Албена Денкова роди момченце

Максим Ставийски присъствал на щастливото събитие
30 яну 2011 13:50,
793
Албена Денкова роди момченце
Албена Денкова е спортист на България за 2006 година. Снимка: Булфото

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова роди момченце.

Щастливото събитие е станало към 10 часа в неделния ден.

Денкова е родила със секцио в болницата „Света София”.

Бащата Максим Ставийски и сестрата на Албена - Ина Демирева, са присъствали на раждането.

Албена Денкова е спортист на България за 2006 г., като през същата година стана и световна шампионка.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


793
Още по темата: Албена Денковараждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
678
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кирил Маричков е един изключително талантлив български музикант и човек с достойнство. Неговият инцидент няма нищо общо с този на пияната руска ***. Обстоятелствата по катастрофата изобщо не са били същите, а наказанието на Маричков е ПО-ГОЛЯМО от това на руската ***, макар че е бил пострадал един човек, не двама, и алкохолната му концентрация е била в ПЪТИ по-малка. Но това няма никакво отношение към случая, според мен всички, които убият човек карайки пияни трябва да лежат ефективно. Точка
677
5
 
11
 
! Отговори
plovdiv преди 13 години
Да им е живо и здраво! Такъв е животът-хубаво-лошо-пак хубаво...
676
4
 
9
 
! Отговори
Edi преди 13 години
"Великият" българин Маричков също беше "пийнал" . Бързо забравяш. За Калоянчев си прав, него имах предвид, а не Мамалев, моя грешка.
675
6
 
6
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Майче, на теб да са ти убивали дете ?Защото ако "не" - няма да се обаждаш и имай малко респект към пострадалите !
674
6
 
14
 
! Отговори
Една майка преди 13 години
Хайде стига вече. Уважаеми модератори, не смятате ли, че е време да изтриете цялата тази помия под новината,която сте поместили в сайта си? И не споменавайте за свобода на словото,защото това тук е жестоко омърсяване на най-съкровения миг на една майка. Ако Албена прочете всички тези гадости,ще й помрачите мига,който трябва да е най-щастлив за нея. Повярвайте - сайта ви олеква от подобна 'слободия' с тези 'свободни' коментари. Лично аз вече не мога да приемам днес.бг насериозно.
673
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защото не бяха пияни като кирки, затова.катастрофи стават всеки ден, но да караш пиян като *** и да убиеш двама души заради превишена скорост и неправилно изпреварване след като преди малко са те спрели полицаи за превишена скорост е престъпление. освен това мамалев нищо не е правил, калоянчев имаше катастрофа. калоянчев и маричков са велики българи, а ставийски е един гнусен руски ***
672
5
 
12
 
! Отговори
Edi преди 13 години
Живо и здраво да са и детето и майка му. За Максим няма да говоря. Аз съм от другата страна... който не е губил близък, той не знае. Но я си спомнете за Мамалев или за Маричков. И те убиха хора на пътя, но за техните грехове защо се забрави толкова бързо? Защо не проклинате техните деца, майки, жени? Къса ви е паметта ли, или двойният аршин пак го вкарваме в употреба? Тъжно е....
671
5
 
4
 
! Отговори
1111 преди 13 години
дано това дете да нее в рузултат на по-голямо количество водка.иначе да им е честито.
670
1
 
10
 
! Отговори
до 750 преди 13 години
А според мен най-голям грях има онзи, който е измислил водката, автомобилите, пътищата,чашите, завоите. И "ПОЛИЦАЙте". Не слагай "Й", където ти скимне. Стависки няма да се махне оттук, защото ако беше направил това в Япония или Канада, дето го праща 752, щеше да е осъден ефективно. Тук няма такова нещо.
669
4
 
8
 
! Отговори
Тутан преди 13 години
Вие сте варвари!
668
4
 
13
 
! Отговори
Калинка Костова преди 13 години
Да е живо и здраво детенцето и много да радва родителите си!
667
5
 
10
 
! Отговори
Petrova преди 13 години
Никой не им желая лошото! Напротив! Ако имаше закони, обаче, пиян шофьор предизвикал такова тежко произшествие щеше да е в затвора! Защо не дадат малко статистика! За какво други влизат в затвора, а за какво тази руска *** не влезе!
666
8
 
5
 
! Отговори
До Гери преди 13 години
От това дете не се знае какво ще стане (имайки предвид друсащият се татко), но за Мануела се знаеше! Беше красиво и елегантно момиче! А въпросната Гери ако мисли, че роднините й са безгрешни! Хайде, Гери, скоро ще започнеш да им плащаш греховете! Стягай се!
665
5
 
8
 
! Отговори
БТК преди 13 години
Е,сега вече можем да наречем Максим - "БОГ"!!!!Отнемал е живот ... и е дал живот!
664
5
 
21
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
Албена и Максим отдавна трябваше да напуснат България в поска я Канада я Япония,там има достатъчно бизнес за тях.Ясно ,че Максим не е искал да стане онзи инцидент,но наистина в случая пътните полицаи са по-виновни и от него .Макар и те да не са му наливали в устата, е трябвало да го задържът.А иначе нека им е живо здраво детето.
663
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано някой пиян шофьор с джип го срещне след време......
662
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗА МЕН НАЙ-ГОЛЯМ ГРЯХ ИМАТ КАТАДЖИИТЕ СПРЕУЛИ МАКСИМ И ДОПУСНАЛИ ТОЙ ДА ПРОДЪЛЖИ ПЪТУВАНЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!НИКОЙ НЕ СИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА И ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАЙ.ЗАЩО НЕ СА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА СИ ЗА КОЯТО ИМ ПЛАЩАМЕ?ТЕЗИ БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА СИ ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО И ДАЖЕ ИМЕНАТА ИМ НЕ ИЗЛЯЗАХА В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО!ПРИ ПРАВИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛ.ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КАТ СЕГА МАКСИМЩЕШЕ ДА ПЛАТИ ГЛОБА И ДА Е БЕЗКНИЖКА 1Г.ДЕЦАТА ЖИВИ И ЗДРАВИ!ТРЯБВА ДА РАБОТИМ ОТГОВОРНО КЪДЕТО И ДА СМЕ
661
3
 
15
 
! Отговори
Вили преди 13 години
Да им е живо и здраво и много да ги радва!
660
2
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Мен,по твоите критерии трябва да си на 6-7 години, възраст, на която децата много категорично оценяват изказванията на "дядковците" на 13-14 години като глупави.В интерес на истината Гери е много права - с злоба никой не е прокопсал. Тук имаме хубав факт - раждането на дете и само човек, който бързо трябва да тича при психиатъра си може да го кълне и там подобните.
659
6
 
7
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Гери 746, това беше доста глупаво изказване. Заклевам се че си на 13 или 14 години (умствено развитие). Сигурно и ти изплащаш чужди грехове - на баща ти например че не те е научил да мислиш ???