Моторист в тежко състояние след катастрофа в София

Друг мъж е с наранявания в "Пирогов"
28 мар 2024 20:27, Александър Попов
15
Моторист в тежко състояние след катастрофа в София
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа е станала тази вечер между кола и мотор на кръстовището на бул. „Г. М. Димитров“ и бул. „Никола Габровски“ в столицата. Инцидентът е станал около 19:15 ч.

26-годишният моторист е в много тежко състояние, има огромна кръвозагуба. Друг мъж на 27 г. е с наранявания на крак и ръка и е откаран в „Пирогов“.

Шофьорът на автомобила не е пострадал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Софиякатастрофа
Още от София
Пълен джоб: СОС одобри новите заплати на властта в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Аз карам мотор преди 4 седмици
От 2010, както и автомобил от 2000.да има *** зад волана , които могат да ме убият , както в колата така и на мотора . Но има и *** мотористи , които масово не спазват кода за движение по пътищата , най-вече скорост. Гелемето което напъва масура със 160км/ч дава ли си сметка , че при тази скорост в градски условия , дори инда погледна в огледалото при ляв завой , няма да го видя ...той просто не ми е в огледалото. Така че майнат ви на девиза пази моториста , те сами не се пазят.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ДОКОГА ЩЕ НИ ИЗБИВАТЕ ПО ПЪТИЩАТА ? ЩЕ ПОЧНЕТЕ ЛИ ДА БРОИТЕ МОТОРИТЕ ЗА УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО ? ГЛЕДАЙТЕ В ТИЯ ОГЛЕДАЛА, А НЕ САМО В ТЕЛЕФОНИТЕ ! ДАЖЕ НАРОЧНО НИ ЗАСИЧАТЕ ! НЕЩАСТНИ , НЕГРАМОТНИ НЕУКИ ШОФЬОРИ НА ВСЯКАКВИ ТАРАТАЙКИ !
10
1
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 седмици
Моторист 74 години.Да отгатна ли ? Както винаги колата е засекла моториста. Лично аз четири пъти съм изпадал в такава ситуация на косъм, въпреки че не изпреварвам коли в града.Дежурно извинение: Не съм те видял.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има видео от катастрофата, от две камери... поне да го бяхте пуснали към статията. Вижда се, че моторите се движат направо, на зелено, с около 50км/ч. На десет метра пред тях, от нищото, рязко се набива баничарка в насрещното, да прави втора лента за десен завой, от лентата за ляв завой... с идеята да изреже чакащите за десен и да спести 1 минута висене в трафика. Първия мотор не успя да реагира и му изтряска предницата, втория мотор панически стисна спирачките и хлъзна точно в калника на колата
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мотористи летят с 200 км/ч по софийските булеварди. Стресиращо е за всички.
7
1
 
8
 
! Отговори
Много млади преди 4 седмици
Момичета управляват автомобили! Повечето от тях активно пропускат часовете по физическо. Кондиция и координация нулева. Пазете се! Дебнат зад всеки ъгъл, до вас и в дясната и в лявата лента, при обратен завой, от съседното парко място! И в момента водят най съдбовния телефонен чат по телефона си! Рисковано е да си на четири колела, камоли на две!
6
0
 
3
 
! Отговори
Heavy преди 4 седмици
Ама що, що? Кой кого е "преебал"
5
4
 
6
 
! Отговори
Пирогов преди 4 седмици
Донорските ситуации ще зачестят.
4
2
 
19
 
! Отговори
Тенгри кан преди 4 седмици
Днес, много са стопли ффф Филибелата, рязко стана лято и сички са пуснаха по къси *** и фанели, не е истина, просто, жегата, па ***... И крепа там една ограда край булеварда и както си вървея колите изведнъж резко зад тях с рев, спринтираха два донора;)))), които започнаха да карат на зиг-заг, помежду тей, много бързо;))) Ще има още, такива, скоро. Кат са стопли и тия изпълзяват с мощните добичета;))))
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ее, Саше, на тати ypyнгела, трябваше да напишеш, че е двигателист, защото моторът (двигателят) е част от превозното средство, наречено мотоциклет, а водачът му се води мотоциклетист. У ваше село нямате ли такива или се качваш на магарето и така до кръчмата вифи-то да пишеш тъпни по цял ден?
2
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тези мотористи ако не искат да станат бивши такива да си прочетат правилника, трябва да карат в дясно със скорост по-ниска от колите, ако не са съгласни ще им печатат плакатите както се изказваше един мой учител по безопасност на движението!
1
16
 
5
 
! Отговори
Германов преди 4 седмици
Някой избива масово жени и млади хора в град Бобов дол, над 60 жертви ! Опитват и мене да убият!