Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?

Преди 4 месеца легендата изгони младия футболист от пресконференция
178
Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?
Това е Томас Мюлер. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Великият Диего Марадона най-после разбра кой е Томас Мюлер. Младият немски национал си го върна тъпкано на легендата на Наполи за моралната обида, която му бе нанесена преди няколко месеца.

Точно преди 4 месеца Аржентина победи Германия с 1:0 в Мюнхен в контрола.

По - интересното стана след мача, когато дон Диего вдигна скандал и си тръгна от пресконференцията, защото немците пратили там... Томас Мюлер.

“Кой е този? Защо пращате момче, което подава топките край терена?”, изригна тогава Марадона и тръгна да напуска пресконференцията.

В крайна сметка младокът напусна залата, за да говори Диего.

Сега Марадона обаче със сигурност вече знае кой е Томас Мюлер. Треньорът на Аржентина вероятно ще помни цял живот какво направи младият футболист на Байерн Мюнхен на неговия отбор.

Мюлер си го върна тъпкано на Марадона за унижението, което бе принуден да изтърпи преди няколко месеца, вкарвайки първия гол за Маншафта, който изигра ключова роля в развитието на 1/4 финала.

Още за отмъщението на Томас Мюлер

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
18
 
! Отговори
цецко преди 13 години
човече, ми не разбираш ли че тук не става дума за футбол, нито за "един единствен мач", а за разни ми ти човешки качества. И като си гледал толкова дълго футбол, не си ли забелязъл, че големите, първо са големи личности, а не простаци. То и затова Стоичков след като излезе от терена се не може да си намери място.
62
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми аз мачове гледам от 1965 та насам,от един мач ,аржентина -германия, построихте цяла купчина л.аи.на.
61
2
 
45
 
! Отговори
Germany Fan преди 13 години
Относно "простия" немски футбол:Аржентина пък играе "сложен" футбол.С много плонжиране и лежане по терена,силна жестомимика,с един тон индивидуални "пробиви",които като стигнат до вратата просто отшумяват тихичко,с нападатели,които не обичат да си подават и всеки иска да вкара гол.Тактическа постройка?Това не са го и чували-те нали са всички звезди...Вратар-волейболен разпределител и защита...без защита на практика...Но този път НАЙН.Седни си-добър 4 ;))
60
2
 
9
 
! Отговори
dynamo преди 13 години
Абе ДНЕС.БГ как може да нямате U - umlaut или немско У с две точки отгоре в скрипта си бе?! Срамота - някои от шефовете са ви немски възпитаници - пълен лом сте!!! Пу!
59
0
 
17
 
! Отговори
dynamo преди 13 години
Es gibt noch ein Müller -THOMAS MÜLLER!!! "Разбирачите" под мен със "схематичния" немски футбол, вие други мачове сте гледали май?! Всеки един техен гол до сега е следствие на префектни индивидуални качества и в подаването и в завършващата фаза, а не стига това, ами и тактически като физика и отбор се придвиждват като хала по терена, това е един страхотно балансиран състав, който може да бие всеки! Играта на контраатака винаги е с няколко паса в разредена защита - ако ще и Суринам да са!:)
58
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
немците играят схематичен,постен футбол основан на много тичане и железна тактическа дисциплина.когато футбола по света е в криза,това дава добри резултати.олимпиадата по лека атлетика дава горе долу същите емоционални преживявания.
57
2
 
1
 
! Отговори
DA преди 13 години
ДА.КЪДЕ ЛИ ВИ Е БИЛ ;ДУСПАТА; И СЕГА ГО ПЛЮЕТЕ?
56
5
 
53
 
! Отговори
Uber Alles преди 13 години
Не ядосвайте германеца,че за 3 месеца е до Москва ;)) Само и единствено немският национален отбор може да вкара 4 гола и да играе за пети!! Най-после ще гледаме европейски финал.Аман от гелосани латиноси (в това число и италианци включвам),които само лежат по тревата,я играят с ръце,я дузпа търсят.Аман от балерини!Футболът е мъжка игра и германците я играят най-добре-млад отбор без прехвалени звезди,но с добър треньор и с 90 мин раздаване.Само такъв отбор заслувжава да е Световен шампион!
55
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не го харесвам като треньор,но АРЖЕНТИНА имаше треньори като ЛУИС Цезар-МЕНОТИ а този пикльо и наркоман-нямам думи!
54
3
 
3
 
! Отговори
стг преди 13 години
до 19 , няма изискване футболиста да е капитан на отбора, обикновено се води най добре представилия се или капитана но няма правило да е така
53
4
 
40
 
! Отговори
Нищо чудно преди 13 години
Не съм изненадана от поведението на Марадона. За мен той винаги е бил едно дребно и просто човече. Простотията е като масло във вода - винаги изплува отгоре.
52
2
 
46
 
! Отговори
цецко преди 13 години
футбола е преходна слава. Диего изглежда е затъпял от дрога. Забравил е когато и той е бил обикновен квартален сополанко, бягащ след спуканата топка до помиината вада в квартала. Не съм чул големите футболни хора като Кройф, Бастен, Фьолер и т.н които са останали във футбола да обиждат някого. Това го правят простаците.
51
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
марадона е велик.немците са късметлии,честито да им е.а вие сте пръд.ливи по.сер.ковци.
50
9
 
7
 
! Отговори
DA преди 13 години
А ЗА ДИЕГО-КРИЕШЕ ТОПКАТА НА ВСИЧКИ....МАГЬОСНИК
49
11
 
4
 
! Отговори
DA преди 13 години
А ТОЗИ ПИКЛЬО КОГАТО СЕ НАПИКВАЛ ДАЛИ ЗНАЕ КОЙ Е СТОИЧКОВ И ЛЕЧКОВ?
48
4
 
10
 
! Отговори
axax преди 13 години
Kvo mu e velikoto na toq pokemon ... nasmurkan narkoman kat ni6to i doping e zimal !
47
10
 
5
 
! Отговори
КЮРДА преди 13 години
АБЕ верно ли МАРАДОНА И ТОЙ БИЛ КЮРД КАТО МЕНЕ?
46
3
 
19
 
! Отговори
весел пътиланчо! преди 13 години
Убиха ги тия Аржентина ли кви бяха те, с тоя дебеличкия селекционер, и на него му забравих името! хахахахахха :19:
45
3
 
42
 
! Отговори
Докинс преди 13 години
Марадона е надценен, прехвален и медийно преекспониран лигльо с нестабилна психика, порочни навици и нелепа физика, който въпреки безспорния си талант като футболист, се доказа много повече като *** без грам спортсменство, отколкото като играч и треньор. Германия заслужено смачкаха нарочените за велики аржентинци. Т'ва е.
44
5
 
8
 
! Отговори
Ракиджия преди 13 години
абе стига с тоя тъпия футбол бе,я пийте по ина ракиъ,а?