Каратанчева става казахстанка

19-годишната ни тенисистка ще получава по 65 000 долара на сезон и бонуси за определени резултати
9 яну 2009 18:34,
176
Каратанчева става казахстанка
Снимка: БГНЕС

Сесил Каратанчева реши да се състезава за Казахстан, най-вече поради финансови причини, обяви нейният баща Радослав Каратанчев.

19-годишната ни състезателка, която отпадна от турнира в Бризбейн през тази семдица, ще получава по 65 000 долара на сезон от казахстанската федерация.

Тенисистката ще получава допълнителни бонуси при постигането на определени резултати.

Каратанчева се завърна в тениса в началото на миналата година, след като изтърпя наказание от две години за употреба на допинг.

Тя има и да връща пари на WTA, тъй като женската тенис асоциация отнема приходите от турнири на тенисистка, хваната да използва забранени стимуланти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Каратанчева ще трябва да върне всичките спечелени пари - над $ 300 000 .
114
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако човек се порови малко в интернет ще види че Каратанчева е изкарала - пари от наградни фондове $350 833 - не вярвам да ги е изхарчила всичките -понеже баща и се оправда че отишла да се състезава за Казахстан за да можела да върне парите - 230 000 евро . Ако ги е похарчила, ще и малко трудно да ги върне с тези загуби напоследък....
113
0
 
1
 
! Отговори
dantess преди 15 години
май'кати гадна и ***
112
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"""ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ ВИЕ ПЛЮТЕ !""""АЗ СЕ ГОРДЕЯ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН,А ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ ГОРДЕЯ,ЧЕ ТАЗИ КОЯТО НИ ИЗЛОЖИ С ДОПИНГА ПРЕД СВЕТА ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРКА....или както си му е реда ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА БРАТЯ КАЗАКСТАНЦИ.
111
0
 
1
 
! Отговори
dantess преди 15 години
*** какъв бербатов *** про.ституко долна и проста
110
0
 
1
 
! Отговори
martin преди 15 години
saglasen sym 4e bg sasipva svoite talanti po edin ili dr na4inporednoto dokazatelstvo 4e parite vinagi igraqt nai golqma rolqno kolkoto i pari da vzima te nqma da iztriqt sramnata stranica na bg tenisa koqto zapisa g-ca Karatancheva ili ve4e kakto se kazva tam nzporednoto dok 4e roditelite sasipvat decata si, zaradi tova koeto te ne sa postignali!blagodarq za vnimanieto i bog da ni pazi ot takiva kato g-n karatanchev.decata stavat zalojnici na svoite roditeli samo tova 6te kaja za posledno!
109
0
 
1
 
! Отговори
Fori преди 15 години
Какъв истински човек е тая пръдла бе? Баща й я тъпче с анаболи, тя прилича на ***, грозна и *** като шебек!!Ще връща парите и то с лихвите, свинята ! Нали беше за България? За 65 хил. долара ще продаде и майка си и всичко.. И тя като максим - пияната руска ***...
108
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Аре малко помислете и от нейна гледна точка, все пак има пари да връща .. в Българския ТЕНИС къде пари, че на мен не ми е ясно ? ЩО НЕ ГО ВСИЧКИ А ? ТАКИВА АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА МОМИЧЕТО .. защото е истински човек и пак показва че може да играе и то много хубаво !!! ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ ВИЕ ПЛЮТЕ !
107
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"БЕРБАТОВ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА АНГЛИЯ!РОНАЛДИНЬО МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА ИТАЛИЯ!БЕКЪМ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА САЩ!"- Бербатов играе за България, Роналдиньо за Бразилия, а Бекъм за Англия! - мислех че всички го знаят но явно не е така...Иначе нека Сесил да отива да играе за Казахстан - ще видим дали ще има големи успехи в тениса - без употребата на допинг. (макар че не е сигурно дали пак няма да гълта)
106
0
 
1
 
! Отговори
dantess преди 15 години
eii nedonos takav *** nai6 li kav berbatov 6a ti dam 4e 4ak niama damoe6 da gonosi6 kopeldak mrasen
105
0
 
1
 
! Отговори
da e maha преди 15 години
do 7 4e nali tq e kato tqh folk peva4kite ina4e nqmashe da e taqv ***
104
0
 
1
 
! Отговори
! преди 15 години
Аре да се маха и без това не прилича на българка-българките са най-красивите жени,а тази е смрад!Ужасна постъпка,как Григор Димитров не го направи(извинявам се ако сбъркам името му),момчето което направи невероятни мачове и спечели всички юношески титли,та даже отиде и да си изкара изпитите в Хасково!А тая офца не стига че ни посрами с допинг и после се измъква по най-долния начин,че била бременна или че пила еди какви си противозачатъчни....Да изчезва по-бързо!
103
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ей *** такъв - Бербатов играе за - и е капитан даже на националния отбор на България!
102
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не вярно бе хора.Как е възможно това КРАСИВО същество да се е зобело с допинг.Те онези там...проверяващите не са разбрали че е било бременно детето.Колко са прости само.Как може да се объркат.Браво Сесилче.Слагай шалварите и айде по наклона.Еййй и да не забравите да обрежете татко ти.И по внимателно със зобенето,че си заприличала на травестит.
101
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
БЕРБАТОВ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА АНГЛИЯ!РОНАЛДИНЬО МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА ИТАЛИЯ!БЕКЪМ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА САЩ!КАРАТАНЧЕВА НЕ МОЖЕ ЗА КАЗАХСТАН... ЗАЩО???Ей, българино ***, всеки сам решава къде, кога и за кого да играе. Играе се за пари, не за чест. Виновна е не Сесил, виновни сме ние, държавата за това, че не успяваме да задържим добрите си играчи, че не предоставяме условия...Вие какво да не би да завиждате на момичето? Ами да плащат й повече - отива там да играе. На повечето от вас роднините защо гледат бабички в Испания или мият чинии в Италия - защото им плащат повече, нали? Защо вашите роднини не предават бг, а Сесил я предавала? Аман от злобари и завистници!!!
100
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"16-годишната тенисистка заловена два пъти с нандролон, връща парите, спечелени от наградни фондове миналата година16-годишната българска тенисистка Сесил Каратанчева беше наказана от Международната тенис федерация (ITF) с лишаване от състезателни права за 2 години за употреба на забранения стимулант нандролон.Независимият анти-допинг трибунал обяви, че и втората проба на 16-годишната тенисистка за нандролон е положителна. Първата проба бе взета в края на май миналата година веднага след загубата на четвъртфиналите на "Ролан Гарос". "- според мен е престъпление заради алчност и прекалено големи амбиции - да се тъпче със забранени вещества едно 16 годишно момиче.
99
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
nau4i parvo koi kakav e be ohlyv,da ti na intelekta,kadeto plastat pove4e,tam ste igrae
98
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ние може да сме завистници, но и Сесил е печелила с помощта на допинга (даван и от алчния и баща) - както се оказа!
97
0
 
1
 
! Отговори
Alexxx преди 15 години
За съжаление България се е превърнала в един утопичен идеал, една алюзия в очите на едни андрешковци, *** и прости диванета, които само завиждат и не виждат на два пръста пред себеси. Колко от Вас господа и госпожи изкарват дори една трета от парите които тя ще изкарва на сезон, колко от вас ще водят живот като нейният. Живейти с тъпите панелки под наем, ходете на безличната си рабта и не се бъркайте в живота на тези които могат да си позволят да живеят доста по-добре от вас
96
0
 
1
 
! Отговори
morqk преди 15 години
о неразумни юроде поради що се срамиш да се наречеш БЬЛГАРКА между другото като видите баща и става ясно какьв бьлгарин е!