осигурява предимство, ако се блъсне в друга кола, но не и срещу дърво или сграда. Имаше такива случаи. Лошото е, че застрашава другите.
26
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ето заради такива индивиди с подобно нагло поведение, 1/2 от българския народ емигрира! Защото на нормалните им писна от подобни привилегировани индивиди, от шуробаджанащината и все глуповатият да е с предимство навсякъде! Управляващите нищо не правят, за да подобрят положението е малката ни страна! Жалко, продължавайте в същоя дух, докато останат в държавата само пенсионери и роми.
25
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
По добре щеше да бъде да напишете кои са родителите му , с какъв бизнес , с какви средства разполагат , били ли са .... и т.н.
24
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо е на свобода тоя питек? Защо има кола и книжка? Чакат го да убие някого ли?
23
2
 
38
 
! Отговори
При Живково време преди 9 месеца
този отдавна да беше отишъл в Белене да чукккааа 24 часа камъни без почивка.
22
2
 
41
 
! Отговори
Не знаел бил преди 9 месеца
Наглец като баща си. Дрйфнове и превишена скорост са забранени от закона. Вземете му книжката за една година. И е крайно време получаването на книжка сред отнемане да бъде свързано с разходи и психотестове и курсове. Едно такова получаване на книжка в Германия струва от 1000 до 5000 евро според степента на нарушението и продължава поне 3 месеца
21
11
 
17
 
! Отговори
Не признават закона преди 9 месеца
И той, като Путин не признава никакви закони,гази наред. Като няма кой, господ ще го накаже
20
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя нали щеше доброволно да си предава книжката... Малкото пиш_леме с всеки път изнаглява все повече. Сега и гонка с полицията. За такова нещо трябва да полежи няколко години в затвора, та дано му дойде акълът. Иначе рискуваме рано или късно да се превърне в Семерджиев 2.
19
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вие още ли смятате, че имаме държава?! Това не е държава, а Аврамов дом! За да си позволя подобни тъпотии, значи младежа или има силен гръб, или грам не му пука от закона, щото знае, че нищо не струва или че ще му се размине с глоба.трябва пълна промяна! Люснете му глоба от 20 бона и отделно 20 бона и на родителите му, да бе могат да ги платят, после съдебен изпълнител да образува дело и да ги остави без покрив, та да ги видим!
18
2
 
41
 
! Отговори
Родителите са виновн преди 9 месеца
Щом не могат да го възпита, да не бяха го раждали. Такива, като него убиват други, нормални хора. Трябва да се включи в наказателния кодекс "раждането на деца, които нямаш капацитет да възпитавашндо 7та година"
17
1
 
36
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
Горката явно си има ТАТИ закрилник щом ни се качва на главите и никой нищо не може да му каже и даже милицайките се страхуват!Американските милицайки на такива типове им правят таран и оня изхвърчаха от пътя с две-три салта и после от Поршето му остава само купчина смачкана ламарина а оня веднага с белезниците и у затвора при афроамериканците!
16
1
 
45
 
! Отговори
до 14 преди 9 месеца
Верстапен е професионалист и се състезава на писта и регулиран спорт, тоя дрисок къде 2лв не е изкарал (и няма да изкара) през живота си и такива като теб са прости комплексари.
15
2
 
17
 
! Отговори
Барни Ръбъл преди 9 месеца
Да го наградят с F-16 и да си дрифти на воля там горе.
14
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"подлудил с дрифтовете си София" Мисирски комплексирани бисери
13
32
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 9 месеца
Според теб Верстапен комплексар ли е? По твоята логика трябва да го отпишем. Кой е комплексар в случая? Не знаеш как да се справиш с проблема и затова го отричаш!
12
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Новото поколение е боКЛУЧЕВО! Това са едни нафръцкани младежи с култура на роми! Родителите бачкат, изобщо не им обръщат внимание! Децата им израстват пАРЦАЛИИ! Блъскат хорат, псуват, крещят, смеят се като откачени, дори и заплашват с побой и убийства! Това не е нормално! След 20 години България ще се превърне в държава на новото поколение - обиди, буйстване, побой и убийства!
11
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре са го хванали, ама сега какво? По стара традиция ще му направят забележка и ще го пуснат за нови подвизи?
10
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Около София няма писта. Няма условия за моторспорт. Няма къде да се развиват.
9
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този как има книжка все още, какво чакат да се случи?
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кучето на княгиня Калина се превърна в папагал, киселото мляко - в пълнени чушки, а виното във вода :))))))