Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България

Мнението е на президента на БФС Борислав Михайлов
158
Бербатов и Стилиян не се чувствали обичани в България
Снимка: БГНЕС

Звездите на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов и Стилиян Петров не се чувстват достатъчно обичани в България, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Засега обаче двамата нямали намерение да се отказват от националния отбор, както това стори вратарят Димитър Иванков.
  
"Стилиян и Бербатов нямат намерение да се отказват от националния отбор към този момент, но те се чувстват недостатъчно обичани в България", обяви бившият вратар след завръщането на отбора от Варшава, където снощи тимът ни бе надигран от Полша с 0:2 в контрола.
   
"Иванков се отказва и това със сигурност е лоша новина. Петков е готов да го замести, младите ни вратари - също.

3-4 пъти говорихме с Иванков, но той е твърдо решен да се откаже, иска да обръща повече внимание на семейството си. Трябва да уважим неговото решение", коментира Михайлов относно решението на Димитър Иванков да прекрати кариерата си в националния отбор.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТРЪЦ МАРО ЖЪЛТИ 4ЕХЛИ.. МАРАДОНА И ПЕЛЕ НЕ СЕ 4УВСТВАЛИ ОБИ4АНИ..ТРЪЦ
13
8
 
21
 
! Отговори
Пич преди 14 години
Как да обичаш някой, който цял мач се разхожда по терена и непрекъснато ръкомаха ядосано, че никой не му сервира топката на тепсия на 2 метра пред гол линията ? Специално за Димитринка се отнася това ...
12
10
 
26
 
! Отговори
аз преди 14 години
КАТО ПОБЕЖДАВАТ И ПЕЧЕЛЯТ НА ТЕРЕНА ВСИЧКИ ЩЕ ГИ ОБИЧАТ, ПРОСТО Е.Сега колкото и да се жалват, няма как да спечелят народната обич.Хората просто не обичат ЛУЗЪРИ, това е.
11
11
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
Тея главаняци да си ритат топката ДА ВЪРШАТ работа, а не да се обесняват. Имат си пари да си ги харчат! Имат си семейства да ги ОБИЧАТ! Какво искат сега национални герои ли да ги направим! Това, че са футболисти не ги прави по-привилигеровани или важни, от който и да е друг човек в България! Така, да си бият шута и да не ни занимават с плитките им мозъци!
10
5
 
16
 
! Отговори
Joro преди 14 години
По скоро се видя че 2-*** души отбор не правят. CR9 i Messi да бяха на тяхно място резултата пак щеше да е един и същ. Такива са фактите ако не бяха тия двамата едва ли щеше да стигнем и до 3-то място в групата. Ще ви питам аз след 2-3 години когато и тези няма да ги има какво ще правим.
9
8
 
7
 
! Отговори
BG преди 14 години
Kato niama cash, ne igraiat. To i "kompaniaonkite" sa taka................. Ama nali traibva da se igrae za Bulgaria, vse pak sa bulgaria i bulgari gi podkrepiat. Ama da sa zivi i zdravi
8
10
 
34
 
! Отговори
футбол преди 14 години
Какво означава -ОБИЧАНИ ? Аз обичам жена си и децата си .Да ги осиновя ли , че да ги обичам.Кокони .
7
12
 
14
 
! Отговори
нас преди 14 години
Има защо да се чувстват така... мнозина са хората в българия дали от завист дали от нещо друго , се нахвърлят върху най-добрите ни играчи... Всеки пишман си намира причини да плюе върху хора които са се доказали както тук така и навън... И двамата играят на острова в отбори които всички пишманчета само по тв-то могат да видят!А бербатов-голмойстор на българия за всички времена ама не .. пак трябва да го плюем, че"не играел".. Ние сме държава с толкова малко таланти,и пак хвърляма помия по тях
6
7
 
9
 
! Отговори
ghj преди 14 години
momchetata si igraqt mnogo dobre prosto zashtitata e palna dupoka osobeno 2mata bratq s krivite nosleta :)
5
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АМИ ДА СИ ДАВАХА ЗОР В НАЦОНАЛА ПОНЕ НАПОЛОВИНА КОЛКО В АНГЛИЯ!!! ДА АМА НЕ... ТАМ СА ПАРИЧКИТЕ... А ТУК... ЗА НАРОДА СЕ ИГРАЕ..;) НА 50%...
4
10
 
16
 
! Отговори
kiro преди 14 години
ma DIREKTNO DA SE MAHAT TIQ PLAZMODII BE. 4ak pa i she gi obicham da ne sa mi liubovnici - ebati prodajnite manekenski prostitutki ... nqma takava nahalnost !!!
3
18
 
17
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Не е вярно ! Бербо е добър и грач и най-ми харесва, че играе красиво. Задни ножици, петички, изрядни пасове и красиви голове ! Добър е беспорно.
2
11
 
19
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Ми тука се доказват че не струват пукната пара .
1
10
 
29
 
! Отговори
:) преди 14 години
Видя се, че като не е за пари никой не играе. Друго си е 50-100 хиляди паунда на седмица, те някои и тогава не играят......